Idös hölgyet kenyeztetnek 35 eves pasi vagyok kor alkat mindegy privat
Jogos
(Ez egy válasz atihajni üzenetére (2016. 08. 31. szerda 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 31. szerda 20:14
LEGALÁBB egyszer az életben mindenkinek ki kellene próbálni!
Egy igazi érett nő valóságos felüdülés a legtöbb önelégült kis fiatal csaj után.
és ezt csak akkor érted meg, ha te is találsz egy kedves-dögös-szenvedélyes NŐT
Egy igazi érett nő valóságos felüdülés a legtöbb önelégült kis fiatal csaj után.
LEGALÁBB egyszer az életben mindenkinek ki kellene próbálni!
mi az öreg???
tizenhét éves koromban voltam egy harmincas nővel....
harmincas voltam mikor egy ötvenes hölggyel jöttem össze...
most mindjárt ötvenes éveim kezdem taposni...
eljött egy hetven év körüli puncinak az ideje???
lehet
tizenhét éves koromban voltam egy harmincas nővel....
harmincas voltam mikor egy ötvenes hölggyel jöttem össze...
most mindjárt ötvenes éveim kezdem taposni...
eljött egy hetven év körüli puncinak az ideje???
lehet
én egyszer sikerült lefektessek egy 55 éves nőt, én 25 vagyok isteni volt, azóta is fáj a fogam az idősebb puncira
60 ev feletti not keresek . Imadom az erett noi testett izu
En is kiprobalnek 1 idosebb holgyet
Régi nagy vágyam egy idősebb érett hölgy kényeztetése
Mi túrónak irkálsz ilyen hülyeségeket? ismered Te az Én anyósomat.....???
Igaz Én sem vagyok már fiatal de engem is izgat az idősebb nővel való sex. Esetleg xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
moderálva
moderálva
Nekem is minden vágyam egy 50 feletti hölgy, főleg ha végignézné a férje is az együttlétet
Megosztanám veletek egy csodás élményem!Sikerült össze ismerkednem a neten egy 54 éves hölggyel!Elösször csak ismerkedtünk aztán pár nap múlva leirtuk az érzéseinket!Nekem minden mondata izgató volt!Elhatároztam hogy elutazom hozzá ő is izgalommal várta!Eljött a várva várt nap!1 órás út után ott is voltam nála!Izgalommal mentem fel a liftel és mikor kinyitotta az ajtót akkor láttam hogy gyönyörűbb mint a képeket!Egyből láttam búja tekintetét és bevezetett az egyik szobába!Leültünk és beszélgettünk és pár mondat után azt mondta hogy kíváncsi a farkamra!Levettem a nadrágom és ő egyből elkezdte szopni nyalni!Nagyon jól csinálta én közben a melleit kotorásztam a melltartóból!Aztán átmentünk egy másik szobába ahol mindketten meztelenre vetkőztünk!A csodás punciját elkezdtem nyalni falni!Jó tiz perc nyalás után sóhajtott és megremegett az alteste!Azután lefeküdtem és elkezdte szopni megint a farkam!A heréim szivta nyalta és a popsim is jól kinyalta!Isteni érzés volt!Kökemény voltam és mondtam neki hogy üljön bele a farkamba!Éreztem hogy milyen forró belülről és ütemesen egyre gyorsabban elkezdett lovagolni!Az arca elváltozott az izgalomtól én meg alig tudtam magam tűrtözetni el ne menjek attól ahogy lovagol!Isteni hangja volt a puncijának ahogy csattogott és közben a cicieit nyaltam!Pózt váltottunk és hátulról kezdtem el döngetni!Sikotozott a gyönyörtől és meg egyre gyorsabban dugtam!pár perc múlva elölröl vettem kezelésbe és jól megdugtam előlröl is!Éreztem már nem birom sokáig kihuztam a farkam és elkezdte cumizni!Szinte kiszivta a gecit belőllem!!!Az arcán landolt a nem kis mennyiség!Nyalogatta szopta ugy gecisen a farkam én meg majd el ájultam az élvezettől!nagyon izgató volt!Aztán megmosakodott megtörölközött és jót beszélgettünk !Rá egy órára megismételtünk mindent csak úgy élveztem el hogy a heréim nyalta meg a popsim és a mellei kőzé lőttem az adagot!Kb 5 órát voltam nálla de úgy éreztem mintha legalább 12 lett volna olyan fáradt voltam!Szóval hölgyeim keresem az ilyen lehetőségeket mert ez mindkettőnknek jó! 50-60 hölgyek hajrá!Nyitott vagyok felétek
Bármikor kényeztetnék egy idősebb puncit. Korban ez elég tág nálam. 45-70 között bármikor tudnám fogyasztani, de valóban nehéz ilyet találni.
igazi ötvenes punci az álmom! Remélem egyszer összejön!!!!
Imádom őket "A farkam csak értük kemény igazán!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 24. szerda 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851261)
2016. 02. 24. szerda 18:09
Úgy ahogy mondod
(Ez egy válasz parow üzenetére (2016. 02. 22. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 22. hétfő 17:00
de azt nem felejted el egy lazább kapcsolatban is gondoskodóbb , nem érzed szeleburdi szerető viszonynak .
nincs felesleges hiszti , az igazi nő a pasijából is hamar férfit csinál , és ha tudod tartani vele a lépést akkor páratlan dolog válhat belőe
nincs felesleges hiszti , az igazi nő a pasijából is hamar férfit csinál , és ha tudod tartani vele a lépést akkor páratlan dolog válhat belőe
de azt nem felejted el egy lazább kapcsolatban is gondoskodóbb , nem érzed szeleburdi szerető viszonynak .
nincs felesleges hiszti , az igazi nő a pasijából is hamar férfit csinál , és ha tudod tartani vele a lépést akkor páratlan dolog válhat belőe (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 18. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
nincs felesleges hiszti , az igazi nő a pasijából is hamar férfit csinál , és ha tudod tartani vele a lépést akkor páratlan dolog válhat belőe (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 18. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (851261)
2016. 02. 18. csütörtök 14:24
Tudják mi a helyzet De az igazán jókat ritkán lehet elkapni @#@