Az Iskolakert utcára gondolsz? Vagy a Széchenyire?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 13. hétfő 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3897052)
2020. 01. 13. hétfő 08:37
Mikepércsen a temetö mögötti akácerdöböl tudsz kukkolni az erdö rányulik a kertesházakra jobb oldalrol a 4dik ház mindíg meztelenül járkálnak
Melyik reszen voltatok? Adeje-nel van egy jo kis club, ugy hivjak Mystique.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
2020. 01. 14. kedd 19:53
Minket tenerifei nyaralásunkkor rendszeresen kukkolt egy kb 70éves nő kb 1hétig csak azt hittük hogy hallgatozik mivel kb légvonalban max 3méterre szexeltünk tőle de mint utolsóeéőtti nap kiderült az ő teraszukról a mi konyhaablakunkon át pont odalátott az ágyunra
Amúgy egyáltalán nem zavart külföldön sokkal bátrabbak vagyunk
Minket tenerifei nyaralásunkkor rendszeresen kukkolt egy kb 70éves nő kb 1hétig csak azt hittük hogy hallgatozik mivel kb légvonalban max 3méterre szexeltünk tőle de mint utolsóeéőtti nap kiderült az ő teraszukról a mi konyhaablakunkon át pont odalátott az ágyunra
Nyírbátor,2.emeleti panelban lakom,mindig meztelenül járunk a párommal a lakásban.Szemben a 4 emeletről rendszeresen kukkolnak minket távcsővel.Parom éjszakás volt tegnap,észrevettem hogy megint leskelődnek,direkt nekik masztiztam egy nagyot kihúzott függöny mellett.
Külföldön voltunk pár évvel ezelőtt, és rájöttünk, hogy nem zárják a wellness részleget a kiírt időpontban. Egyik este lementünk, és relaxáltunk egyet
Jakuzzi és úszás után, a zuhanyzóban estünk egymásnak. Már éppen kezdtünk volna belemelegedni, mikor a párom észrevette, hogy a biztonsági őr az üvegajtón kívül van, és meredten bámul minket Aztán Ő is észrevette, hogy észrevettük, és gyorsan úgy csinált, mint akit rettentően zavarja a jelenlétünk, és felkért minket a távozásra Jót nevettünk, aztán befejeztük a szobában.
Jakuzzi és úszás után, a zuhanyzóban estünk egymásnak. Már éppen kezdtünk volna belemelegedni, mikor a párom észrevette, hogy a biztonsági őr az üvegajtón kívül van, és meredten bámul minket Aztán Ő is észrevette, hogy észrevettük, és gyorsan úgy csinált, mint akit rettentően zavarja a jelenlétünk, és felkért minket a távozásra Jót nevettünk, aztán befejeztük a szobában.
Mikepércsen a temetö mögötti akácerdöböl tudsz kukkolni az erdö rányulik a kertesházakra jobb oldalrol a 4dik ház mindíg meztelenül járkálnak
(Ez egy válasz ipsos üzenetére (2020. 01. 08. szerda 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 08. szerda 12:38
Hajdú-Biharban én is kukkolnék...nőt, párt, amolyan "igazi " szituációban. Hátha egyszer összejönne. Eddig egyszer sikerült egy kedves, fiatal lányt meglesni munka közben, mivel utasom volt, és hátul igazán kellette magát, szerintem észre is vette, hogy nézem, de nem zavarta. Több nem is lett belőle sajnos.
En anno egy exemet kukkoltam rendszeresen ahogy puncit borotvalt. Pont rá lehetett latni a kulcslyukon keresztül. Nagyon izgato volt
Elmeséled részletesen?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 07. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1485022)
2020. 01. 07. kedd 10:12
én a nevelt lányomat kukkoltam meg egyszer
Biztos talál még hasonlót a google segítségével.
Kérjük a többit is...
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2020. 01. 04. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 23:20
Nem szoktam, de annyire megihletett, hogy nem tudtam kihagyni........
Én rendszeresem masztizok a kocsimba , különböző parkoló helyeken a városba ! Esetleg női diszkrét kukkolót szívesen fogadnék .
Bp.
Bp.
bocsi nem nagyon tudtam válaszolni senkinek ma meg próbálok
Hajdú-Biharban én is kukkolnék...nőt, párt, amolyan "igazi " szituációban. Hátha egyszer összejönne. Eddig egyszer sikerült egy kedves, fiatal lányt meglesni munka közben, mivel utasom volt, és hátul igazán kellette magát, szerintem észre is vette, hogy nézem, de nem zavarta. Több nem is lett belőle sajnos.
meg írtam priviben
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 07. kedd 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2020. 01. 07. kedd 10:19
Tetszett?
Tetszett?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 07. kedd 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1485022)
2020. 01. 07. kedd 10:12
Télen ilyent elcsípni nehezebb, mint a lottó 5 öst
Hú de ciki...
ez komoly ezután figyelek mikor én is így megyek ki a házból )))
(Ez egy válasz KingR._007 üzenetére (2020. 01. 04. szombat 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 04. szombat 16:54
szia brazzers19@freemail.hu Tatsbányai pár vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 04. szombat 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3126932)
2020. 01. 04. szombat 18:19
Nem éppen a mostani időjárás szerint van öltözve a hölgy. Nem igen "tegnapi" felvétel. Azért nagyon szép.