Nekem nem volt benne részem,de nyitott vagyok rá,ha lenne egy pár,lány,hölgy bíz szívesen belemennék
![finom](images/smilies/finom.gif)
mindenki csak fényezi magát de senki nem mond és tesz semmit ,,, vagy csak mond? és a tettek?
Sok a beszéd de kevés a tehetség gyermekeim ,,, csak besz van de semmi tevékenység
Ű
Ű
próbálj ki segéd eszközt rá elég sok fajta van már, valószínű, hogy az arra koncentrálás hogy hogy is csináld elveszi az élvezeti értékét. Rezgési ritmust és sebességet is lehet álltani már egyeseknél.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 11. 22. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 22. péntek 13:13
én ujjaztam már meg magamat számtalanszor, de magamnak sosem jött össze a prosztata orgazmus.régen eléggé ódzkodtam a szexnek ettől a területétől.aztán volt egy idősebb csajom, es cumi közben berakta az egyik ujját kérdezés nélkül... kellemes volt. nem is szóltam rá. akkor még nem is mentem el tőle. szex után kérdezte milyen volt, én mondtam, hogy tetszett. legközelebb mikor cumizott, én kértem h tegye be az ujját. akkor már síkosítóval. az sokkal jobban tetszett...nemsokára már két ujjával ujjazott. még nem tudtam annyira elengedni magam. utána néztem netem, és beszéltem vele is róla. nagyon rdekelt a téma. meg is kértem h ujjazzon meg simán. cumi nélkül. ő örömmel tette. ez volt az egyik perverziója. nagyon jól csinálta.kb 10 perc alatt el is élveztem. életem egyik legnagyobb orgazmusa volt...utána rá nemsokkal már a vibriét is belém rakta. csodás élmények voltak...
imádom
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
azt en is szeretem
én ujjaztam már meg magamat számtalanszor, de magamnak sosem jött össze a prosztata orgazmus.régen eléggé ódzkodtam a szexnek ettől a területétől.aztán volt egy idősebb csajom, es cumi közben berakta az egyik ujját kérdezés nélkül... kellemes volt. nem is szóltam rá. akkor még nem is mentem el tőle. szex után kérdezte milyen volt, én mondtam, hogy tetszett. legközelebb mikor cumizott, én kértem h tegye be az ujját. akkor már síkosítóval. az sokkal jobban tetszett...nemsokára már két ujjával ujjazott. még nem tudtam annyira elengedni magam. utána néztem netem, és beszéltem vele is róla. nagyon rdekelt a téma. meg is kértem h ujjazzon meg simán. cumi nélkül. ő örömmel tette. ez volt az egyik perverziója. nagyon jól csinálta.kb 10 perc alatt el is élveztem. életem egyik legnagyobb orgazmusa volt...utána rá nemsokkal már a vibriét is belém rakta. csodás élmények voltak...
Hogyan kellene rá hangolni magam? Van valami ötleted?
szia szerintem nem vagy rá hangolva ! de ha csinálod magadnak kb galamb tojós nagyság a prosztata ! kb 3 _4 centire van ! szia ki tartás
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
látom Te is tudod miről beszélsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 11. 05. kedd 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Törölt felhasználó (899738)
2013. 11. 05. kedd 08:15
a legnagyobb élvezet,ha vki már kipróbálta,nem kell hozzá vibri.
középső ujj,olajozva,közben szopni a farkát.akkorát élvez,mint soha szeretkezéssel
középső ujj,olajozva,közben szopni a farkát.akkorát élvez,mint soha szeretkezéssel
Nem tudom. Nekem nem okoz örömöt. Inkább kellemetlen ,pedig vagyon rá nagyon.
a legnagyobb élvezet,ha vki már kipróbálta,nem kell hozzá vibri.
Hali!
Próbáltam már párszor ezzel a segédeszközzel de valahogy nem sikerül szimplán prosztata masszázzsal elélvezni, van valami "különleges" technika?
Szívesen fogadom a jó, bevált tanácsokat.
köszi
Próbáltam már párszor ezzel a segédeszközzel de valahogy nem sikerül szimplán prosztata masszázzsal elélvezni, van valami "különleges" technika?
Szívesen fogadom a jó, bevált tanácsokat.
köszi
Ha a popód nyalják, akkor hogyan lesz prosztataorgazmusod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 12. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (887546)
2013. 09. 12. csütörtök 19:00
Nekem is 69-pozban jött az öröm mert akkorát élvezni sehogy nem lehet mint amikor a popod nyalják és a nő melle közt van a farkad ez nagyon jó!!
Nekem is 69-pozban jött az öröm mert akkorát élvezni sehogy nem lehet mint amikor a popod nyalják és a nő melle közt van a farkad ez nagyon jó!!
Sziasztok a prosztata orgazmushoz úgy lehet el juttatni egy férfit ha elö készited neki is az anált nyelvel vagy ha jobb nektek akkor sikositóval elsönek egy ujjal és lassan a többivel és mindig meg beszéljétek,hogy szoljon ha be engedi a másik ujjakat és el fog tudni menni de soha ne kör körösen mert az fáj neki és bajt is okozhatsz a párodnak véletlenül mindig csak az ujjakat mozgasd neki finomman
Első popsis élményem csodálatos volt. Barátnőmmel 69-es pózban voltam és mikor szájából kihúztam a dákómat, hogy mellei közé rakjam, Ö belecsókolt az ánuszomba. Csodálatos érzés volt, rögtön elélveztem. Barátnőmnek is nagyon tetszett, attól kezdve nem volt együttlét popsi izgatás nélkül. Próbáld meg pároddal. Nem igaz, hogy nem fog tetszeni neki.
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2013. 07. 05. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Bíztam benne, hogy jön néhány építő jellegű hozzászólás, de nagyon eltűntek az emberek. Biztos mindenki nyaral.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Nekünk már többedik nekifutásra sem akar összejönni, de ötletünk sincs, hogy hol a hiba. 5 percről beszélnek sok helyen, mi órákig próbálkoztunk többször is, variáltuk a pozíciót, a technikát, meg amit csak lehet, de nem éreztem, hogy ettől valaha lehet orgazmusom. Sőt egy idő után már kellemetlen is lett. A páromnak már mindene elfáradt... Meg nekem is a lábaim. Utána alig bírtam felállni.