A szex az élet egyik fontos alappillére.A relatíve korosabb nők közül vannak akik igénylik ezt a fajta "társasjátékot",és kimondottan náluk fiatalabb férfiakkal.Sőt!Akár olyan szinten fiatalabbal,hogy lényegében nemzedékek közötti szexről van szó!Intelligens emberek tudják kezelni az ilyen hosszútávú kéjes kapcsolattal kecsegtető szituációt!
feleségem 59
50 fölött már megmásznak mint a Csomolugnát! Ha be vannak indulva..
Egy bögyös-faros nagymamánál nincs jobb, csak meg kellene találni!
A pina nem öregszik, az idő múlásával csak jobb lesz.
Mint ahogy a mondás is tartja: Öreg ház alatt van a jó pince!
Az nagyon jó amikor a punciizommal rászorít a farokra, azt én is nagyon szeretem ... !
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2016. 09. 23. péntek 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 23. péntek 11:55
Tapasztalatom szerint a punci nem öregszik,legfeljebb a hozzá való keret, de az se baj. A mellek általában megnőnek s az a jó, a popó szintén és az se baj. A tapasztalat viszont sokat ad a latba. Volt olyan élményem is, hogy a csajszi a punciizmaival csavarta ki a farkam, nagyon jó volt.
Az a NŐ,ki relatíve idősebb,de tele van életerővel,életszeretettel,életigenléssel,mi a jó minőségű szex iránti igényben és élvezetben megnyilvánul,hatalmas élvezetben tud részesíteni egy viszonylag fiatalabb "bikát"!Személyes tapasztalat!
A nő olyan mint a jó bor..a korral csak nemesedik.....
Mi számít öreg puncinak?
Hát azért a szép rózsaszínből előbb utóbb szottyadt barna lesz és a feszessége is megváltozik. Ha neked más a tapasztalatod az talán csak a szerencsének köszönhető.
Természetesen minden formáját ugyanúgy lehet élvezni, sőt talán a változatossága a fő vonzerő. Ha nem így lenne akkor könnyen ráunhatnánk. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2016. 09. 23. péntek 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen minden formáját ugyanúgy lehet élvezni, sőt talán a változatossága a fő vonzerő. Ha nem így lenne akkor könnyen ráunhatnánk. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2016. 09. 23. péntek 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 23. péntek 11:55
Tapasztalatom szerint a punci nem öregszik,legfeljebb a hozzá való keret, de az se baj. A mellek általában megnőnek s az a jó, a popó szintén és az se baj. A tapasztalat viszont sokat ad a latba. Volt olyan élményem is, hogy a csajszi a punciizmaival csavarta ki a farkam, nagyon jó volt.
:_))) lehet.
ha megvolt, szá,olj be róla..
csak hogy tudjam 70 éves fejjel mire számítsak, mint nő)) (Ez egy válasz xy_pasi üzenetére (2016. 08. 22. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
ha megvolt, szá,olj be róla..
csak hogy tudjam 70 éves fejjel mire számítsak, mint nő)) (Ez egy válasz xy_pasi üzenetére (2016. 08. 22. hétfő 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 22. hétfő 10:43
mi az öreg???
tizenhét éves koromban voltam egy harmincas nővel....
harmincas voltam mikor egy ötvenes hölggyel jöttem össze...
most mindjárt ötvenes éveim kezdem taposni...
eljött egy hetven év körüli puncinak az ideje???
lehet
tizenhét éves koromban voltam egy harmincas nővel....
harmincas voltam mikor egy ötvenes hölggyel jöttem össze...
most mindjárt ötvenes éveim kezdem taposni...
eljött egy hetven év körüli puncinak az ideje???
lehet
A kor nagyon számít és a tapasztalat is. A korból adódó korlátokat nagyon nehéz átlépni. Az élőben való talizáshoz általában el sem lehet jutni a korkülönbség miatt. Amennyiben sikerül személyesen találkozni, akkor van esély a korkülönbségből adódó határokat.
(Ez egy válasz mivagyunk12 üzenetére (2016. 09. 11. vasárnap 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 11. vasárnap 21:07
Szerintünk nem a kor számít és még nem is a tapasztalat!!
Ha nem ész, szexuális érettség tudja mit szeretne szexuálisan és tegyen is érte az illető és akkor nem lehet gond.
Ez az eddigi tapasztalatunk.
Ha nem ész, szexuális érettség tudja mit szeretne szexuálisan és tegyen is érte az illető és akkor nem lehet gond.
Szerintünk nem a kor számít és még nem is a tapasztalat!!
Ez igy van rendjén! A kis csitrik meg inkább az idősebb korosztályhoz vonzódnak.Akik tapasztaltabbak és nem "gyorstüzelők".
(Ez egy válasz srác33 üzenetére (2016. 09. 01. csütörtök 03:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 01. csütörtök 03:47
Ez így van! Ezt én is megtapasztaltam, testileg és érzelmileg is teljesen más, kialakulhat a teljes összhang, ami a korunkbeli "önelégült" , álomvilágban élő (csitriknél) nem valósul meg.
Én konkrétan az anyósommal nagyon jóban vagyunk,úgy hogy szinte néhanapján le is fekszünk, nem vén punci, igazi kiéhezett
Én is kedvelem őket!!
hatalmas különbség van a csajok és a nők közötti szexuális intelligencia terén.
és ez ugye nem a kis csajszik felé billenti a mérleg nyelvét
és ez ugye nem a kis csajszik felé billenti a mérleg nyelvét
Ez így van! Ezt én is megtapasztaltam, testileg és érzelmileg is teljesen más, kialakulhat a teljes összhang, ami a korunkbeli "önelégült" , álomvilágban élő (csitriknél) nem valósul meg.
(Ez egy válasz atihajni üzenetére (2016. 08. 31. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 31. szerda 20:14
LEGALÁBB egyszer az életben mindenkinek ki kellene próbálni!
Egy igazi érett nő valóságos felüdülés a legtöbb önelégült kis fiatal csaj után.
és ezt csak akkor érted meg, ha te is találsz egy kedves-dögös-szenvedélyes NŐT
Egy igazi érett nő valóságos felüdülés a legtöbb önelégült kis fiatal csaj után.
és ezt csak akkor érted meg, ha te is találsz egy kedves-dögös-szenvedélyes NŐT