Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

2012. 10. 21. vasárnap 15:05  #235
Törölt felhasználó (853783)
Készülök prosztata masszázsra elmenni, olyan valakihez aki ért hozzá. A hölgy már meg van, nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz.
2012. 10. 19. péntek 20:14  #234
gabicabi gabicabi
nálunk is bevett poz és szinte a barátnöm "követeli"magának teljesen beizgul mikor érzi hogy megkeményedik egymás után többször is smile nagyon nagy élvezeteket tud nekem is adni mert nagyokat élvezek egymás után többször is smile
2012. 09. 05. szerda 09:57  #233
Törölt felhasználó (856735)
Bevett póz nálunk smile
(Ez egy válasz Sex imádó üzenetére (2012. 08. 14. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 12:17
69pózban pasi felül és nő nyalja popsiját! ISTENI!!!!!!!!!!!!!!
Megér egy próbát wink !!!!!
2012. 09. 05. szerda 09:55  #232
Törölt felhasználó (856735)
Mi nagy élvezői vagyunk a prosztatamasszázsnak. Régóta gyakoroljuk, de farokverés nélkül, csak a prosztatát izgatva még nem sikerült elélveznem. Állítólag, ha jól csinálják, akkor nincs is spricc, csak tömény patakokban kifolyik a cucc. Párszor már elértük ezt, de inkább jellemző, hogy farokveréssel egybekötve lelövöm a csillárt smile .
Mindenkét esetben élvezés után percekig öntudatlanul remegek, és nem tudok megmozdulni.A párom meg mosolyogva simogat és élvezette nézi az élvezésem utózöngéit. Javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki. Legjobb...
2012. 09. 05. szerda 08:48  #231
Törölt felhasználó (373340)
A minap Vác felett a szigeti oldalon kötöttem ki.
Aztán jött egy pár ( férfi és nő ) motoros gumicsónakkal. A fiú babrálta motort mert nem volt jó, de aztán beindult egy kis sex. A fiú ráfeküdt a gumicsúnakra, a nadrágját lehúzta a lány meg simogatta a fenekét. Na meg fogja dugni a srácot, - gondoltam. Láthatólag élvezték a dolgot, bár zavatrta őket, hogy távolban nézem őket. Abbahagyták sajnos a dolgokat. Pedig nem kellett volna. Talán majd legközelebb.
Aztán pár szót beszéltem is velük, de nem tértem rá, hogy figyeltem őket. Nem akartam zavarba hozni a kedves párt.
2012. 09. 03. hétfő 15:56  #230
Pure Pleasure Pure Pleasure
Imádom amikor a párom feldugja a fenekembe az ujjait és masszírozza a prosztatám, de azt is amikor a vibrátorral vagy dildoval intenzívebben megdugja és közben izgatja a farkamat a szájával / kezével, vagy én verem ki magamnak. Még nem sikerült csak kizárólag análisan elélvezni, volt már, hogy nagyon közel jártam hozzá, viszont hatalmasakat spriccelek így!
2012. 09. 02. vasárnap 10:18  #229
1feffelino 1feffelino VIP
nos ez az amit próbálni kell és utána nyilatkozni
félelmetes orgazmus ejakuláció nélkül, ha valaki úgy ujjazza az embert, hogy kezdi 1-el és lassan bejut kettővel, különböző hosszúságú az ujj, ezt tudjuk, szóval ez így fenomenális, hát ha közben szopnak is...
2012. 09. 01. szombat 16:28  #228
kismadárka kismadárka
én akkor tudok a legnagyobbat élvezni ha fasz verés közben vibrizik a seggemet!!
2012. 09. 01. szombat 07:34  #227
coupling coupling
Én is szeretem ha a fenekem/prosztatám izgatja a feleségem, de azt hiszem kizárólag ettől elélvezni nem tudnék.
Viszont tegnap este lőttem akkorát, hogy egyúttal majdnem sikerült megkóstolni is a prosztimaszti utáni faszverés eredményét smile pedig ez a hatalmas spricc rám nem jellemző egyébként.
2012. 08. 28. kedd 16:31  #226
focke32 focke32
Üdv Mindenkinek
Sokat olvasgatom a topicot, hasznos, érdekes.
