Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Szexuális élmények idősebb hölgyekkel és párokkal!
Tippek trükkök a kapcsolat teremtéshez!
Élménybeszámolók, tapasztalatok.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törölve lesz!

Az eddigi hozzászólások

2008. 01. 18. péntek 09:53  #248
mucli mucli
ha nem a feleséged az a ,,más,, akkor semmi vész smile )Legfeljebb bevesszük őt is,úgyis az a vágyam hogy egyszer 2 pasi kényeztessen egyszerre smile ))
(Ez egy válasz Hitman30 üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 23:28
Lakás sajna nincs ill. más is lakik benne. nyes
De szerintem megoldanánk!
2008. 01. 17. csütörtök 23:28  #247
Hitman30 Hitman30
Lakás sajna nincs ill. más is lakik benne. nyes
De szerintem megoldanánk!
(Ez egy válasz mucli üzenetére (2008. 01. 16. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 16. szerda 13:55
Üdvözlet mindenkinek!Nem vagyok ,,öreg,,inkább középkorú hölgy,és csak fiatalabb partnereim voltak.Egszerre mindig csak egy szerető smile )És amiket itt olvasok,ahhoz csak azt tudom hozzáfűzni,amit nekem ők mondtak.A szexet a nők csak 35 éves koruk után tudják élvezni igazán,és nem önzőek.Nem a korom határozza meg,hogy kivánom a szexet,nagyon is.Mivel nem vagyok fiatal topmodell,ezért sose a fiú külseje a fontos,hanem az ápoltsága,a gyengédsége és a tulajdonságai.Még soha nem volt rám panasz.Aki rendelkezik BP-en búvóhellyel,szivesen meglátogatom,akár éjszaka egy kis hancúrozásra smile )
2008. 01. 17. csütörtök 23:23  #246
Hitman30 Hitman30
Sajnos az üzenetküldés nem működik. Esetleg msn? hitman30@windowslive.com
(Ez egy válasz édesalma üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 02:30
Sziasztok smile Csak annyit , én sem vagyok mai csirke smile de ha megismerne az a srác smile Hmmmmmmmmmmmmm nyes
2008. 01. 17. csütörtök 22:16  #245
Törölt felhasználó (99405)
Most nagyon sajnálom,hogy nem Bp-i vagyok!!!
2008. 01. 17. csütörtök 15:22  #244
kanoska27 kanoska27
én szeretem az idősebb noket
2008. 01. 17. csütörtök 10:46  #243
mucli mucli
Cserébe?Ez talán nem kérdés..élvezetet.
Forzaitalia87 - miért ne?Merre kell járjak? smile )
kandurmaci - az hogy idősebb vagy,nem jelenti azt,hogy nem vagy jó szerető.Csak tudod,ahogy itt a fiatal skacok az érett nőre vágynak,én ugyanúgy a fiatalabb srácokra,talán azért,mert idősebb van itthon is smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 16. szerda 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 16. szerda 21:43
Drága mucli ez nagyon csábító ajánlat, és mit kérsz cserébe?
2008. 01. 17. csütörtök 03:34  #242
kandurmarci kandurmarci
A nyíregyházira gondoltál? Mi akadálya? Tegyél róla, s arról is, hogy imáiba foglalja a neved.
(Ez egy válasz édesalma üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 17. csütörtök 02:30
Sziasztok smile Csak annyit , én sem vagyok mai csirke smile de ha megismerne az a srác smile Hmmmmmmmmmmmmm nyes
2008. 01. 17. csütörtök 02:30  #241
édesalma édesalma
2008. 01. 16. szerda 21:43  #240
Drága mucli ez nagyon csábító ajánlat, és mit kérsz cserébe?
(Ez egy válasz mucli üzenetére (2008. 01. 16. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdvözlet mindenkinek!Nem vagyok ,,öreg,,inkább középkorú hölgy,és csak fiatalabb partnereim voltak.Egszerre mindig csak egy szerető smile )És amiket itt olvasok,ahhoz csak azt tudom hozzáfűzni,amit nekem ők mondtak.A szexet a nők csak 35 éves koruk után tudják élvezni igazán,és nem önzőek.Nem a korom határozza meg,hogy kivánom a szexet,nagyon is.Mivel nem vagyok fiatal topmodell,ezért sose a fiú külseje a fontos,hanem az ápoltsága,a gyengédsége és a tulajdonságai.Még soha nem volt rám panasz.Aki rendelkezik BP-en búvóhellyel,szivesen meglátogatom,akár éjszaka egy kis hancúrozásra smile )
