Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szexuális élmények idősebb hölgyekkel és párokkal!
Tippek trükkök a kapcsolat teremtéshez!
Élménybeszámolók, tapasztalatok.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törölve lesz!

Az eddigi hozzászólások

2010. 10. 18. hétfő 08:45  #288
atka atka
Én egy 30-éves srác vagyok múltkor Budán dolgoztam egy öregasszonynál a munka végén felkínált nekem egy finom masszázst. De nekem valahogy nem volt hozzá gusztusom nem volt már túl jó bőrben 65 biztos elmúlt már! Kicsit fiatalabb lett volna lehet hogy beválaltam volna!
2010. 10. 17. vasárnap 20:54  #287
Törölt felhasználó (761336)
Én mtam a férjemnek h 30 éves korom után semmi sex...ő most 33 éves én 24... szval még van jó 6 évünk!
30 év után ideje megkomolyodni... wink
2010. 07. 03. szombat 19:57  #286
zsadi zsadi
sziasztok . én egy 45 éves kandúr vagyok, és egy 30 év alatti csajjal nem kezdenék. lehet kívánatos, lehet aranyos, de szerintem nem éri meg a kockázatot. .
2010. 07. 03. szombat 18:56  #285
Törölt felhasználó (413291)
Helló Balo!
Melyik társkeresőn sikerült összehozni a dolgot?
Az én véleményem is az hogy az érettebb nők a legjobbak az ágyban.
2010. 07. 01. csütörtök 23:23  #284
Törölt felhasználó (462239)
(moderálva : vazelinator)
Bárki bármit mond, a húszas évei elején lévő lányok még mentálisan éretlenek.
Persze, csinosak, üdék, hamvasak, kívánatosak, rugalmasak, sőt lehetnek akár még bevállalósak is, (na jó, manapság már ez sem igaz egészében, mert sok az elhanyagolt, löttyedt, igénytelen, ribi) azonban nem bírnak azzal az élettapasztalattal, mondhatni bölcsességgel, amivel egy idősebb nő már igen. S tök mindegy, hogy 30 vagy 50 évesről van szó! A fiatal lányok, bár testileg fejlettek, dugnak mint a nyulak, azért még igencsak éretlen, gyerek-gondolkodással bírnak (mint a mellékelt ábra megmutatta), tisztelet a kivételnek . Még nem tapasztaltak annyit az életben, a szexualitásban, mint amit egy náluk több évet megélt akár csak egy 10 évvel idősebb nő. Gondoljuk végig, relatíve kinek van nagyobb lehetősége szexuális jellegű tapasztalatot felmutatni. Annak, aki mondjuk 5 éve gyakorolja a szeretkezést, vagy annak, aki már 10-20-30 éve? Ki lehet igazán tisztában azzal, hogy mit képes nyújtani, és hogy mit várhat el partnerétől?
(moderálva : vazelinator)
2010. 06. 29. kedd 21:53  #283
bios02 bios02
Hmmmm...mindig ilyenre vágytam fiatalon....sajna nem jött össze
De az érett puncit ma is imádom... finom
(Ez egy válasz Pepe83 üzenetére (2010. 06. 29. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 29. kedd 16:08
Üdv!

A szüzességem elvesztése egy 41éves hölgyel volt. 17éves koromig nyirségben laktam egy kis faluban. 16éves voltam mikor egy nap(nyáron) szokásos "semmittevésemmet" végeztem mikor láttam, hogy a szomszéd néni nyégykézláb, szoknyáját hátára dobva a tenyerével paskolja a punciát. Mivel a távolság elég nagy volt igy hallkan közelebb mentem.
Ekkor láttam előszőr igazi puncit. Persze a farkam eddig még soha nem látott méretet vett fel szinte szétszakitotta a fecském. Nyelni sem tudtam az érzéstől csak tátott szájjal figyeltem mit csinál Kati néni.
Aztán kiszúrt, hogy ott lapulok a vetésünkben visszavette a bugyiját, felállt és intett, hogy menjek oda.
Piruló fejjel oda lassúztam...mire ő, hogy nem tanitottak meg arra, hogy nem szabad leskelődni? Szégyejjem magam, majd szólok is apádnak...
Pár perc múlva amikor se ő se én nem szoltunk egy szót se megkérdezte, hogy szeretném e közelebről megnézni?
Csak bólogatni volt merszem. Bementünk a szénásba ahol megmutatta a punciját.
Nyald csak meg- mondta. Nem merem!
Ha lesni volt eszed most itt a nagy dolog. Legugoltam és lassan elkezdtem lefetyelni mint cica a tejet smile
Közben belemarkolt a gatyámba, és mondta, hogy ha meguntam vegyem elő a pöcsöm!
Nem mertem igy fogta és letolta a gatyám kétszer végignyalta a makkom majd bedugta a puncijába.
Azonnal eldurrantam. Sajnos soha többé nem ismétlődőtt meg a dolog de sokáig a szemem előtt lebegő punciára masztiztam. A legcsodálatosabb élmény volt.

