Monoron valaki? Lány vagy pár ?
Fonyód Marcali környékén most valaki?
Balatonon keresek hölgyet akit hosszan kényeztethetek ma és holnap
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék Miskolcon, Borsod megyében, vagy vállalható távolságba utazni is tudok.
Valaki?
Valaki?
Sziasztok !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23cm a cerkám !
Balatonon keresek hölgyet akit hosszan kényeztethetek holnap holnapután
Kecskeméten telt nőt keresek, izgalmas órákra!
Pest megye ?Asszonyok lányok párok ?sportos jól tejelő kan keres !privi!
Sziasztok!
Sátoraljaújhelyen és környékén párokhoz csatlakoznék, hölgy örömére.
Maximális diszkréció.
Sátoraljaújhelyen és környékén párokhoz csatlakoznék, hölgy örömére.
Maximális diszkréció.
Kezdők vagyunk e tèren, de elszantak. Rendkívül csinos, szexi, sportos hármasunkhoz 2 pasi és 1 nő keresünk szimpátia alapján nőt izgalmas 4 es kalandozásokhoz. Ha van ami tabu neked, tiszteletben tartjuk. Fontos számunkra a másik igénye
sziasztok! dél-pesten holgy aki szereti ha hosszan kenyeztetik ??
helyem van
helyem van
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Olyan Holgy van itt aki csak szinplan arra vagyik hogy falhoz allitsak, letoljak a bugyijat es jol megkurjak?
Kb.2 hete nyitottam én is egy ilyen csoportot..... aztán tiltottak 5 napra és törölték! Remelem ez maradhat mert ugyan nincs bajom a melegekkel ,de itt kicsit túlzás ahogy mindent elleptek!
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napo
További Szép napo
Helló
Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári kalandra
Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári kalandra
Szia !
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Budapesten keresek heteró alapon nagy méretet kedvelő, vagy arra kíváncsi nőt esetleg heteró párt!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Lányt keresek, vagy párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Ha komoly a dolog és tudunk egyeztetni, ésszerű távolság is megoldható.