Nekem ha a vibrit ha bekapcsolom, nem ad pluszt. Csak idegesit. Inkább kikapcsolom
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 10. 31. kedd 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2017. 10. 31. kedd 06:56
Vibrivel sokkal jobb.nekem van rendes prosztata izgatom is.az sem rossz.a vibris orgazmusomról töltöttem fel videot.kéz nélküli elélvezés...jön a sperma rendesen
Vibrivel sokkal jobb.nekem van rendes prosztata izgatom is.az sem rossz.a vibris orgazmusomról töltöttem fel videot.kéz nélküli elélvezés...jön a sperma rendesen
(Ez egy válasz macika55 üzenetére (2017. 10. 30. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A vibri után én is kiváncsi lennék egy igazi prosztata izgatóra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 21. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1536152)
2017. 09. 21. csütörtök 10:07
Vibrivel már csináltam...jó volt
de lehet egy igazit is kipróbálnék oda vissza..csak hogy ez sem maradjon ki a repertoárbol
![circling](images/smilies/circling.gif)
Az én párom is csinálja nekem, önkét mert izgatja és élvezi. Én meg hagyom neki
![smile](images/smilies/smile.gif)
Le a kalappal! Irigyellek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 09. 13. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2519552)
2017. 09. 13. szerda 14:18
Nekem rendszeresen csinálja a párom, hogy először csak a nyelve hegyével nyalogatja, majd finoman elkezdi egyre beljebb dugni. Annyira felizgat hogy ráadásul még közben kézzel dolgozik a farkamon hogy sokszor már azért könyörgök neki hogy dugja beljebb, amennyire csak tudja, dugjon meg a nyelvével! Viszont ami múltkor újdonság volt az az volt hogy egyszer csak fogta magát és finoman bedugta az ujját! Isteni volt! Hamar meg is lett az eredménye! Nőtöl ilyet még sosem kaptam előtte, kérés nélkül!
Vibrivel már csináltam...jó volt
de lehet egy igazit is kipróbálnék oda vissza..csak hogy ez sem maradjon ki a repertoárbol
Nekem rendszeresen csinálja a párom, hogy először csak a nyelve hegyével nyalogatja, majd finoman elkezdi egyre beljebb dugni. Annyira felizgat hogy ráadásul még közben kézzel dolgozik a farkamon hogy sokszor már azért könyörgök neki hogy dugja beljebb, amennyire csak tudja, dugjon meg a nyelvével! Viszont ami múltkor újdonság volt az az volt hogy egyszer csak fogta magát és finoman bedugta az ujját! Isteni volt! Hamar meg is lett az eredménye! Nőtöl ilyet még sosem kaptam előtte, kérés nélkül!
Én akkor spriccelek a legnagyobbat ,ha csak a popómat izgatom
ide ritkán ír valaki nem csinálja senki?
a prosztata izgatók közül melyiket érdemes, milyet érdemes választani?
A párommal egy hatalmasat szeretkeztünk nemrég.Egész nap becézgettem,cirógattam,mondtam neki,hogy mennyire szeretem,és hogy nagyon kívánom.Alig bírtam kivárni az estét,hogy magamhoz ölelhessem, érezhessem,csókolhassam.Nagyon felvoltam izgulva vele együtt,ahogy benyúltam a tanga alá,éreztem a forró nedves punciját.Elkezdtem csókolgatni a testét egyre lejjebb,majd nyalni kezdtem,erre nagyon begerjedt,és ilyenkor mindenre rávehető a drága.Nyaltam és ujjaztam egyszerre,közben meg-megnyaltam a popsiját.Megkérdeztem tőle,hogy izgatja-e,azt mondta,hogy igen,de csak nyaljam,ne ujjazzam meg a popsiját.Egy kis idő elteltével azonban a nyelvem beledugtam a fenekébe,és mivel nem tiltakozott az ujjam is becsusszant,fokozatosan tágítottam,majd a fülébe súgtam,hogy szeretném a fenekét megdugni.Egyre jobban tágult és egy kis punci dugás után lassan benyomtam neki.Azt mondta,hogy lassan mozogjak benne először,de elkapta a hév és már Ő kérte hogy gyorsabban dugjam,egyszerre szeretnék veled elélvezni mondta.Én meg azt szeretném ha Te elélveznél,és utána Te is dugd meg a fenekemet,mondtam neki,szeretném ha megmaszíroznád a prosztatámat.Ez annyira felizgatta,hogy szinte azonnal elélvezett két ujjal a puncijában,a farkammal a fenekében.Egy pár perc pihegés után láttam a vágytól csillogó szemében az izgalmat,most Te jössz mondta,és egy kis sikosítót tett az ujjára,közben harapdálta a mellbimbómat.Elkezdte verni a farkamat,közben simogatta az ánuszomat,mikor bedugta az ujját megremegtem a kéjtől.Imádom ahogy izgat mondta,közben szopta a farkamat,már érzem is ahogy keményedik a prosztatád.Egye gyorsabban mozgatta az ujját,és egy hatalmasat élveztem.
