én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 09. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (43750)
2007. 05. 09. szerda 22:29
Sziasztok, szerintem egy idősebb hölgy mindenki álma, ha nem is tudatosan akkor tudat alatt, de szerintem mindenki szeretné kipróbálni egy idősebb hölggyel a sexet!!! Bocs ha tévedtem!!! Én sziiivesen kipróbálnám!!!
Sziasztok, szerintem egy idősebb hölgy mindenki álma, ha nem is tudatosan akkor tudat alatt, de szerintem mindenki szeretné kipróbálni egy idősebb hölggyel a sexet!!! Bocs ha tévedtem!!! Én sziiivesen kipróbálnám!!!
Ha +éred a 70-et,sztem máshogy fogsz vélekedni....BigHole:ezt neked is írtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69897)
2007. 04. 29. vasárnap 09:17
Nálam 45 a határ.
Szia! Mivvan!
Ki kell tapasztalnod! Akkor vonj le konzekvenciát! Lehet, hogy Te meg sem éred azt a kort! Kérlek becsüld a sexet! A sex nem korfüggő!
Ki kell tapasztalnod! Akkor vonj le konzekvenciát! Lehet, hogy Te meg sem éred azt a kort! Kérlek becsüld a sexet! A sex nem korfüggő!
hát én nem dobtam volna ki az biztos... mer be se engedtem volna! még csak a közelembe se... de még ha 2 éves lenne, akkor se...
Szerintem nincs korhatár.
Gondolom te se dobtad volna ki az ágyadból Tina Turnert 46 évesen :-P (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom te se dobtad volna ki az ágyadból Tina Turnert 46 évesen :-P (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 29. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69897)
2007. 04. 29. vasárnap 09:17
Nálam 45 a határ.
Hát szerintem ha választhatok inkább egy fiatal puncit dugok meg!!!!
Nálam 45 a határ.
Itt van egy nyalakodni való!!! Fullos, de nagyon!!!!
Amikor 10-12évvel(22-24 éves voltam) ezelőtt egyedül éltem ,kíváncsiságból udvaroltam (ők még ezt igénylik)egy 52éves hölgynek . Már kezdtem unni a dolgot amikor felengedett. Először csók ,bugyiba nyúlkálás,kézi kielégítés . Ami utána jött megért minden várakozást. Igaz esztétikailag nem volt hibátlan ,de amit tudott a szexről az előzmények miatt meglepő volt .
egy öreg punciis lehet jó csak legyen benne tűz
Sziasztok! A kor muulásával Nembiztos hopgy a sex is elmuulik vagyis a sex iránti vágy mert ismerek olyan 18 évest akinek nincs annyi kedve h hetente 1szer sexeljen viszont ismerek olyan 50 évest aki nap mint nap elbiirná viselni!! Én is sziivesen kiproobálnám egy korosodoval!!!
Lenke ! Koptassuk egy kicsit úgy sem fogy el csak "nő" gyarapszik- ketten többet tudunk. Válaszolj!
Erre a puncira én is beneveznék. 19-el tudnám hogy ne a képen lévő dologgal játszon. Az biztos hogy jobb a combjai közt mint egy szikár nővel.Keményen megdolgoztatnám hogy sokáig élvezzen sikongva.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 24. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 24. szombat 09:51
Na, őneki még szívesen beakasztanék, pedig vagy húsz évvel idősebb mint én. Nagyon tudják értékelni a fiatal f@szt, pláne amelyiket már esetleg évek óta nem ápolták le rendesen!
Most 60-as a barátnőm nem kövér kemény sportos karbantatott teste van nem lötyög a bőre feszes és a melle jobban áll mint sok 25 évesé telt és 85c mérettel.Puncijával jobban tud játszani mint sokan gondolnátok nem volt sok partnere de amit tud az földöntúli.Combjai közt puncijában sorozatosan élveztet és amit el tudsz képzelni minden pozicióban nagyon aktív és látványos.Nem elélvezni akar és kész hanem élvezni azt amit a test ad.Biztos nem cserélném le 3 20-as kinlódóval.
Interneten megismerkedtem egyszer egy ötven feletti hölggyel...
azt mondta elôszôr, hogy nehezen szánja rá magát a dologra,
mert a fia lehetnék a korom szerint... persze nagyon nem kellett
fűzni, mert eleve AZÉRT hívott... állati kemény mellei és szép
feszes feneke volt... és hihetetlen módon sikoltozott miközben
élvezett... nagyon tetszett nekem... alíg bírtam megállni, hogy
nem élvezzek el hamarabb... nagyon tetszett neki a méretem...
állítólag még sosem dugták ekkorával (3407-es sorozat... fiúk)...
ha bármikor hív én megyek... nem tudok ellenállni annak
ahogyan élvez...
azt mondta elôszôr, hogy nehezen szánja rá magát a dologra,
mert a fia lehetnék a korom szerint... persze nagyon nem kellett
fűzni, mert eleve AZÉRT hívott... állati kemény mellei és szép
feszes feneke volt... és hihetetlen módon sikoltozott miközben
élvezett... nagyon tetszett nekem... alíg bírtam megállni, hogy
nem élvezzek el hamarabb... nagyon tetszett neki a méretem...
állítólag még sosem dugták ekkorával (3407-es sorozat... fiúk)...
ha bármikor hív én megyek... nem tudok ellenállni annak
ahogyan élvez...
30-40 közötti pár vagyunk,szerintem izlés dolga,de egyszer mi is megöregszümk,gondolom az igények korral változnak,ugy hogy kölcsönösen tartsuk tiszteletben egymást(korra és az evel járó szokásokra gondolk)
A barátnőmmel 1hete ilyen stilusu nénit keféktünk meg..
Mondjuk ő is megkefélte a Krisztikét:-)
Mondjuk ő is megkefélte a Krisztikét:-)