Tessék már tudomásul venni, hogy a 40-50 közötti Nő még nem vén, sőt éppen farkatokra való! 70 után már az lesz, de lehet, hogy nagyobb akrobaták az ágyban, mint ahogy Ti leírjátok!
Nő negyven alatt, de empatikus.
Nő negyven alatt, de empatikus.
Itt csak huszárok vitézkednek???
Én sajna nem tudom hogy milyen egy érett punci, de azt tudom hogy a fiatal sem rossz!!! ezzel nem azt monddom hogy az öreg punci vén punci!!!
Az olyan, 40-50 közötti (vagy afölötti) magányos picsák a legjobbak, akik süldőlányként végigdugatták magukat a focicsapattal. És - az intenzív életvitel miatt - rendesen kiégtek és lerobbantak. S némileg meg is csúnyultak. Viszont nagyon tapasztaltak és nincsenek kártékony illúzióik a férfinemről. Nagyon hálásak tudnak lenni egy kemény farok és gyorsan járó nyelv által szolgáltatott örömökért. Ők tudják, mit vár el a kan. Kérés nélkül lenyelik, farbatúrhatod őket, élvezkedhedsz a hervadóban lévő dudáikon.
Egy faszt! Jó pina a fiatal pina is, ha friss harmatos, de szegénykém még tapasztalatlan.
Tapasztalataim szerint a középkorú (értem ezalatt a 40-55 éves) pinák még jobbak, a legtöbb kifejezetten tapasztalt, tudják, mi kell egy kanos fasznak. Ha a nő karbantartja magát, én is szívesen karban tartom. Általában nincs is hosszú tiltakozás, főleg, ha otthon el vannak hanyagolva és ki vannak már a kielégítő szexre éhezve. Ilyenkor könnyen megy az ágybabújás.
Azért van kivétel is: a kollégám nyugdíjazás előtt álló titkárnője például, akiről nem mondanád meg, hogy már csaknem 60 (!) éves. Vadul szokott velem csókolózni, ha nem simogatom meg a jókora, bár persze gravitáló melleit és ha nem téved a kezem a szoknyája alá, akkor erősen ráutaló magatartással kiköveteli magának ezeket a becézéseket. Persze, az ő keze sem marad tétlen, kéjlécem bizton számíthat egy kis dédelgetésre. Az eredmény: ő teljesen rendszeresen eljut az orgazmusig (sem bugyi, sem én nem maradok szárazon), én, ha nem is mindig, de többnyire eljutok az élvezésig.
Ennek ellenére, minden igyekezetem dacára csak a kezemmel és a nyelvemmel tudok a puncijába jutni, ő is legfeljebb az oralizálásra hajlandó (imádja a spriccet), de ennyi. A dolog már vagy öt hónapja tart, de nem engedi, hogy normálisan megdugjam.
Hiába no, a nők akkor is kiszámíthatatlanok, ha már nem teljesen a zsenge korosztályhoz tartoznak... (Ez egy válasz SIR_P üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Tapasztalataim szerint a középkorú (értem ezalatt a 40-55 éves) pinák még jobbak, a legtöbb kifejezetten tapasztalt, tudják, mi kell egy kanos fasznak. Ha a nő karbantartja magát, én is szívesen karban tartom. Általában nincs is hosszú tiltakozás, főleg, ha otthon el vannak hanyagolva és ki vannak már a kielégítő szexre éhezve. Ilyenkor könnyen megy az ágybabújás.
Azért van kivétel is: a kollégám nyugdíjazás előtt álló titkárnője például, akiről nem mondanád meg, hogy már csaknem 60 (!) éves. Vadul szokott velem csókolózni, ha nem simogatom meg a jókora, bár persze gravitáló melleit és ha nem téved a kezem a szoknyája alá, akkor erősen ráutaló magatartással kiköveteli magának ezeket a becézéseket. Persze, az ő keze sem marad tétlen, kéjlécem bizton számíthat egy kis dédelgetésre. Az eredmény: ő teljesen rendszeresen eljut az orgazmusig (sem bugyi, sem én nem maradok szárazon), én, ha nem is mindig, de többnyire eljutok az élvezésig.
