Sziasztok.
Hölgy telt, Nagy cicis-popós(pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra wink
Hölgy telt, Nagy cicis-popós(pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra wink
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Duci túlsúlyos hölgyet anyukát keresek hosszú távra. Kor nem számít.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Ma egész nap, estét is beleértve, keresem partneremet/partnereimet Budapesten a Nyugatinál. Hely van. Lszi privátban jelezz. Köszönöm
Sziasztok
70 es pasi hölgyet keres wellneszélményekre
70 es pasi hölgyet keres wellneszélményekre
Sziasztok
70 es pasi hölgyet keres
70 es pasi hölgyet keres
Sziasztok !
Péntek estére keresek Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet !
Lehetőleg olyat ahol a hölgy szereti az átlagnál nagyobb méretet.
Péntek estére keresek Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet !
Lehetőleg olyat ahol a hölgy szereti az átlagnál nagyobb méretet.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/80
Sziasztok!
Heteró alapon, Budapesten pár, illetve hölgy jatszótársa lennék péntek este !
Valóban átlagnál nagyobb mérettel.
Heteró alapon, Budapesten pár, illetve hölgy jatszótársa lennék péntek este !
Valóban átlagnál nagyobb mérettel.
Sziasztok laza titkos kalandra Nyiregy környéki hölgy nem gond ha telt duci vagy vonzanak és szeretem!!
Sziasztok
Pesti Hölgy, (pár)Ma 1 laza Kalandra. Heteró
Pesti Hölgy, (pár)Ma 1 laza Kalandra. Heteró
Hölgyek, párok levelét várom...Sok mindenre nyitott, kíváncsi, 50-es, somogyi pasi vagyok.
Pécs és környékén?
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok szívesen találkoznak holnap délelőtt párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok
Sziasztok!
Pécs és környékén valaki???
Sziasztok! Nyiregyháza és környéki nőpartnerem keresem.Telt molett nő előnyt jelent.
Sziasztok,, szombaton estére keresek hölgyet esetleg párt Miskolc-Kazincbarcika-Sarospatak környékéről.Normalis intelligens potens diszkrét pasi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása