Nekem is volt egy 66 éves barátnőm. Nagyon jó volt vele a szex. Talán én csaltam először neki és borzalmasan élvezte, akár csak a szeretkezéseket. Főleg azt szerettem, hogy sokáig bírta. Sajnos már nem él a kapcsolat.
De soha nem felejtem el.
De soha nem felejtem el.
énis jobban kedvelem az érett korosztályt szívesen csatlakoznák ilyen párhoz is
Te Bandi... nem személyeskedés képpen (bár az a 'sportos' kitétel az adatlapodon finoman szólva túlzás) de szerinted van annak bármi reális esélye, hogy az általad megcélzott korosztály képviselője itt ücsörög a netet böngészve, a GG előtt és meglátva a hozzászólásod, iziben jelentkezni fog, a soha vissza nem térő lehetőséget kihasználandó?
Vagy aki tud ilyen bővérű hölgyet, annak az lesz az első, hogy tolja is neked a kontaktot? A sült galambra nagyobb esélyed van, de persze a szükség nagy úr.
Vagy aki tud ilyen bővérű hölgyet, annak az lesz az első, hogy tolja is neked a kontaktot? A sült galambra nagyobb esélyed van, de persze a szükség nagy úr.
Nagyon szívesen kiprobálnám egy 50-60 as hölgyel. Szerintem amit ők tudnak nyújtani annak nincs párja.
Ha valaki t*******************************. Köszi
/moderálva/
Ha valaki t*******************************. Köszi
/moderálva/
Nagyon szívesen kipróbálnám egy idősebb nővel nagyon izgatnak.
Így van
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 18. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866506)
2013. 05. 18. szombat 06:45
Ötven fölött is nagyon szexi, és kívánatos tud lenni egy nő, és nem vén, öreg punci az még
én egy 52 évesel voltam de fantasztikus amit tudot és mutatott sok fiatal lány ijet álmába se tudna, azota is az időseb nők után fojik a nyálam
szivesen szex-elnék veletek
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 08. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929213)
2014. 12. 08. hétfő 20:52
70 éves a barátnőm, de senkivel sem volt ilyen jó életemben mint vele
70 éves a barátnőm, de senkivel sem volt ilyen jó életemben mint vele
imádom az érett csajokat csak sajna nem sok jutott még
gratulálok gyönyörű cicik és falni való punci sok fiatalt még a háta mögé utasít
Ötven fölött is nagyon szexi, és kívánatos tud lenni egy nő, és nem vén, öreg punci az még
Igazán büszke lehetel a feleségedre,szerintem nagyon sokan szeretnének ilyen alakot a fiatalabb korosztályból(becsüld,és értékeld a kincset,amit birtokolsz).
Esetleg mesélsz részleteket...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 13. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42315)
2013. 01. 13. vasárnap 10:47
Egyetemi éveim alatt ilyenek segítettek az anyagi helyzetem rendben tartásán.
Sokkal jobb volt a szex mint egy fiatallal.
Ezt most,hogy érted,nem kellett rájuk költeni vagy ők segítettek anyagilag?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 13. vasárnap 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (42315)
2013. 01. 13. vasárnap 10:47
Sokkal jobb volt a szex mint egy fiatallal. (Ez egy válasz paroka üzenetére (2013. 01. 08. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokkal jobb volt a szex mint egy fiatallal. (Ez egy válasz paroka üzenetére (2013. 01. 08. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 08. kedd 07:23
Valoban nagyon szexi gratulálok hozzá!
Egy lét csitri is elbujhatna mellete
Egy lét csitri is elbujhatna mellete
Nagyon jól néz ki! Hibátlan teste van. Tetszik! BIG LIKE
Tokeletes a teste , amelle egyenesen fantasztikus !
28 éves vagyok, a 40 feletti nők valóban tökéletesek, és egy-egy 40 feletti hölgy, bátran a 20-on évesek mellé állhatna..Nekem, említett korosztályról csak pozitív a véleményem!