Bocsi a hosszu irásért.
2010. 06. 29. kedd 16:08  #282
Pepe83 Pepe83
Üdv!

A szüzességem elvesztése egy 41éves hölgyel volt. 17éves koromig nyirségben laktam egy kis faluban. 16éves voltam mikor egy nap(nyáron) szokásos "semmittevésemmet" végeztem mikor láttam, hogy a szomszéd néni nyégykézláb, szoknyáját hátára dobva a tenyerével paskolja a punciát. Mivel a távolság elég nagy volt igy hallkan közelebb mentem.
Ekkor láttam előszőr igazi puncit. Persze a farkam eddig még soha nem látott méretet vett fel szinte szétszakitotta a fecském. Nyelni sem tudtam az érzéstől csak tátott szájjal figyeltem mit csinál Kati néni.
Aztán kiszúrt, hogy ott lapulok a vetésünkben visszavette a bugyiját, felállt és intett, hogy menjek oda.
Piruló fejjel oda lassúztam...mire ő, hogy nem tanitottak meg arra, hogy nem szabad leskelődni? Szégyejjem magam, majd szólok is apádnak...
Pár perc múlva amikor se ő se én nem szoltunk egy szót se megkérdezte, hogy szeretném e közelebről megnézni?
Csak bólogatni volt merszem. Bementünk a szénásba ahol megmutatta a punciját.
Nyald csak meg- mondta. Nem merem!
Ha lesni volt eszed most itt a nagy dolog. Legugoltam és lassan elkezdtem lefetyelni mint cica a tejet smile
Közben belemarkolt a gatyámba, és mondta, hogy ha meguntam vegyem elő a pöcsöm!
Nem mertem igy fogta és letolta a gatyám kétszer végignyalta a makkom majd bedugta a puncijába.
Azonnal eldurrantam. Sajnos soha többé nem ismétlődőtt meg a dolog de sokáig a szemem előtt lebegő punciára masztiztam. A legcsodálatosabb élmény volt.

Bocsi a hosszu irásért.
2008. 12. 06. szombat 10:33  #281
Törölt felhasználó (81552)
Nagyon jó 40-50-es hölgyek vannak ! Egy jó párral volt kapcsolatom de a csúcsot egy 63 éves hölgy tarja !!!
2008. 11. 30. vasárnap 23:46  #280
Törölt felhasználó (75499)
Sziasztok
Nekem 22 éves koromban volt először idősebb hölgyel kapcsolatom. 54 éves volt ő akkor,de legalább 10 évet letagadhatott a korából annyira fiatalos volt,ápolt. Jóbarátok lettünk, persze a szex volt az első és isteni volt!
2008. 11. 30. vasárnap 23:01  #279
Törölt felhasználó (379787)
Én szeretem az idősebb nőket, bár sajnos a tapasztalataim még eléggé hiányosak. 22 vagyok, a legidősebb partnerem 35 volt. Az biztos, hogy rengeteg előítélettel kell szembeszállnom, ha érett nőnél próbálkozom. Persze meg tudom érteni az ilyen hozzáállást, csak nehéz megemészteni. A fiatal lányok, akikhez volt szerencsém, nem tudták annyira élvezni a szexet, mint az idősebb korosztályhoz tartozók. Nekem fontos, hogy a partnerem élvezze, amit csinálok, ez engem is sokkal jobban felpörget. Az is lehet, hogy egyszerűen a saját korosztályomból rosszul választottam.
2008. 11. 28. péntek 15:04  #278
Molly_anyó Molly_anyó VIP