Tegyünk különbséget két dolog között. Az is fantasztikus élvezet, ha szájjal kényeztetnek és közben izgatják a prosztatát, ez inkább a hagyományos orgazmus felturbózva. (El lehet érni így is a prosztata orgazmust. nem kizárt.) Az igazihoz azonban elég az ujjak játéka. Hihetetlen érzés, egy hatalmas löket. Utána pár percre ráadásul újra áll a farkam és kívánom, hogy megdugjam a párom és úgy is elélvezzek.
Egy apró tipp: Párom óvszert húz az ujjára, nehogy a körme megsértsen. Ja és síkosító! ..és azt szeretem, ha az ujjbegyét mozgatja finoman.
Egy apró tipp: Párom óvszert húz az ujjára, nehogy a körme megsértsen. Ja és síkosító! ..és azt szeretem, ha az ujjbegyét mozgatja finoman.
Aki akarja fiuk csak nyalnám a seggeteket és ugy ujaznám asztán élveznétek ez a prosztata masszás jelentkezzetek !!
nemrég vettem egy kisebb méretű popsivibrit, maszti közben használom. még csak 6-8x próbálkoztam vele, de a farkam izgatása nélkül nem megyek el tőle. pedig volt már prosztata orgazmusom, amikor a volt barátnőm megujjazott. magamnak sajnos nem tudom megcsinálni
Prosztatából kiürül minden? Ez nekem új.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 21. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904185)
2013. 12. 21. szombat 21:45
Sziasztok!
Ha ugye prosztata ingerlésével orgazmust érek el, akkor ugye prosztatából kiürül minden.
Mennyi időnek kell eltelni utána, hogy újból nekiálljak masszírozni és újból akkorát élvezhessek mint előtte?
órák vagy napok kellemek ehhez?
vagy mondjuk az első orgazmus után várok egy 5 percet és nekiállok, akkor ismét termelődik annyi mint előtte?
Köszi a válaszokat!
Ha ugye prosztata ingerlésével orgazmust érek el, akkor ugye prosztatából kiürül minden.
Mennyi időnek kell eltelni utána, hogy újból nekiálljak masszírozni és újból akkorát élvezhessek mint előtte?
vagy mondjuk az első orgazmus után várok egy 5 percet és nekiállok, akkor ismét termelődik annyi mint előtte?
Köszi a válaszokat!
Sziasztok!
órák vagy napok kellemek ehhez?
Köszi a válaszokat!
Köszi a válaszokat!
Nem kell hozza segedeszkoz sem... Volt olyan h a farkamhoz hozzam se ert a Holgy es eldurrantam... Nem is kicsit!!!
Ma este bevezetne valaki a proszt, orgazmus rejtelmeibe?
heves megye .
Minek vibri? Meg kell tanítani a párodat (ha van) hogyan csinálja és tökéletes élvezet. Nem mértem még, de nekem kétszer annyit is ki tud fejni a párom, mint amennyi simán jönne és szinte fáj a végéra, de semmiért nem adnám azt az érzést.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 12. 09. hétfő 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
most megyek venni egy vibrit magamnak
![wink](images/smilies/wink.gif)