Holnap délutántól holnaputánig szívesen fogadnálak titeket, Nálam mindent lehet, de semmi sem kötelező . éjszakára is , ha megfelel a vitorlásom a BL yacht klubban nézd meg az interneten
András
András
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Most hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok, autó van, de szükség esetén hely is.
Most hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok, autó van, de szükség esetén hely is.
Sziasztok! Hölgyet keresek ma délután/esti szórakozásra! Ha felkeltettem érdeklődésed keress nyugodtan!
Helló hölgyek.
Mai nap Agárd szabad strandon ismerkedés, aztán....
Mai nap Agárd szabad strandon ismerkedés, aztán....
Sziasztok .Péntekre és szombatra keresek hölgyet ,párt, barátnőket, erotikus masszázs, intim masszázs, nudizást kedvelőket a Balaton közepére.
Sziasztok!
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
Lenne kedve csatlakozni hozzám egy hajós túrára hölgynek vagy párnak, hajón napozás , supozas , Keszthely környéken vagyok, írjatok bátran mindenkinek jár egy különleges nap. Este a naplementében meztelenül csobbanni ezt nem szabad kihagyni . Üdv Gyula
Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Sziasztok,
Diszkrét férfiként hosszútávra keresek pest megyei vagy budapesti nőt párt szexpartneri kapcsolatra. Privát üzenetre válaszolok
Diszkrét férfiként hosszútávra keresek pest megyei vagy budapesti nőt párt szexpartneri kapcsolatra. Privát üzenetre válaszolok
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Budapesten heteró alapon, nőt kényeztetnék a valóban 23-as cerkámmal!
Ma estére/éjjelre is keresek.
Sziasztok!
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet Érd, Bp vagy ezek környékén. Autó van, tudok menni is, de hely is, akár hozlak-viszlek, de itt is alhatsz.
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet Érd, Bp vagy ezek környékén. Autó van, tudok menni is, de hely is, akár hozlak-viszlek, de itt is alhatsz.
Sziasztok
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) Mai nap 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) Mai nap 1 laza nyári kalandra
Sziasztok! Gyöngyösön leszek 3 napig, esti kikapcsolódásra keresek hölgyet, vagy párt hármasra, akihez lehet csatlakozni. Valaki?
Sziasztok, ma 15:00 körül Celldömölk és Sárvár környékén, keresek csajt, travit , párt ,írj üzenetet
Mostanság a reptérnél kukkolható páros?
Sziasztok!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.