Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

2012. 11. 29. csütörtök 16:45  #255
Törölt felhasználó (60518)
Shopban kapható pumpás anál tágitó normál méretben is.
(Ez egy válasz copboy86 üzenetére (2012. 11. 25. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 25. vasárnap 19:16
Szia, nagyon érdekelne, hogyan készítettél felfújható eszközt, gondolom más is kíváncsi rá.
2012. 11. 29. csütörtök 13:12  #254
Törölt felhasználó (792330)
Somogy megyéven segìtene nekünk valaki e témában?
2012. 11. 25. vasárnap 19:16  #253
copboy86 copboy86
Szia, nagyon érdekelne, hogyan készítettél felfújható eszközt, gondolom más is kíváncsi rá.
(Ez egy válasz focke32 üzenetére (2012. 08. 28. kedd 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 16:31
Üdv Mindenkinek
Sokat olvasgatom a topicot, hasznos, érdekes.
Engem is szokott a feleségem ilyen örömökben részesíteni nagyon élvezem is, de az igazat megvallva magamnak szeretem a legjobban csinálni. Már nagyon régen részesítem magam ilyen örömökben( több mint 25 éve), engem a vastagság hoz lázba imádom ha feszíti a fenekem, most ott tartok hogy a 4.5cm átmérőjű vibri bemelegítés és fájdalom nélkül bemegy, de ha a magam által készített felfújható játékot használom simán 6.5cm fölé is tudok menni.
Az előváladék és a sperma patakokban folyik.....................
Akit érdekel a téma szívesen beszélgethetünk, cserélhetünk tapasztalatot.
2012. 11. 22. csütörtök 16:04  #252
Törölt felhasználó (853783)
A prosztatát, ha urológus megvizsgálja, hát bizony az nem kellemes. Régebben volt hozzá szerencsém.
Most azonban prosztata masszázsra mentem el. Szakavatott kezek (hölgy) csinálta, hát így se volt egy leányálom, egy idő után megfordult a fejemben, hogy mondom neki hagyja abba, de aztán csak kibírtam. Aki otthon a párjával csinálja, nyilván egészen más mert közben "más is történik" mint a prosztata masszírozása. Azt mondta miközben masszíroz meg kell hogy induljon kifelé valami anyagocska és ezt néha a másik kezével ellenőrizte a farkam végén. Kb. 15-20 perc után kivette az ujját és azt mondta forduljak meg. A hátamra feküdtem, ekkor azt mondta, hogy prosztata masszázs után, magömlésnek kell lenni és elkezdte bekenni és masszírozni a zacsit és a farkam. Gondoltam végre valami jó! Annyira azért nem volt könnyű dolga, mert a prosztata masszírozásától egészen kicsire összementem. A női kezek gyengédsége azért meghozta a gyümölcsét addig verte a farkam míg egy jó nagyot lövelltem. Ezután még ebben a pózban benyúlt és masszírozott egy kis ideig, így sikerült teljesen kiürülnöm. Mindent összevetve, volt egy nagyon kellemetlen és egy kellemes rész az egészben. Ez azonban nem prosztata orgazmus volt, nem állítom hogy az nem is létezik, de nekem nem sikerült megtapasztalnom.
2012. 11. 22. csütörtök 15:07  #251
parbaniek parbaniek VIP
de még mennyire ,hogy igazatok van
egy ügyes női ujjacskánál nincs is élvezetesebb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 20. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (838984)
2012. 11. 20. kedd 21:30
mi tisztában vagyunk vele, rendszeresen műveljük is smile
2012. 11. 20. kedd 21:30  #250
mi tisztában vagyunk vele, rendszeresen műveljük is smile
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2012. 11. 20. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 20. kedd 21:25
egy noj kéz csodákra képes smile jobb mint a prosztataizgatok smile
2012. 11. 20. kedd 21:25  #249
gabicabi gabicabi
egy noj kéz csodákra képes smile jobb mint a prosztataizgatok smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 19. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 19. hétfő 18:40
Hidd el, hogy van hatékonyabb eszköz, - egy ügyes női kéz
2012. 11. 19. hétfő 20:46  #248
Gaabeesz Gaabeesz
Hát én ezt inkább kihagynám.
2012. 11. 19. hétfő 18:40  #247
Hidd el, hogy van hatékonyabb eszköz, - egy ügyes női kéz
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 19. hétfő 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863468)
2012. 11. 19. hétfő 18:37
Ha kizárólag a prosztatád izgatásától szeretnél elélvezni, szerintem érdemes beruházni egy prosztataizgatóra. Nézz körül a neten, tele vannak a szexshopok ilyenekkel. Kifejezetten erre a célra fejlesztették, ennél hatékonyabb eszköz nincs rá.
