lehet lassan megkérem a párom megint,hogy így elégítsen ki
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 07. 06. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![buck](images/smilies/buck.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Eddig nem hittem benne de tényleg alacsony a kerítés.
Mond meg őszintén miért nem olvasol utána rendesen? Főleg mikor vannak itt jóindulatú emberek akik szívesen segítenek néhány , általad ismeretlen , témában.
Mond meg őszintén miért nem olvasol utána rendesen? Főleg mikor vannak itt jóindulatú emberek akik szívesen segítenek néhány , általad ismeretlen , témában.
Nem lesz kakás az úja. Nem akkor kell ezt csinálni mikor még az ember nem volt wc-n nagydologra. Azt lekell rendezni reggel vagy napközben, este fürdés után pedig jöhet a masszás. Az én párom a popsit is szokta nyalogatni amely nagyon izgató. Az én párom ugyan úgy a popsiszexet is imádja, ö vezet engem rá, hogy neki az is alap.
parbaniek! Talán nem mondtam marhaságot, kicsit olvassatok utána. Ha nem találtok semmit a "marhaságomra", akkor küldök majd róla tananyagot. De elég sokszor élőben is élveztem ezt a dolgot, és nem karó által.
De ezért a fórum, hogy mindenki mondja el a véleményét és tapasztalatát vagy ismeretét.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2011. 07. 04. hétfő 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 04. hétfő 21:27
gyula!!!
Ne má!
De nagy marhaságot mondottál! "öcsém"
Persze,hogy hal,áll!
Ha karóba húzod magad!
Ne má!
Persze,hogy hal,áll!
Ha karóba húzod magad!
gyula!!!
Ne má!
Persze,hogy hal,áll!
Ha karóba húzod magad! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 03. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne má!
Persze,hogy hal,áll!
Ha karóba húzod magad! (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 03. vasárnap 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804640)
2011. 07. 03. vasárnap 16:36
Berekmeria! Még egy, amire vigyázni kell a prosztata masszázsnál. Az orgazmuskor a prosztata erősen megkeményedik, ilyenkor engedni kell a nyomáson, mert amellett, hogy fájdalmassá válik az orgazmus közbeni masszázs, de komoly egészségügyi, akár halálhoz vezető problémát is okozhat a partner a férfinak. Érdemes utánaolvasni, ezer "tananyag" a google-ban.
Valószínű, hogy rosszul történt a művelet. Ha jól csinálják, akkor mennyekbe repíti a férfit.
Csak tényleg profin kell csinálni.
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2011. 07. 03. vasárnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 03. vasárnap 22:00
Ezt a témát próbáltam én is...igazából nem sok sikerrel...vagy rosszul csináltam vagy nem voltam kitartó...annyi eredménye volt hogy elkezdett kicsit folyni a cucc a pélómból,de ennyi.
Ezt a témát próbáltam én is...igazából nem sok sikerrel...vagy rosszul csináltam vagy nem voltam kitartó...annyi eredménye volt hogy elkezdett kicsit folyni a cucc a pélómból,de ennyi.
Berekmeria! Még egy, amire vigyázni kell a prosztata masszázsnál. Az orgazmuskor a prosztata erősen megkeményedik, ilyenkor engedni kell a nyomáson, mert amellett, hogy fájdalmassá válik az orgazmus közbeni masszázs, de komoly egészségügyi, akár halálhoz vezető problémát is okozhat a partner a férfinak. Érdemes utánaolvasni, ezer "tananyag" a google-ban.
Nem lett olyan.De ha ettöl félsz,akkor ne csináld.
Szia bereknaria! Szerintem is a higiénia a legfontosabb!!! De erre már kitalálták a legjobb megoldást, ami egyben a férfit is ővja a köröm alatti piszok miatti fertőzéstől. Vagy gumiujj, mint az urológusnál, vagy óvszer, és arra használd a síkosítót. Mert az sem árt, sőt szerintem feltétlenül fontos. Pl J&J babaolaj kiváló erre a célra.
Ha pár orával előtte volt wc-n,akkor nem lesz az..nem ér el odáig az ujj..De ha mégis,hát,istenem,legfeljebb megtörli egy odakészitett kendővel.Ha szereted a másikat,akkor ez nem lehet gond.Ha beteg lenne,és pelenkát kéne cserélned..?????
