Sziasztok!
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok!
Ma de.11 után budapesti nőt kényeztetnék a valóban 23-cm és cerkámmal
Ma de.11 után budapesti nőt kényeztetnék a valóban 23-cm és cerkámmal
Sziasztok!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,házibarát kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,házibarát kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
Sziasztok!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok mára keresek Balatolellén nudizásra vitorlázásra társaságot
Mindent lehet , de semmi sem kötelező
Mindent lehet , de semmi sem kötelező
Sziasztok.
26 éves srácként keresek Békéscsaba környékén egy nyitott korombeli lányt, kölcsönös élvezetnyújtásra, vagy akár hosszabb távú kalandozásra is
26 éves srácként keresek Békéscsaba környékén egy nyitott korombeli lányt, kölcsönös élvezetnyújtásra, vagy akár hosszabb távú kalandozásra is
IÍrj rám ha ráérsz
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2024. 08. 03. szombat 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok teltebb hölgyel Balatonszemesnél ismerkednék minden jóra
Kölcsönös kényeztetésre keresek teltebb hölgyet ,párt .Helyem van
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) ma 1 laza nyári kalandra
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot
További Szép napot
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok holnap teltebb hölgyel Balatonszemesnél ismerkednék minden jóra
Sziasztok ma este Nő vagy pár Dunaújváros környékén kicsit kikapcsolódni ?
Sziasztok! Békéscsabán vagy környékén párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Aha
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 02. péntek 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4746604)
2024. 08. 02. péntek 06:07
Olyan Holgy van itt aki csak szinplan arra vagyik hogy falhoz allitsak, letoljak a bugyijat es jol megkurjak?
Sziasztok.