ok a legjobbak
Becsülni kell az érett nőket!Nincs is jobb egy n40es tüzes vadmacskánál
![smile](images/smilies/smile.gif)
Hali!1szer úgy alakult,h 1 közel 50é de nagyon igényes és csinos nővel hozott össze a jó szerencse.Hát az nem volt semmi.Én huszon valahány voltam(nagyon fiatal)és szó szerint ő b....tt meg engem,de valami nagyon nagy élmény volt.Mindenhez volt nekem is és neki is gusztusa.Jajjjjjjjjjjjjj de száp volt és nagyon finom.Lepipált sok,sok fiatal csinibabát.
Ha-ha-ha!
(Ez egy válasz bandili üzenetére (2008. 09. 12. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 22:37
Próbáld ki.Én voltam egy 75 éves idős hölggyel,egy közös kiránduláson.Nem én akartam,hanem Ő.Olyan félelmetes volt,hogy azt leírni sem lehet.Tudta hogy nős vagyok,de mégis elkapott.Csak annyit,hogy a végén minden aszájában landolt.
Próbáld ki.Én voltam egy 75 éves idős hölggyel,egy közös kiránduláson.Nem én akartam,hanem Ő.Olyan félelmetes volt,hogy azt leírni sem lehet.Tudta hogy nős vagyok,de mégis elkapott.Csak annyit,hogy a végén minden aszájában landolt.
Bár ne így történt volna!
De egy érettebb hölggyel én is nagyon szívesen kipróbálnám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
De egy érettebb hölggyel én is nagyon szívesen kipróbálnám!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Törölt felhasználó (25542)
2008. 09. 07. vasárnap 11:53
én nagyon szívesen kipróbálnám egy érett Hölggyel, 1x lehetett volna rá alkalmunk, de mielőtt megtörtént volna lebuktunk :(
szerk....
Nekem 29évessen volt egy 46 éves Pénzügyi Kordinátor Hölgy az aki bizony Sokk mai fiatal Hölyet-Lányt-Asszonyt megszégyenítő Tüzeséggel volt megáldva és a napi és esti 4-5 alkalom kevésnek bizonyult virgonc-fantázia dús Érzéki TEMPERAMENTUM MELY KÖRBE LENGTE még most is Megvadít így 9-év multán.
én nagyon szívesen kipróbálnám egy érett Hölggyel, 1x lehetett volna rá alkalmunk, de mielőtt megtörtént volna lebuktunk :(
Nekem, 48-éves volt a legidősebb, akkor még, a harmincas éveim tapostam...
Mostni párom 47 igaz közben én is közel annyi lettem.
Nem tudom hol a határ, szerintetek meddig kívánatos, aktív egy nő? 60-...? Nektek mik a tapasztalataitok?
Mostni párom 47 igaz közben én is közel annyi lettem.
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
Nem tudom hol a határ, szerintetek meddig kívánatos, aktív egy nő? 60-...? Nektek mik a tapasztalataitok?
![confused](images/smilies/confused.gif)
szasztok.nekem a legidősebb nő 45éves volt,és szép feszes keble volt,és az a szűk borotvált puncika mennyei.sajnálom,hogy vége van.
én 26 vagyok és nemrég szerencsém volt egy 49 éves puncihoz. hát mit mondjak mindent beleadott.jobban mint egy huszonéves.istenien szopott,és jó puncija volt.nem bántam meg.remélem még lesz szerencsém hozzá
voltál már érett nővel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (240132)
2008. 08. 04. hétfő 22:54
ezt szivesen vállalnám
ezt szivesen vállalnám
helo bexálhanék én is?
(Ez egy válasz mucli üzenetére (2008. 01. 18. péntek 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 09:53
ha nem a feleséged az a ,,más,, akkor semmi vész
)Legfeljebb bevesszük őt is,úgyis az a vágyam hogy egyszer 2 pasi kényeztessen egyszerre
))
A nők sem másak sok esetben mint a pasik, bizonyítani akarnak. Fiatalon, idétlenül mindent bevállalnak, tapasztalat egy szál se. Később nyit a szelence és a tapasztalat birtokában és megfelelő formában, minőségben vállalják be ugyanazt! Nem de?
mucli csak egy kamu volt szerintem, vajon miért tünt el ilyen hirtelen? ezen nem gondolkodott senki? :o
Így igaz, a korral jár talán, hogy az éretteb nők sokkal jobban érzik, mit kíván a férfi, mi a jó neki, de úgy, hogy közben ettől neki is jobb.
(Ez egy válasz papuska19 üzenetére (2008. 01. 18. péntek 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 18. péntek 16:38
Az, hogy a gyerekszülés vagy több év szerelmi tapasztalat után éretté válló nők sokkal többet tudnak nyújtani az ágyban saját magam tapasztaltam. Fiatalként csak idősebb barátnőim voltak és annyi örömet szereztek, annyit tanultam tőlük, hogy hálás vagyok a sorsnak érte. Igaz ez akkor is, ha a 2 műszaktól fáradt kedvesemet tudtam rábírni, hogy mégiscsak az ágyban a helye - cserébe mindig jól kifárasztott. Én az érett nők híve voltam és maradok, csak sajnos ők már nem buknak rám annyira.
Az, hogy a gyerekszülés vagy több év szerelmi tapasztalat után éretté válló nők sokkal többet tudnak nyújtani az ágyban saját magam tapasztaltam. Fiatalként csak idősebb barátnőim voltak és annyi örömet szereztek, annyit tanultam tőlük, hogy hálás vagyok a sorsnak érte. Igaz ez akkor is, ha a 2 műszaktól fáradt kedvesemet tudtam rábírni, hogy mégiscsak az ágyban a helye - cserébe mindig jól kifárasztott. Én az érett nők híve voltam és maradok, csak sajnos ők már nem buknak rám annyira.
nem társkereső...takarítani fogok a topicban, addig is fejezzétek be, és menjetek át a társkereső kategóriás topicokba!
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)