Ennek ellenére, minden igyekezetem dacára csak a kezemmel és a nyelvemmel tudok a puncijába jutni, ő is legfeljebb az oralizálásra hajlandó (imádja a spriccet), de ennyi. A dolog már vagy öt hónapja tart, de nem engedi, hogy normálisan megdugjam.
Hiába no, a nők akkor is kiszámíthatatlanok, ha már nem teljesen a zsenge korosztályhoz tartoznak... (Ez egy válasz SIR_P üzenetére (2007. 06. 03. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal pina a jó pina!:P
sziasztok.nem dicsekvésképp,de elmondom,51 évesen
nekem hogy megy.elöjáték full:kézimunka,69,na nem
mindig kölcsönös.30-40p mulva következö menetre alkalmas,de elélvezni még nem tudok.igy akár másfél ora is lehet.vagy rolam ömlik veriték,de általában partnerem mondja,:nem birja tovább,oly sokszor "jo"volt Neki.ez van.sirjak v nevessek?
nekem hogy megy.elöjáték full:kézimunka,69,na nem
mindig kölcsönös.30-40p mulva következö menetre alkalmas,de elélvezni még nem tudok.igy akár másfél ora is lehet.vagy rolam ömlik veriték,de általában partnerem mondja,:nem birja tovább,oly sokszor "jo"volt Neki.ez van.sirjak v nevessek?
Azért vigyázz egy kicsit, mert inkább ő fog megkefélni téged.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (89461)
2007. 06. 02. szombat 16:28
szerintem, ha egy 40-50-es nő ad magára, akkor semmi akadálya, simán meg lehet őket kefélni.
Kedves Zelli, azt hiszem ,nagyon igazad van. A tapasztalat, a sokéves érés valóban érlel, tudással gazdagít, sokkal jobban érzik, mire van szüksége a férfiank és azt is jobban tudják, hogy nekik maguknak mi a jó.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 02. szombat 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 15:03
"Minden kornak megvan a szépsége!"
Speciel az alábbi néhány hölgy egyáltalán nem az idős, öreg kategóriába tartozik.
40-50-es nőkre én az érett nő kifejezést használom. Majd 70 után lesz idős, öreg, vén. A két utolsó kifejezés nem igazán udvarias!
Speciel az alábbi néhány hölgy egyáltalán nem az idős, öreg kategóriába tartozik.
40-50-es nőkre én az érett nő kifejezést használom. Majd 70 után lesz idős, öreg, vén. A két utolsó kifejezés nem igazán udvarias!
Némelyik mai 40-es,50-es nő sokkal igényesebb magára,mint egy-két tizen- vagy huszonéves.És egy szép testű,szexuálisan vonzó nőnek ki tud ellenállni?Én nem az biztos
szerintem, ha egy 40-50-es nő ad magára, akkor semmi akadálya, simán meg lehet őket kefélni.
"Minden kornak megvan a szépsége!"
Nagyon jók az öreg puncik is!
Ja azok
Az érettebb korosztályhoz tartozó hölgyek között is akad olyan aki jól tartja magát, törődik a testével. Nem egy ilyen kívánatos tüneménnyel talákoztam már és áldom a napot, hogy láthattam őket.Szóval azt akarom kifejteni, hogy számomra izgató tud lenni egy idősebb nő is.
háát, sztem a fiatalabb jobb, én úgy vok vele hogy +1 -3 év es zóna, má hozzám viszonyítva
Tisztelt Fórumozók! Végigolvastam pár véleményt, és szerintem a megismerés hiányát jelzik a nemleges hozzászólások. A korral együtt a tapasztalat is növekszik, ami nem hátrány! A 83 éves dédanyósom még eldicsekedett, hogy "fiut" tud csinálni a dédpapából, tehát óvatosan ítéljünk az időskori szexről. Amúgy volt olyan 62 éves barátnőm, aki sokkal többet, jobbat, (jobban) tudott adni, mint bármelyik fiatal. A kor múlásával a "mennyiségi" igény áttevődik a minőségre, az évek tapasztalatai ilyenkor nagyon jól jönnek. (Ez is egy vélemény!
Tegye fel a kezét aki nem tudna vele mit kezdeni! Nagyon jó példány!!!