Há' most írták, hogy a gyerekmedencéknél!
(ha megtalálod őket, akkor gyere vissza, majd azt is elmondjuk, hogyan tovább)
(ha megtalálod őket, akkor gyere vissza, majd azt is elmondjuk, hogyan tovább)
erre még hogy nem figyeltem fel?! Lehet hogy nem vagyok eléggé "odafigyelő"?
(Ez egy válasz parow üzenetére (2015. 01. 25. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 25. vasárnap 18:47
nem mellesleg a kismedencénél az anyukák egyfolytában hajolgatnak
nem mellesleg a kismedencénél az anyukák egyfolytában hajolgatnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 24. szombat 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (202159)
2015. 01. 24. szombat 23:36
Ez tetszik!
Ez tetszik!
(Ez egy válasz parow üzenetére (2015. 01. 24. szombat 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 24. szombat 21:54
akkor jöttem rá , hogy kezd benőni a fejem lágya mikor a strandon nem a jégkrémesnél nézegettem a lányokat , hanem a gyerekmedencénél az anyukákat
Ugyan már!Ne aggódj!
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 21. szerda 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor jöttem rá , hogy kezd benőni a fejem lágya mikor a strandon nem a jégkrémesnél nézegettem a lányokat , hanem a gyerekmedencénél az anyukákat
Naná, hogy nőnek. A képek alapján nem is akármilyennek.
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 21. szerda 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos,hát itt vagyok!
Gyönyörű, hasonlót keresek a nyugati országrészben. 30 as srác vok...
(Ez egy válasz babbyd üzenetére (2015. 01. 21. szerda 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi fiúk! Így már megnyugodtam!
Neked igazán izgató a popód és a puncid és egyáltalán nem számitasz öregnek inkább izgató és kivánatos milff vagy!
Abszolút nem!!!
Szerintem 45 évesen, és a képeidet elnézve, csodapuncinak számítasz...a legjobb kor, a legjobb formában!!!!
45 évesen "itt" a nő minek számít? Vén puncinak? Csak érdekelne.
Kézcsók hölgyeim!Jászsági 34-éves srác vagyok és közös örömszerzésre keresek hölgyet!
Tökéletes hozzászólás.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 12. 15. hétfő 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 15. hétfő 13:11
Te Bandi... nem személyeskedés képpen (bár az a 'sportos' kitétel az adatlapodon finoman szólva túlzás) de szerinted van annak bármi reális esélye, hogy az általad megcélzott korosztály képviselője itt ücsörög a netet böngészve, a GG előtt és meglátva a hozzászólásod, iziben jelentkezni fog, a soha vissza nem térő lehetőséget kihasználandó?
Vagy aki tud ilyen bővérű hölgyet, annak az lesz az első, hogy tolja is neked a kontaktot? A sült galambra nagyobb esélyed van, de persze a szükség nagy úr.
Vagy aki tud ilyen bővérű hölgyet, annak az lesz az első, hogy tolja is neked a kontaktot? A sült galambra nagyobb esélyed van, de persze a szükség nagy úr.
Próbáltad már a popsiját? Lehet, hogy úgy jobban szereti!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 12. hétfő 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (925067)
2015. 01. 12. hétfő 10:58
Sziasztok! Én egy 48 éves nőhöz járok rendszeresen szexelni (közeli rokon ) 3 éve nincs menszesze de nem engedi hogy beleélvezzek. Mindig azt mondja ne hogy baj legyen... mi baj lenne??? Szerintetek miért nem akarja???
Lehet, hogy inkább le szeretné nyelni, csak szégyenlős és próbál rávezetni.
Sziasztok! Én egy 48 éves nőhöz járok rendszeresen szexelni (közeli rokon ) 3 éve nincs menszesze de nem engedi hogy beleélvezzek. Mindig azt mondja ne hogy baj legyen... mi baj lenne??? Szerintetek miért nem akarja???