2008. 01. 16. szerda 15:03  #239
kandurmarci kandurmarci
Csodálatos nő lehetsz, kedves mucli. A baj csak az, egyebek mellett, hogy idősebb vagyok nálad. A kb 35 éves kortól, amit mondtál, van benne valami. Ill. a tapasztalat a korral jár és ahogy érnek a nők, úgy egyre jobban művelik a szerelem és a szex mesterségét.
2008. 01. 16. szerda 13:55  #238
mucli mucli
2008. 01. 16. szerda 13:12  #237
MrEnigma MrEnigma
OK, ebben ÍGY ilyenformán már van igazad, de az eredeti hozzászólásod azért elég más szagú volt.
De csatlakozom MmePrune-höz, miszerint az hoyg szétdobja még messze nem elég semmihez. Ha nem nedves (amit persze megint a férfinak illik kiváltani wink ), akkor megette a fene az egészet, ráadásul mindkét fél részéről. Viszont ha már nedveske, és miattad az, akkor hidd el nem csak szétdobja a lábait és várja fatörzs módjára, hogy pumpálj a puncijában míg el nem mész miközben ő majda körmeit lakkozza... A körmeit jobbára inkább beléd mélyeszti. Jó esetben. smile
(Ez egy válasz kapacs üzenetére (2008. 01. 15. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 19:48
Azt hiszem fére értetél! minden tiszteletem a NŐI nem iránt!!!De itt azt hiszem hogy az öregpunci nem vén punci a téma,erre irtam azt hogy egy nőnek könnyebb a dolga akkor amikor már öregpuncinak hívják,esetleg érettnek.Az öregpasi nem vén pasi-nak már nehezebb a dolga mert parancsszóra esetleg csettintésre nem möködik a dolog.EZT AKARTAM KIHOZNI AZ EGÉZBŐL. JAJ majd el felejtettem megköszönni a (dolgos szorgalmas nők napirenjét)
2008. 01. 15. kedd 23:20  #236
Törölt felhasználó (182311) VIP
Ez így igaz, de mindenre van megoldás kis kreativitással, és sok szenvedélyjel...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 15. kedd 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune MmePrune VIP Admin
2008. 01. 15. kedd 22:38
tudtad, hogy egy nőnek sem árt, ha benedvesedik szex közben, és nem csak szétteszi a lábát?
de ennek igazán nincs köze a topic címéhez, feltéve ha az öreg puncik már nem úgy nedvesednek, mint a fiatal puncik
2008. 01. 15. kedd 22:38  #235
tudtad, hogy egy nőnek sem árt, ha benedvesedik szex közben, és nem csak szétteszi a lábát?
de ennek igazán nincs köze a topic címéhez, feltéve ha az öreg puncik már nem úgy nedvesednek, mint a fiatal puncik
(Ez egy válasz kapacs üzenetére (2008. 01. 15. kedd 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 19:48
Azt hiszem fére értetél! minden tiszteletem a NŐI nem iránt!!!De itt azt hiszem hogy az öregpunci nem vén punci a téma,erre irtam azt hogy egy nőnek könnyebb a dolga akkor amikor már öregpuncinak hívják,esetleg érettnek.Az öregpasi nem vén pasi-nak már nehezebb a dolga mert parancsszóra esetleg csettintésre nem möködik a dolog.EZT AKARTAM KIHOZNI AZ EGÉZBŐL. JAJ majd el felejtettem megköszönni a (dolgos szorgalmas nők napirenjét)
2008. 01. 15. kedd 19:48  #234
kapacs kapacs
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 01. 15. kedd 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 15. kedd 09:58
A te véleményed tömören:
Én dolgozom, viszem haza a lét, én kiteszema belem a családért stresszes életet kell élnem, én férfi vagyok és az nem nő, mert bla bla bla.
Magyarul ennyi értelme van.
Akkor talán a napi 8 óra meló után állj már neki otthon mosni, főzni másnapra, hétvégente amikor pihennél takarítsd már ki a lakást, majd főzz ebédet és ugyanmár nézz utána tanultak e a ygerekek másnapra.
Munkáját tekintve apám az aki felelősségteljesebb munkát tölt be mint anyám, de mégis nem ő van fent éjfélig és kel fel már hajnali fél hatkor, közben még ő is dolgozik 7-15-ig hétfőtől péntekig.
Ezekután én nem tudok tekintettel lenni és elfogadni végképp nem tolerálni a véleményedet.