Nekem egy éve van egy új partnerem, aki mindenben benne van. Egyszer csak simogatott ott, majd egy újával picit belém nyúlt majd mondta, hogy engedjem el magam. Azóta rengeteget majdnem minden alkalommal belém nyúl és úgy veri ki a farkam. Isteni nagyot tudok élvezni.
megtört a jég,az este a párom lerendezett de rendesen,hatalmasat élveztem,és mondtam neki ezt mostantól gyakran fogjuk művelni.
istenien csinálta,nem is tudom hogy bírtam eddig nélküle.
istenien csinálta,nem is tudom hogy bírtam eddig nélküle.
hát kipróbálnám de úgy h valaki csinálja nekem....
Nekem régebben sosem sikerült,de mostanában rájöttem,hogy ha a zuhanyfülke ülőkéjének a szélére ülök,föl tudom dugni az ujjamat és ha közben maszturbálok sokkal nagyobb az élvezet.
érdekes lehet, régebben csináltam magamnak, aztán nem élveztem nagyon , meg buzisnak tartottam, ezért már évek óta nem, viszont ha egy csaj csinálná azt eltűrném ! privátban írhat, ha van kedve hozzá
20/F BP:
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Hétvégén a pasim arról beszélt, h milyen izgató lenne, ha felfektetném a konyhapultra és szopás közben megujjaznám. Tegnap eljött az időm. Elment fürdeni, és közben oda készítettem a sikosítót és a kis vibrit.
Boxerben és polóban jött ki a fürdőből, úgy csináltam mint ha semmre sem készülnék, majd egy óvatlan pillanatban, nekidöntöttem a pultnak. legugoltam és elkezdtem szopni. Megmarkoltam a heréit és elkezdtem húzni, tudta, h mi a dolga. Fel kellett ülni az asztalra. A farkával a számban felült és ledöntöttem a pultra. Szoptam és közben elővettem asikosítót. Kicsit nyomtam az ujjaimra, és elkezdtem simogatni a fenekét. rögtön nyögöt, és kért, h folytassam. lassan finoman elkezdtem ujjazni, egy kicsit elhúzta, de amikor becsüszott az ujjam és elkezdtem maszírozni, könyörgött, hogy szopjam és ujjazzam gyorsabban, találtam egy pontott amikor azt megérintettem befeszített és folyt a farka. szívtam szoptam nyaltam a farkát. Láttam rajta, h nem bírj sokáig, beszéltem neki arról, h fölé gugolok, és kinyalhatná a lucskos pinámat, ettől tudtam, h el fog menni, mert ezt imádja. Elélvezett, patakokban folyt, ilyenkor mindíg sokkal több sperma ömlik ki a farkán, lassan kihíztam az ujjamat és a spermával maszíroztam a farkár és a fenekét. Élvezte, akkor és nem élveztem el, de jó volt látni, h mekkorát élvezett. Szeintem csinálunk még ilyet.
Boxerben és polóban jött ki a fürdőből, úgy csináltam mint ha semmre sem készülnék, majd egy óvatlan pillanatban, nekidöntöttem a pultnak. legugoltam és elkezdtem szopni. Megmarkoltam a heréit és elkezdtem húzni, tudta, h mi a dolga. Fel kellett ülni az asztalra. A farkával a számban felült és ledöntöttem a pultra. Szoptam és közben elővettem asikosítót. Kicsit nyomtam az ujjaimra, és elkezdtem simogatni a fenekét. rögtön nyögöt, és kért, h folytassam. lassan finoman elkezdtem ujjazni, egy kicsit elhúzta, de amikor becsüszott az ujjam és elkezdtem maszírozni, könyörgött, hogy szopjam és ujjazzam gyorsabban, találtam egy pontott amikor azt megérintettem befeszített és folyt a farka. szívtam szoptam nyaltam a farkát. Láttam rajta, h nem bírj sokáig, beszéltem neki arról, h fölé gugolok, és kinyalhatná a lucskos pinámat, ettől tudtam, h el fog menni, mert ezt imádja. Elélvezett, patakokban folyt, ilyenkor mindíg sokkal több sperma ömlik ki a farkán, lassan kihíztam az ujjamat és a spermával maszíroztam a farkár és a fenekét. Élvezte, akkor és nem élveztem el, de jó volt látni, h mekkorát élvezett. Szeintem csinálunk még ilyet.
Mi is kipróbáltuk a nejemmel,de még dolgoznunk kell rajta.Azért el tudtam élvezni
Tényleg igaz