Engem is szokott a feleségem ilyen örömökben részesíteni nagyon élvezem is, de az igazat megvallva magamnak szeretem a legjobban csinálni. Már nagyon régen részesítem magam ilyen örömökben( több mint 25 éve), engem a vastagság hoz lázba imádom ha feszíti a fenekem, most ott tartok hogy a 4.5cm átmérőjű vibri bemelegítés és fájdalom nélkül bemegy, de ha a magam által készített felfújható játékot használom simán 6.5cm fölé is tudok menni.
Az előváladék és a sperma patakokban folyik.....................
Akit érdekel a téma szívesen beszélgethetünk, cserélhetünk tapasztalatot.
2012. 08. 27. hétfő 06:53  #225
1feffelino 1feffelino VIP
okos voltál mazo, I agree
2012. 08. 26. vasárnap 22:03  #224
Marton25 Marton25
Nekem is valaki megmutatnáá....?
2012. 08. 19. vasárnap 09:24  #223
Törölt felhasználó (105041) VIP
Tuti !!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz Sex imádó üzenetére (2012. 08. 14. kedd 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 14. kedd 12:17
2012. 08. 19. vasárnap 08:39  #222
mazo mazo
Az anális szex, a prosztata izgatás tényleg jó téma!
Semmihez nem hasonlítható, ám mégis csodálatos érzést és különleges kielégülést tud nyújtani.
Abban is biztos vagyok, hogy a féltékeny Feleségek/Szeretők egyik legjobb és leghatásosabb eszköze. Ugyanis, amikor már "természetes" módon nem megy a spricc, akkor még a prosztatán keresztül egyet ki lehet csikarni. Azaz, egy reggeli szeretkezés után egy prosztatás kielégítés biztonságot ad a féltékeny feleségnek arról, hogy délutánig, estig a férj nem fog más Nőt megkívánni!!
Ügyes és dörzsölt Feleségek élnek is ezzel a "játék lehetőséggel"!!
Aki nem hiszi, próbálja ki!!
2012. 08. 14. kedd 12:17  #221
Sex imádó Sex imádó
2012. 08. 13. hétfő 11:06  #220
Törölt felhasználó (848400)
Sziasztok ! Szoktam olvasni ezt a blogot.Az én rövid történetem a következő. Az utóbbi időben rászoktam - a rendes szeretkezés mellett - az anális szeretkezésre. Először csak kisebb méretű vibrátorral izgatta a felesé-
gem az ánuszom, majd - amikor már kellően tág voltam - áttértünk a műpéniszre.Nekem nagyon jó, de a felesé-gem is élvezi, illetve élvezettel nézi, ahogy a műpénisz ki-be jár bennem. Több féle pozicióban is kiprobáltuk már az anált, de most a legutóbbi volt a a legjobb.Én hanyadt feküdtem, a lában a feleségem nyakába (jól felhúzott, kispárna a fenekem alatt), közben behatilt, a műpénisz ki-be járt bennem. Ugyanakkor a kezével verte a farkam. Hatalmasat élveztem, de Ő is élvezte, és élvezettel nézte ahogy kielégülök. Ajánlom mindenkinek,probálja ki. üdv.: az olvasóknak
2012. 08. 11. szombat 18:19  #219
peeti peeti
A párom nem a klassikusnak számító prosztata masszázzsal őrít meg, azt még nem próbáltuk. Cumizás közben a zacsim és a fenék nyílásom közti részt maszírozza, és közben csak picit nyúl a végbél nyílásomba. Magyarul nem ujjaz meg, csak incselkedik. Mindezt úgy teszi, hogy közben pucsít a fenekével veszettül, és látom, hogy élvezi, hogy végletekig izgat.
2012. 08. 11. szombat 10:55  #218
1feffelino 1feffelino
hát igencsak élmény ez a dolog,mikor ejakuláció nélkül élvez a férfi
a barátnőm rendszeresen csinálja, meg tudok tőle őrülni
2012. 08. 10. péntek 14:53  #217
Törölt felhasználó (840145)
Nagyon nagy élmény.... nem sok mindennel lehet összehasonlítani!
2012. 08. 10. péntek 14:43  #216
kicsirics kicsirics
teljes mértékben osztom a véleményed erről worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 10. péntek 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041) VIP
2012. 08. 10. péntek 12:44
Nálunk az asszony szereti csinálni nekem, én egyszerűen imádom. Akkorát lehet tőle élvezni, hogy utána fél óráig még meg sem tudok mozdulni. Több éve vagyunk együtt, így már kiforrott a technika. Az a legjobb, amikor az ujja a hátsómban és közben szopja a farkamat. Hihetetlenül csodálatos élmény.
/ 26