"e egy férfinak azért már produkálnia kell magát mégha tablettával is"
aztán
"miért van sok fiatal pasasnak erekció problémája?"

Hát itt van a kutya elásva.
Kétszer is felhoztad, mondván, hogy a nőknek egyszerűbb a dolguk, mert csak terpesztenek aztán nekik majd jó. Neked meg nem áll fel. Mert stresszes kimerítő életvitel. Ha erekció problémád van, miért a nőkön vered le egy fórumtopicban???
2008. 01. 15. kedd 09:58  #233
MrEnigma MrEnigma
A te véleményed tömören:
Én dolgozom, viszem haza a lét, én kiteszema belem a családért stresszes életet kell élnem, én férfi vagyok és az nem nő, mert bla bla bla.
Magyarul ennyi értelme van.
Akkor talán a napi 8 óra meló után állj már neki otthon mosni, főzni másnapra, hétvégente amikor pihennél takarítsd már ki a lakást, majd főzz ebédet és ugyanmár nézz utána tanultak e a ygerekek másnapra.
Munkáját tekintve apám az aki felelősségteljesebb munkát tölt be mint anyám, de mégis nem ő van fent éjfélig és kel fel már hajnali fél hatkor, közben még ő is dolgozik 7-15-ig hétfőtől péntekig.
Ezekután én nem tudok tekintettel lenni és elfogadni végképp nem tolerálni a véleményedet.

"e egy férfinak azért már produkálnia kell magát mégha tablettával is"
aztán
"miért van sok fiatal pasasnak erekció problémája?"

Hát itt van a kutya elásva.
Kétszer is felhoztad, mondván, hogy a nőknek egyszerűbb a dolguk, mert csak terpesztenek aztán nekik majd jó. Neked meg nem áll fel. Mert stresszes kimerítő életvitel. Ha erekció problémád van, miért a nőkön vered le egy fórumtopicban???
(Ez egy válasz kapacs üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 16:22
Gondoljon mindenki arra hogy a mai világban nagyon sok dolog felszinre kerül, régen tabunak számító dolgok is.Tizen évesen a világot is megakarja váltani az ember,deaz évek elrepülnek és a világmegváltás elmarad!maradnak a dolgos hétköznapok,a család és a számlák,gondok problémák.miért van sok fiatal pasasnak erekció problémája? talán unják a női nemet? nem hinném! Azt hiszem nem vagyunk egyformák,és ezt illik tiszteletben tartani,és elfogadni más véleményét.Akinek meg nem tetszik az azt irja meg hogy nem osztom a véleményed. köszönöm!
2008. 01. 15. kedd 00:50  #232
Törölt felhasználó (48478)
Addig egy nő se nem öreg, se nem vén amig kivánja a sexet.Meg kell figyelni , meghazudtolják korukat azok a nők akik nagyon sokáig aktivak.(De igaz az állitás férfiaknál is.)
2008. 01. 14. hétfő 17:51  #231
a kérdés még mindig az, hogy ennek mi köze a topic címéhez
(Ez egy válasz kapacs üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 16:22
Gondoljon mindenki arra hogy a mai világban nagyon sok dolog felszinre kerül, régen tabunak számító dolgok is.Tizen évesen a világot is megakarja váltani az ember,deaz évek elrepülnek és a világmegváltás elmarad!maradnak a dolgos hétköznapok,a család és a számlák,gondok problémák.miért van sok fiatal pasasnak erekció problémája? talán unják a női nemet? nem hinném! Azt hiszem nem vagyunk egyformák,és ezt illik tiszteletben tartani,és elfogadni más véleményét.Akinek meg nem tetszik az azt irja meg hogy nem osztom a véleményed. köszönöm!
2008. 01. 14. hétfő 16:22  #230
kapacs kapacs
2008. 01. 14. hétfő 12:30  #229
MrEnigma MrEnigma
Kicsit bővebben?
Vagy egy képpel körítve?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 11. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (182311)
2008. 01. 11. péntek 09:48
Nem bánnám, ha én is így néznék ki, de sajnos a sors s a kor nem mindenkivel íly kegyes...
/ 38