Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

2012. 08. 10. péntek 12:44  #215
Törölt felhasználó (105041) VIP
Nálunk az asszony szereti csinálni nekem, én egyszerűen imádom. Akkorát lehet tőle élvezni, hogy utána fél óráig még meg sem tudok mozdulni. Több éve vagyunk együtt, így már kiforrott a technika. Az a legjobb, amikor az ujja a hátsómban és közben szopja a farkamat. Hihetetlenül csodálatos élmény.
2012. 07. 31. kedd 05:00  #214
b--boy b--boy
Meg abból a "bizonyos más dolgokra" ingerlésből lesz az a bizonyos erősebb orgazmus. Lehet, hogy előtte nem árt elmenni wc-re, hogy biztosan tudd, hogy nem arról van már szó... circling
(Ez egy válasz kisgeza üzenetére (2012. 07. 30. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 30. hétfő 14:01
Sziasztok!
Én elég sokat olvastam a téma után, mert engem is érdekelt a dolog (minél nagyobb az élvezet, annál jobb).
Felvetettem a barátnőmnek, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk, és szó nélkül beleegyezett (csodálkoztam is rajta, mert elég konzervatív) smile
Vettünk egy masszázsolajat (ami síkosító is egyben), este megfürödtünk és hajrá.
Bevallom, hogy nagyon nem volt jó, sőt. Inkább kellemetlen. Amikor teljesen bent volt az ujja, az nem volt jó érzés, sőt, inkább ingerelt (bizonyos más dolgokra), többször kértem, hogy hagyja abba (amit meg is tett). Nem tudom, hogy mit rontottunk el. Amikor kezdtük, fokozatosan csinálta a párom, nem egyből be, hogy hozzá tudjak szokni (olvastam róla). Nem is találta azt a pontot, ami jó érzés lett volna, és kellemetlen érzés is volt. Mi lehetett a baj?
Ha van valakinek ötlete, azt meghallgatnám, hátha másnak is tanulságos lenne. Köszi
2012. 07. 31. kedd 02:34  #213
gesta gesta
Ez igy van.Nejem is szokta nálam "alkalmazni"
2012. 07. 31. kedd 00:00  #212
vazelinator vazelinator VIP Admin
igen kell a tudat állapot hozzá.
előtte be kell spannolni a pasit is rá, utána azaz először kivüröl megkeresni a prosztatát és ott masszírozni, majd ügyelve hogy ne múljon az ingerlés, pl cumi, farok verés közbe, s úgy megpróbálni.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 07. 30. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 30. hétfő 17:19
Ezt nem lehet előre elhatározni..vágy kell,hogy magávé tegyen ott is,és vágy,hogy ott is odaadd magad a párodnak.."
És vannak őrült pillanatai a Vágynak,vonaglo ölelések,csokok!Nincs más,csak az Egyetlen Érzés! A test parancsa!"
2012. 07. 30. hétfő 17:19  #211
Zsuzsa Zsuzsa
Ezt nem lehet előre elhatározni..vágy kell,hogy magávé tegyen ott is,és vágy,hogy ott is odaadd magad a párodnak.."
És vannak őrült pillanatai a Vágynak,vonaglo ölelések,csokok!Nincs más,csak az Egyetlen Érzés! A test parancsa!"
(Ez egy válasz kisgeza üzenetére (2012. 07. 30. hétfő 14:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 30. hétfő 14:01
Sziasztok!
Én elég sokat olvastam a téma után, mert engem is érdekelt a dolog (minél nagyobb az élvezet, annál jobb).
Felvetettem a barátnőmnek, hogy mi lenne, ha kipróbálnánk, és szó nélkül beleegyezett (csodálkoztam is rajta, mert elég konzervatív) smile
Vettünk egy masszázsolajat (ami síkosító is egyben), este megfürödtünk és hajrá.