2012. 11. 19. hétfő 18:37  #246
Ha kizárólag a prosztatád izgatásától szeretnél elélvezni, szerintem érdemes beruházni egy prosztataizgatóra. Nézz körül a neten, tele vannak a szexshopok ilyenekkel. Kifejezetten erre a célra fejlesztették, ennél hatékonyabb eszköz nincs rá.
(Ez egy válasz alfa007 üzenetére (2012. 11. 06. kedd 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 06. kedd 17:44
Sziasztok.
Segítségeteket szeretnénk kérni. Mi is próbálkozunk-e nagy öröm beteljesülésével,de vagy valamit rosszul csinálunk vagy valamit nem tudunk. Hogyis kell végbevinni a beteljesülést és milyen pózban a legmegfelelőbb. Mi egy fiatal pár vagyunk, 30-25 évesek, ****************. Előre is köszi a tanácsokat.
(moderálva: nem társkereső)
2012. 11. 15. csütörtök 18:40  #245
ac4er ac4er VIP
én most vettem egy nexus neo-t, kimondotta erre találták ki. az első pár perc érdekes érzés, ha megszoktad, onnantól baromi jó. aki kihagyja effajta örömöket, az bolond! smile
2012. 11. 14. szerda 06:00  #244
Törölt felhasználó (834309)
Olvasgatom a forumot, és kiváncsi lettem melyik a leg hatékonyabb módszer a prosztata izgatására? Érdekel a dolog, próbálkoztunk is, de az orgazmusig még nem jutottunk.
2012. 11. 10. szombat 11:12  #243
Valószínűleg a dokinak nem is az örömszerzés volt a célja, de az lehet, hogy egy igazi, kéjes örömszerzéstől elvette a kedved.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 08. csütörtök 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846028)
2012. 11. 08. csütörtök 23:50
Bár panaszom nem volt, háziorvosom javaslatára tavaly rászántam magamat és elmentem az urológiára , hogy részt vegyek a prosztataszűrésen. Hát a szituáció sem volt kellemes, de amikor az orvos benyomta az ujját a fenekembe, még csillagokat is láttam a fájdalomtól. Szörnyű volt, hiszen a prosztatám masszírozása valóban ejakulációt váltott, ki, ami nem gyönyörrel, hanem eszméletlen fájdalommal társult.
2012. 11. 10. szombat 07:45  #242
chikago chikago
én most élveztem akkorát a vibitől
2012. 11. 08. csütörtök 23:50  #241
Törölt felhasználó (846028)
Bár panaszom nem volt, háziorvosom javaslatára tavaly rászántam magamat és elmentem az urológiára , hogy részt vegyek a prosztataszűrésen. Hát a szituáció sem volt kellemes, de amikor az orvos benyomta az ujját a fenekembe, még csillagokat is láttam a fájdalomtól. Szörnyű volt, hiszen a prosztatám masszírozása valóban ejakulációt váltott, ki, ami nem gyönyörrel, hanem eszméletlen fájdalommal társult.
2012. 11. 06. kedd 17:44  #240
alfa007 alfa007
Sziasztok.
Segítségeteket szeretnénk kérni. Mi is próbálkozunk-e nagy öröm beteljesülésével,de vagy valamit rosszul csinálunk vagy valamit nem tudunk. Hogyis kell végbevinni a beteljesülést és milyen pózban a legmegfelelőbb. Mi egy fiatal pár vagyunk, 30-25 évesek, ****************. Előre is köszi a tanácsokat.
