Sziasztok! Holnap délután egyedül leszek érdi otthonomban, fogadnék szexéhes hölgyet vagy párt, kicsit feldobni a HO-t. Ápolt, mások szerint jó pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
Sziasztok! Keresnék hőlgyet vagy párt csak a hőlgy őrőmére! Tolna megye,baranyába!
Pecsett keresek!
![smile](images/smilies/smile.gif)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Megbízható férfi keresi hölgy partnerét.
Asszonyok lányok párok ?Gödöllő és környéke ?Sportos 40es igényes jól tejelő
kan keres privi.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Egerben vagy környékén keresek hölgyet, diszkrét kapcsolatra.
Sziasztok 11-13 között Demjénben leszünk pènteken szombaton estère keresünk fiút max 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenetet
Fiatal 20as évei elején járó 17es intimmel rendelkező srác ismerkednek hetero alapon hölgyekkel és párokkal egyaránt korhatár nélkül, utazni tudok .
Sziasztok!
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Budapesten diszkréten, heteró pár rendszeres jatszótársa lennék !
Nem átlagos cerkával rendelkezem ,ezt vedd figyelembe !
Sziasztok!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Köszi!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Köszi!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Gödöllőn vagy Pest megyében fincsi punci esetleg privi
Sziasztok! Péntektől vasárnapig nyíregyházán leszünk... Nyíregyháza -Debrecen keresünk harmadiknak NAGY intimmel pasit a feleségem örömére!
Sziasztok!
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Valódi nagy f@szra vágyó nő jatszótársa lennék Budapesten !
Sziasztok!
Ma napközben hölgy vagy pár?
Lehet autós kaland, reptér, szauna, bármi szoba jöhet, utazni tudok bárhova.
Írj privátban, igényes, borotvált pasi vagyok...
Ma napközben hölgy vagy pár?
Lehet autós kaland, reptér, szauna, bármi szoba jöhet, utazni tudok bárhova.
Írj privátban, igényes, borotvált pasi vagyok...
Sziasztok
Idősebb hölgyel ismerkednék ,kölcsönös kényeztetésre Budapesten és a Balatonon .Helyet bérelnék
Idősebb hölgyel ismerkednék ,kölcsönös kényeztetésre Budapesten és a Balatonon .Helyet bérelnék