Bevallom, hogy nagyon nem volt jó, sőt. Inkább kellemetlen. Amikor teljesen bent volt az ujja, az nem volt jó érzés, sőt, inkább ingerelt (bizonyos más dolgokra), többször kértem, hogy hagyja abba (amit meg is tett). Nem tudom, hogy mit rontottunk el. Amikor kezdtük, fokozatosan csinálta a párom, nem egyből be, hogy hozzá tudjak szokni (olvastam róla). Nem is találta azt a pontot, ami jó érzés lett volna, és kellemetlen érzés is volt. Mi lehetett a baj?
Ha van valakinek ötlete, azt meghallgatnám, hátha másnak is tanulságos lenne. Köszi
2012. 07. 30. hétfő 14:45  #210
Törölt felhasználó (853193)
Helo! azt olvastam,hogy nem mindegy ,hogy milyen pózban fekszel amikor eloször csináljátok rá kell jönni melyik pózban érezhető
feküdj a hátadra húzd fel a lábad a hasadig,ekkor olajos újjal kell izgatni a popsilyukat vagy a nyelvével az még izgalmasabb ,lazits gondolj valami kellemes dologra és nem nyúlhatsz a cerkához,a barinőd a mutató újját félig bedugta a has felőli oldalon ki lehet tapogatni azt a pontot,ekkor jössz te irányítod,hogy hol érzed és hogyan csinálja hol lassabban hol gyorsabban,állítólag minél később veszed kézbe a cerkát annál nagyobb lessza az orgazmus és a spriccelés is.Az első alkalom az mindenkinél suta olyan nincs ,hogy egyből sikerüljön,jó munkához ídő kell és kitartás.
Szerencsés vagy ,hogy a párod bele megy nálunk ez nem megy sajna nem engedi.Szóval sok türelmet és kitartást ,privi üzenetben elmesélhetnéd ,hogy hogyan sikerül.Ezt olvastam a prosztata masszázsról.Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 14. szombat 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60518)
2012. 07. 14. szombat 16:02
Van már újabb Nexus Revo a neve,valaki már próbálta?
2012. 07. 30. hétfő 14:01  #209
kisgeza kisgeza
Sziasztok!
2012. 07. 14. szombat 16:02  #208
Törölt felhasználó (60518)
Van már újabb Nexus Revo a neve,valaki már próbálta?
2011. 12. 24. szombat 07:51  #207
parbaniek parbaniek
Ha csak nem épp kakilás előtt vagy,akkor ott nincs kaki!
Ilyen játszadozás előtt illik is előtte WC re menni! wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 23. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804968)
2011. 12. 23. péntek 17:38
tetszik amit és ahogyan írsz, de mi van a nem kívánt mellékesen muszájból ott tanyázó kaksival!? komolyan kérdezem, vagy a bizalom, a vágy mindent megold?
2011. 12. 23. péntek 17:38  #206
Törölt felhasználó (804968)
tetszik amit és ahogyan írsz, de mi van a nem kívánt mellékesen muszájból ott tanyázó kaksival!? komolyan kérdezem, vagy a bizalom, a vágy mindent megold?
(Ez egy válasz análkedvelő üzenetére (2011. 12. 19. hétfő 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 19. hétfő 01:06
Már nem is emlékszem az első alkalomra pontosan,hogy történt.A feleségemmel mindketten szeretjük az análszexet,mindig is izgatta a fantáziánkat.Egyik este egy vad szeretkezés közben,előttem térdelt,és izgatta a makkom,a keze a fenekemen volt.Egyszer csak azt éreztem.hogy széthúzza a fenekem,és kezdi simogatni az ánuszomat.Először fura érzés volt,de mivel tudtam,hogy őt ez nagyon izgatja,hagytam.Ettől annyira bepörgött,hogy azt mondta feküdjek le,ő már úgyis elment,hadd kényeztessen engem.Bekrémezte a kezét izgatta a makkom,a mellbimbóm,egyszer csak az egyik ujját feldugta 1-2 centit,mivel látta az izgalmamat,még mélyebbre merészkedett,és el kezdte a prosztatám simogatni.Egyre jobban izgatott,és láttam rajta,hogy Ő is élvezi a helyzetet,váratlanul feldugta a másik ujját is.Élvezd ahogy szétfeszít,mondta,és ebben a pillanatban hatalmasat élveztem,nem kis örömére.Azóta,ha felhúzzuk egymást,szívesen engedem,hogy így izgasson.Azt persze Ő is tudja,hogy ez csak vele megy. Mindenkinek ajánlom,aki jó párkapcsolatban él.
2011. 12. 23. péntek 14:16  #205
fazonkirály fazonkirály
én sokszor próbálkoztam vele, ujjazgattam magam, de sosem élveztem el tőle...
2011. 12. 19. hétfő 01:06  #204
análkedvelő análkedvelő
Már nem is emlékszem az első alkalomra pontosan,hogy történt.A feleségemmel mindketten szeretjük az análszexet,mindig is izgatta a fantáziánkat.Egyik este egy vad szeretkezés közben,előttem térdelt,és izgatta a makkom,a keze a fenekemen volt.Egyszer csak azt éreztem.hogy széthúzza a fenekem,és kezdi simogatni az ánuszomat.Először fura érzés volt,de mivel tudtam,hogy őt ez nagyon izgatja,hagytam.Ettől annyira bepörgött,hogy azt mondta feküdjek le,ő már úgyis elment,hadd kényeztessen engem.Bekrémezte a kezét izgatta a makkom,a mellbimbóm,egyszer csak az egyik ujját feldugta 1-2 centit,mivel látta az izgalmamat,még mélyebbre merészkedett,és el kezdte a prosztatám simogatni.Egyre jobban izgatott,és láttam rajta,hogy Ő is élvezi a helyzetet,váratlanul feldugta a másik ujját is.Élvezd ahogy szétfeszít,mondta,és ebben a pillanatban hatalmasat élveztem,nem kis örömére.Azóta,ha felhúzzuk egymást,szívesen engedem,hogy így izgasson.Azt persze Ő is tudja,hogy ez csak vele megy. Mindenkinek ajánlom,aki jó párkapcsolatban él.
2011. 07. 20. szerda 09:03  #203
Törölt felhasználó (763235)
Nekem a múlthéten volt élősszőr részem benne, fenomenális érzés volt! Eleinte egy kicsit zavarba voltam, de hagytam hagy csinálja a lány, később egyre kellemesebb lett és mikor a prosztatát izgatta fél perc sem volt és elélveztem. Az a furcsa hogy általában tudom kontrollálni mikor mennyek el, de most esély sem volt rá.
aki még nem próbálta csak ajánlani tudom neki.
2011. 07. 20. szerda 07:38  #202
intimate78 intimate78
Hm..."a szándékosan túlzásba vitt prosztata masszázs egy kifinomult gyilkossági módszer volt!!!" erre nem is tudom,mit mondjak.Vagy 2 éve olvasgatok egy angol nyelvű fórumot,ami kifejezetten a prosztatamasszázsról szól.Segédeszközzel,egyedül.És amiket ott leírnak...órákon át tartó élvezet,akár 40-50 "szuper orgazmus" magömlés nélkül (!) és mindez a farok izgatásának teljes mellőzésével,csakis prosztatamasszázs által.
Az is igaz,némelyeknek 1-2 év kitartó munkájába telik,amíg megtanulja,de ha egyszer megvan,akkor tiéd a világ! Akit komolyabban érdekel,keressen rá a guglin az aneros kifejezésre. Én is beszereztem egy ilyen kütyüt,de jelenleg még nem tartok ott,ahol szeretnék.
2011. 07. 17. vasárnap 06:30  #201
mazo mazo
Szerbusz/tok!!

Teljesen Igazad van!! Mindenképpen érdemes valamilyen jelzést, vagy menekülő szót megbeszélni, mielőtt ilyen játékba belekezdünk!
Ne felejtsük, a Ffi.-ak részére a prosztata "molesztálása" igen élvezetes, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy a régi Kínában, a szándékosan túlzásba vitt prosztata masszázs egy kifinomult gyilkossági módszer volt!!!
Azaz!! CSAK ÉSSZEL!!
További kellemes(?) élvezkedést!!! smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 06. szerda 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804640)
2011. 07. 06. szerda 17:33
Berekmeria! Pontokba szedted, de csakazért érdemes utánaolvasni, hogy nehogy problémátoklegyen belőle. (qka100 jól fogalmaztál). És beszéljétek meg előtte, hogy a férfi dobodjon kettőt a kezével, mint boxmeccsen vagy dominakiképzésen, amikor már nem bírja, és akkor a nő hagyjon mindent azonnal abba. 1-2 alkalom után már minden rutinszerűen fog menni. De a nőnek is és a férfinak is meg kell ismernie a férfi fájdalomküszöbét, ami sokszor egybeesik a totális orgazmussal.
2011. 07. 07. csütörtök 19:26  #200
Örülök a békepipának!!! smile Kérdezz nyugodtan priviben!
2011. 07. 07. csütörtök 17:33  #199
parbaniek parbaniek
Hát ahogy olvasgatok itt pár hozzászólást!
Nem ártana "embereknek" tisztelet a kivételeknek!
Olvasgatni az Ember anatómiai félépítéséről,szervezete,szervei alapműködéseiről!
És csak utána bele a szabad szex világába!
Akkor nem lesz csokis semmi!
Nem fog fájni semmi!
2011. 07. 07. csütörtök 17:06  #198
Csatlakozom a véleményedhez, szívemből szóltál.
1. Ne fikázzuk a másik fórumozót, őláne, ha még segíteni szeretne tanáccsal.
2. Ha már mondtak tanácsokat nekünk zöldfülüeknek, akkor azt póráljuk követni az elején, amikor már profik leszünk, akkor járjuk a magunk útját.
3. Ha olvasni nem tudunk, mint annak idején Pósalaki úr (bár ő nem a saját hibájából), akkor kérjünk meg valakit, hogy olvassa fel nekünk a kb 1000 szakanyagot, amit e témában a neten megtalálunk.

4. Szerintem itt érdemes lezárni egymás ócsárolását, és békejobbot nyújtani egymásnak!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 07. csütörtök 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17905)
2011. 07. 07. csütörtök 14:45
Kedves berekmeria !
Nagyon köszönöm a dícsérő szavaid remélem ezt a stílust magatok között is értékelitek smile ( mármint ahonnan sikerült kiszabadulni ) szóval azért még egy esetleges jó tanács. Itt bátran olvasgathatsz a hozzászólásokból , remélem sikerül tanulni is belőle
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9186663&la=108- 511991
Egyébként ha ilyen ügyetlenek és legalább pár jótanácsot nem fogadóak vagytok csak gratula a kis kakihoz .
2011. 07. 07. csütörtök 14:45  #197
Törölt felhasználó (17905)
Kedves berekmeria !
Nagyon köszönöm a dícsérő szavaid remélem ezt a stílust magatok között is értékelitek smile ( mármint ahonnan sikerült kiszabadulni ) szóval azért még egy esetleges jó tanács. Itt bátran olvasgathatsz a hozzászólásokból , remélem sikerül tanulni is belőle
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9186663&la=108- 511991
Egyébként ha ilyen ügyetlenek és legalább pár jótanácsot nem fogadóak vagytok csak gratula a kis kakihoz .
2011. 07. 06. szerda 17:33  #196
Berekmeria! Pontokba szedted, de csakazért érdemes utánaolvasni, hogy nehogy problémátoklegyen belőle. (qka100 jól fogalmaztál). És beszéljétek meg előtte, hogy a férfi dobodjon kettőt a kezével, mint boxmeccsen vagy dominakiképzésen, amikor már nem bírja, és akkor a nő hagyjon mindent azonnal abba. 1-2 alkalom után már minden rutinszerűen fog menni. De a nőnek is és a férfinak is meg kell ismernie a férfi fájdalomküszöbét, ami sokszor egybeesik a totális orgazmussal.
/ 26