(moderálva: nem társkereső)
2012. 10. 25. csütörtök 01:06  #239
A szakitas utan fel evvel megismerkedtem a legtunderibb lannyal, akit ismerek. A kezdettol fogva egy hullamhosszon vagyunk, gyakorlatilag barmilyen temaban, meg ha nem is ertunk mindig egyet. A szex az elejetol fogva isteni, bar o is kijelentette, hogy popsiba nem szereti (ma meg mar ugy elvezi a seggbedugast, hogy orom hallgatni). Vele viszonylag hamar elokerult ez a tema, es nem lepodtem meg, mikor elenk erdeklodest mutatott. Szinte mindig kinyalta a fenekemet, aztan elkezdett megujjazni, eleinte egy, majd ket ujjal. Es nem ugy, mint az elozo, tessek-lassek modon, hanem csatakos puncival, mindig kapva kapott az alkalmon. Majd megbeszeltuk, hogy ez mar kezd kicsit keves lenni, ezert egyszer csak bementem egy szexshopba es vettem egy kozepes meretu zseles dildot. Mikor megmutattam neki, alig varta, hogy bedughassa nekem. Az elso egy-ket alkalom meg inkabb csetles-botlassal telt, de aztan belejottunk, es ma mar hetente egyszer-ketszer elokerul a dildo. Semmi, akarcsak ehhez foghato erzest nem ismerek, egy teljesen uj dimenziot nyitnak meg az analis jatekok. Ehhez ket dolog kell: jo minosegu eszkoz es sikosito, de ami sokkal fontosabb, es ezert nyult ilyen hosszura ez a ket poszt: egy olyan partner, akiben megbizol, akivel szeretitek egymast, es aki legalabb annyira elvezi mint te. Sokat csinaltam magamnak, de osszehasonlithatatlanul jobb, ha olyan csiinalja, aki imad, akit imadsz, aki imadja csinalni. Bocs a hosszu (ket) posztert es az ekezetek hianya miatt, koszonom ha vegigolvastatok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 25. csütörtök 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 25. csütörtök 00:44
Sziasztok! Az en tortenetem is regre nyulik vissza, eloszor 17 evesen kiserleteztem ilyennel magamnak (most 29 vagyok). Igazabol eleinte annyira nem is jott be, de ereztem, hogy lehet ebbol jot is kihozni. Neha az ujjamra huztam egy labellos kupakot, ra egy kis testapolo es picit bedugtam a seggembe mikozben kivertem. Hamar rajottem, hogy ez igy azert nem az igazi, nem is csinaltam surun. Aztan 19 evesen szerelmes lettem egy lanyba, rengeteget szexeltunk, imadtam a testet, nem is foglalkoztam ilyenekkel. Egy ido utan elkezdtunk felfedezni uj dolgokat (o pl. elegge elzarkozott az analszextol eleinte, aztan szep lassan ravettem, a vegen pedig mar volt, hogy kerte es egyszer el is elvezett a seggevel). Talan a masodik evben volt, hogy elkezdte o is kinyalni a seggemet, egyre melyebben, es egy ido utan celozgatott is ra, hogy szivesen megdugna. A sors fintora, hogy vegul vettunk ugyan egy felcsatolhatot, de nem sokkal utana szakitottunk. A kovetkezo egy evben tobb "baratnom" is volt, de reszemrol inkabb csak a szexrol szoltak ezek. A rakovetkezo evben kicsit megcsomorlottem a sok hulye csajtol, aztan egy felreszeg allapotban bementem egy szexshopba es vettem egy kisebb zseles vibratort, meg sikositot. Elegge bejott a dolog, nagyon rakattantam, hetente egyszer tuti feldugtam magamnak. Aztan talalkoztam az exemmel, aki megpenditette, hogy milyen kar, hogy soha nem hasznalhatta a felcsatolhatost. Tobb se kellett... Atjott, en bemelegitettem a vibrimmel, aztan eloszor kutyapozban dugott meg, majd lovagoltam rajta. Maga a tudat, hogy megdug egy csaj, mocskos modon bejott, de a mufasz is tul vastag volt, es nem jo tapintasu (olcso husnak...), es ami sokkal fontosabb, mar nem biztam abban a kanyban es nem tudtam teljesen elengedni magam. Bucsut intettem a lanynak vegleg, es meg rengeteget szorakoztam a kis jatekszerrel kettesben. Kb. masfel-ket ev utan viszont szerettem volna mar baratnot, ugy ereztem, keszen allok ra. Valamiert azonban nem jott ossze semmi, ereztem, hogy valamin valtoztatnom kell, hat kidobtam a lila vibrit a fiokombol. Es jol tettem, onnantol kezdve ha nem is igazi jo kapcsolatok, de legalabb biztato dolgok voltak. Aztan megint egy-ket ev ismerkedos, izgalmasabb idoszak. Harom evvel ezelott megismertem egy nagyon aranyos lanyt. Osszejottunj, es bar nem voltam szerelmes, de imadtam. Vele is haladtunk a szexualis forradalom kulonbozo fazisain, o sokkal prudebb volt, mint az elozo, prosztataizgatasra meg hasonlokra nem is mertem gondolni, de aztan valahqgy elojott es mondta, hogy meg nem csinalta, de kiprobalna. Kinyalt es megujjazott, egy ido utan pedig vettem egy pici dildot (meglepetes volt). Megcsinalt azzal is, de lattam rajta, hogy nem tetszik neki a dolog, ugyhogy elo se vettem tobbet. Ment minden tovabb, neha megujjazott, de valahogy nem lelkesedett erte, mindig nekem kellett kernem stb. Reszben ez is volt az oka, hogy szakitottunk.