Valoban ilyen mondattal nehéz odaállni valaki elé.
Kérdezem tőled ha egy fiatal hozzád illő elé állsz ezzel a kérdéssel,hogy reagál?
Az igaz a mi korosztályunk nem vágja,hogy:Meg hát nyes
Még valami minden nőnek aki sexuálisan aktiv szüksége van az "udvarlásra" kényeztetésre.
Sok sikert, sok tartalmas sexuális kapcsolatot kivánok neked.
wink
(Ez egy válasz Mivvan üzenetére (2008. 11. 20. csütörtök 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 20. csütörtök 16:35
A segítség mindig jó ha van... Mert például számomra is elég vonzók a 40-50-es nők,akik jókarban vannak... De sokan közülük már nagyik! Szal elég nehéz odaállni eléjük, hogy akarsz dugni mami?? Mert foggalmam sincs, hogyan szeretik az udvarlást, elvégre pár évtizeddel többet éltek...
2008. 11. 28. péntek 13:07  #277
Törölt felhasználó (230618)
Egy 40 fölötti hölgy sokkal érzékibb és kellemesebb partner . Amit esetleg már az idö átformált rajta azt egy kis odafigyeléssel vagy oda nem figyeléssel lehet leplezni.Ha kellő érzéki erotikával ajándékozzuk meg a hölgyet akkor olyan élményeket és ajándékokat kaphatunk és adhatunk melyeket nem lehet leirni.
2008. 11. 20. csütörtök 16:35  #276
Mivvan Mivvan
A segítség mindig jó ha van... Mert például számomra is elég vonzók a 40-50-es nők,akik jókarban vannak... De sokan közülük már nagyik! Szal elég nehéz odaállni eléjük, hogy akarsz dugni mami?? Mert foggalmam sincs, hogyan szeretik az udvarlást, elvégre pár évtizeddel többet éltek...
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 00:53
csak szólni kell és megyek, naggyon szívesen segítek, ha kell. A tapasztalt pina sokkal többet tud, mint a kezdő. Tapasztalat-tapasznyalat.
2008. 11. 13. csütörtök 14:39  #275
arkamgyal arkamgyal
Isteniek az idősebb hölgyek az már biztos! Nekem is volt már dolgom idősebb nővel és sokkal jobb volt vele mint fiatalabb társaival.Ők már tudják mit akarnak és tudják hogy minél többet adnak annál többet kapnak és tesznek is érte.
2008. 11. 13. csütörtök 00:53  #274
kandurmarci kandurmarci
csak szólni kell és megyek, naggyon szívesen segítek, ha kell. A tapasztalt pina sokkal többet tud, mint a kezdő. Tapasztalat-tapasznyalat.
(Ez egy válasz furujaz üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:02
a leggggggjobbak nekem sem kellene fiatal az tuti. az én nőm 40 de akár naponta 4x5 is képes lenne addig nem mehetek el amíg nincs 5-6 orgazmusa már többször gondoltam előbb vagy utóbb segítséget kell kérnem
2008. 11. 12. szerda 21:26  #273
pecsenye pecsenye
55eves a no, akivel neha nagyon jokat dugok. igazi tuzes pinaja van, benne van minden joban. meg nem volt olyan, amire nem mondta volna hogy nem smile
2008. 11. 12. szerda 20:02  #272
furujaz furujaz
a leggggggjobbak nekem sem kellene fiatal az tuti. az én nőm 40 de akár naponta 4x5 is képes lenne addig nem mehetek el amíg nincs 5-6 orgazmusa már többször gondoltam előbb vagy utóbb segítséget kell kérnem
2008. 11. 12. szerda 18:58  #271
tomxxx tomxxx
az érett nők imádni valók. 50+
2008. 11. 12. szerda 12:55  #270
Törölt felhasználó (379787)
Sziasztok. Én 22 vagyok, és imádom az idősebb nőket. A legidősebb partnerem 35 volt, de szeretnék még túllépni ezen. Igazából nem egyszerű az érett nőkkel, sokuknak előítéletei vannak a fiatal srácokkal szemben, amiket nem könnyű leküzdeni.
2008. 11. 12. szerda 09:53  #269
WebDragon WebDragon VIP
A topic címe ... öreg punci.. szerintem azért a negyvenes tüzes szuka és az aszalt 80 éves száraz pina között különbség van.
/ 38