Így van a szex az örömszerzésről egymás megismeréséről,lelki intimitásról ,az egymás felé történő megnyílásról szól...egy ritka alkalom amikor lehetőségünk van letenni a külvilág felé mutatott álarcunkat és szusszanhatunk kicsit megélve önmagunkat...A legnagyobb hiba ha a szexben is hazugságokra,titkolózásra,elfojtásra kényszerítjük párunkat,hisz akkor pont a lényeg veszik el....
(Ez egy válasz MANO28 üzenetére (2013. 07. 26. péntek 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 26. péntek 07:56
mi szoktuk 1gy hónapban egy szer vagy 2 szer imádom mikor élvez ! szinte el ájul ! de én is szeretem ha ő dug !
sokan nem merik fel vállalni pedig nagyon élvezik a fiuk ! mi nők is szexben nincs határ ha
![finom](images/smilies/finom.gif)
![worship](images/smilies/worship.gif)
mi szoktuk 1gy hónapban egy szer vagy 2 szer imádom mikor élvez ! szinte el ájul ! de én is szeretem ha ő dug !
sokan nem merik fel vállalni pedig nagyon élvezik a fiuk ! mi nők is szexben nincs határ ha
![worship](images/smilies/worship.gif)
Elég olyan nőt találnod aki azért szexel veled mert neked is örömet akar okozni..ehhez nem kell szerelem csak puszta adni akarás a nő részéről...a gyakorlat pedig hamar meghozza gyümölcsét
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (864532)
2013. 07. 25. csütörtök 18:42
Hu .... teljesen beleéltem magam. Tetszik amiket írsz, egy ilyet én is nagyon szeretnék átélni. De ehhez megtalálni azt a nőt aki tudja és élvezi is csinálni, szinte lehetetlen.
Hu .... teljesen beleéltem magam. Tetszik amiket írsz, egy ilyet én is nagyon szeretnék átélni. De ehhez megtalálni azt a nőt aki tudja és élvezi is csinálni, szinte lehetetlen.
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 25. csütörtök 17:41
Valóban hatalmas élvezeti forrás a pasiknak..csináltam már sok férfinak,köztük olyanoknak is akik valami homofob elgondolásból eleinte elzárkoztak,és sosem maradt el a happy end...van erre a célra felcsatisom és kimondott prosztatamasszírozóm is,de azt figyeltem meg,hogy kézzel lehet a legintenzívebben ingerelni...Sok síkosító,ovatos tágítgatás először egy ujjal,majd ha már kellemes mehet mellé a másik ujj is...mindenféle kézi rásegítés nélkül el tudnak menni a pasik ráadásul erőteljesebb az élmény mint hagyományos módon...van aki szereti ha közben feszül a feneke ,ők vagy több ujjat vagy egy vaskosabb műpéniszt kapnak...szeretem, csinálni,jó érezni és látni ahogy teljesen átszellemülnek az élvezettől,és szinte megszakad a kapcsolatuk a világgal...
![smile](images/smilies/smile.gif)
ne csodálkozzon ,járjon utána...szívesen beszélek vele ha gondolja
(Ez egy válasz TomTailor üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2013. 07. 25. csütörtök 18:13
Hát ehhez azért elég nagyfokú bizalom kell mindkét fél részéről
ja csak ö elvan csodálkozva ha ilyet kérek de ez van , az ember csak kiváncs ugyebár.....
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 25. csütörtök 18:11
szeretem csinálni,de kár irigykedned én azt tapasztaltam,hogy ez a legtöbb nőnél már nem tabu,tehát nyugodtan kérheted a barátnődtől egy kis gyakorlás és profi lesz ő is
Hát ehhez azért elég nagyfokú bizalom kell mindkét fél részéről
szeretem csinálni,de kár irigykedned én azt tapasztaltam,hogy ez a legtöbb nőnél már nem tabu,tehát nyugodtan kérheted a barátnődtől egy kis gyakorlás és profi lesz ő is
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882082)
2013. 07. 25. csütörtök 18:09
irigylem akikkel már csináltad .....:(
irigylem akikkel már csináltad .....:(
(Ez egy válasz Mira Cuckold üzenetére (2013. 07. 25. csütörtök 17:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 25. csütörtök 17:41
Valóban hatalmas élvezeti forrás a pasiknak..csináltam már sok férfinak,köztük olyanoknak is akik valami homofob elgondolásból eleinte elzárkoztak,és sosem maradt el a happy end...van erre a célra felcsatisom és kimondott prosztatamasszírozóm is,de azt figyeltem meg,hogy kézzel lehet a legintenzívebben ingerelni...Sok síkosító,ovatos tágítgatás először egy ujjal,majd ha már kellemes mehet mellé a másik ujj is...mindenféle kézi rásegítés nélkül el tudnak menni a pasik ráadásul erőteljesebb az élmény mint hagyományos módon...van aki szereti ha közben feszül a feneke ,ők vagy több ujjat vagy egy vaskosabb műpéniszt kapnak...szeretem, csinálni,jó érezni és látni ahogy teljesen átszellemülnek az élvezettől,és szinte megszakad a kapcsolatuk a világgal...
igen nagyon jó én vettem lepkét fel csatolós és van rajta pénisz kb 10_12 centi a párom nagyon szereti ! én is élvezem vibrál és a csiklómat is ! melegen Ajánlom !
A felesegem kozepso ujja es egy derek adag sikosito....
Ha csak ragondolok mar merevdek is megfele..
Kifejezetten JO erzes, amikor ugy erzed, meg mindig "van benne valami"!
Ajanlom mindenkinek!
Ha csak ragondolok mar merevdek is megfele..
Kifejezetten JO erzes, amikor ugy erzed, meg mindig "van benne valami"!
Ajanlom mindenkinek!
Lányok lányok még most sem találtam aki hátulrol egy kicsit behatolna ,,,,,,,,, tényleg senki nincs itt ? :(
Irigylem a parodat, beszelj vele...
(Ez egy válasz kamionosfeleség üzenetére (2013. 07. 05. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen kipróbálnám a férjemmel,de ő nem akarja.
Iszonyatosan jó érzés, sokkal teljesebb így elélvezni. Sokkal tovább tart és nagyobb hatású. A legjobb mikor prosztata orgazmus után ráhúzol a faszra párat és úgy is elsülsz.
Én nem hiszek benne. Lehet mert még nem éltem át. Szerintem humbuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 04. csütörtök 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774401)
2013. 07. 04. csütörtök 22:12
Szivesen kiprobalnam ezt a fajta elvezetet, Holggyel es akar strap-on-val. Probalta mar valaki? Meseljetek!
Szivesen kiprobalnam ezt a fajta elvezetet, Holggyel es akar strap-on-val. Probalta mar valaki? Meseljetek!
szia talán a cipőt hanyagolni kéne ! és a vibit használni !
szia kitti
Sziasztok!
Vettem én is egy ilyet de még nem éreztem rá a dologra. Mennyi gyakorlással lehet elérni, hogy ennek az eszköznek a mozgatásával legyen orgazmusom és az a bizonyos patakokban folyás?
Vettem én is egy ilyet de még nem éreztem rá a dologra. Mennyi gyakorlással lehet elérni, hogy ennek az eszköznek a mozgatásával legyen orgazmusom és az a bizonyos patakokban folyás?