2012. 10. 25. csütörtök 00:44  #238
Sziasztok! Az en tortenetem is regre nyulik vissza, eloszor 17 evesen kiserleteztem ilyennel magamnak (most 29 vagyok). Igazabol eleinte annyira nem is jott be, de ereztem, hogy lehet ebbol jot is kihozni. Neha az ujjamra huztam egy labellos kupakot, ra egy kis testapolo es picit bedugtam a seggembe mikozben kivertem. Hamar rajottem, hogy ez igy azert nem az igazi, nem is csinaltam surun. Aztan 19 evesen szerelmes lettem egy lanyba, rengeteget szexeltunk, imadtam a testet, nem is foglalkoztam ilyenekkel. Egy ido utan elkezdtunk felfedezni uj dolgokat (o pl. elegge elzarkozott az analszextol eleinte, aztan szep lassan ravettem, a vegen pedig mar volt, hogy kerte es egyszer el is elvezett a seggevel). Talan a masodik evben volt, hogy elkezdte o is kinyalni a seggemet, egyre melyebben, es egy ido utan celozgatott is ra, hogy szivesen megdugna. A sors fintora, hogy vegul vettunk ugyan egy felcsatolhatot, de nem sokkal utana szakitottunk. A kovetkezo egy evben tobb "baratnom" is volt, de reszemrol inkabb csak a szexrol szoltak ezek. A rakovetkezo evben kicsit megcsomorlottem a sok hulye csajtol, aztan egy felreszeg allapotban bementem egy szexshopba es vettem egy kisebb zseles vibratort, meg sikositot. Elegge bejott a dolog, nagyon rakattantam, hetente egyszer tuti feldugtam magamnak. Aztan talalkoztam az exemmel, aki megpenditette, hogy milyen kar, hogy soha nem hasznalhatta a felcsatolhatost. Tobb se kellett... Atjott, en bemelegitettem a vibrimmel, aztan eloszor kutyapozban dugott meg, majd lovagoltam rajta. Maga a tudat, hogy megdug egy csaj, mocskos modon bejott, de a mufasz is tul vastag volt, es nem jo tapintasu (olcso husnak...), es ami sokkal fontosabb, mar nem biztam abban a kanyban es nem tudtam teljesen elengedni magam. Bucsut intettem a lanynak vegleg, es meg rengeteget szorakoztam a kis jatekszerrel kettesben. Kb. masfel-ket ev utan viszont szerettem volna mar baratnot, ugy ereztem, keszen allok ra. Valamiert azonban nem jott ossze semmi, ereztem, hogy valamin valtoztatnom kell, hat kidobtam a lila vibrit a fiokombol. Es jol tettem, onnantol kezdve ha nem is igazi jo kapcsolatok, de legalabb biztato dolgok voltak. Aztan megint egy-ket ev ismerkedos, izgalmasabb idoszak. Harom evvel ezelott megismertem egy nagyon aranyos lanyt. Osszejottunj, es bar nem voltam szerelmes, de imadtam. Vele is haladtunk a szexualis forradalom kulonbozo fazisain, o sokkal prudebb volt, mint az elozo, prosztataizgatasra meg hasonlokra nem is mertem gondolni, de aztan valahqgy elojott es mondta, hogy meg nem csinalta, de kiprobalna. Kinyalt es megujjazott, egy ido utan pedig vettem egy pici dildot (meglepetes volt). Megcsinalt azzal is, de lattam rajta, hogy nem tetszik neki a dolog, ugyhogy elo se vettem tobbet. Ment minden tovabb, neha megujjazott, de valahogy nem lelkesedett erte, mindig nekem kellett kernem stb. Reszben ez is volt az oka, hogy szakitottunk.
2012. 10. 24. szerda 11:24  #237
négyesszex négyesszex
Üdv mindenkinek! Párommal mi is csináljuk már egy ideje az ilyen dolgokat. Sokszor csinálja az ujjával, de legtöbbször inkább prosztataizgatóval. Isteni mikor bent van! A vége pedig olyan, mint ahogy azt előttem már leírták: "patakokban" jön!!! Nem szabad kihagyni!!!
2012. 10. 22. hétfő 13:18  #236
bios02 bios02
Várom a beszámolót! Engem is nagyon érdekel a dolog, de eddig még nem jött össze!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 21. vasárnap 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (853783)
2012. 10. 21. vasárnap 15:05
Készülök prosztata masszázsra elmenni, olyan valakihez aki ért hozzá. A hölgy már meg van, nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
/ 26