Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

2010. 05. 08. szombat 10:38  #155
kandurmarci kandurmarci VIP
Gyönyörű történet, izgi szitu. A párod ismeri már a csajt vagy még ő sem találkozott vele? Hozzatok össze egy 3mast, biztosan jó lesz. és számoljatok be a taliról.
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2010. 05. 07. péntek 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 07. péntek 17:29
Hazamentem ült az asztalon fürdőköntösben és telefonált,valami haverjával és a bnőjével dumcsizott. Kezetmostam, még mindig beszélt, odamentem és halottam, h a csajjal beszél. Tudom, h bejön neki a csaj, sokszor flörtölnek a sex meg központi téma köztük. Arra gondoltam, h bekapom a farkát, és leszopom miközben a csajjalbeszél. letérdeltem, bekaptam, láttam rajta, h tetszik neki. Ilyen játékot nem fog visszautasítani. Játszottunk...... a csaj rögtön nem vette, h a pasimnál közeledik az orgazmus......... abba is hagytam. Ekkor a csaj kérdezte, h mit csinál,más a hangja, csak nem a megjötta bnőd, kérdezte. De itt van hangzott a válasz, és játszik a farkammal.... Tetszetta csajnak, rögtön felajánlotta, h súg nekünk, hmit csináljunk. Kicsit vonakodtam, de belementem............... IRTOZATOSAN jó volt!!!!!! Azonnal felizgultam, lucskos lett a puncim. Na de itt jön a PO-s. Azt mondta a csaj, h térdeljen fel, és tolja ki a seggét, nyúljonhátra és húzza szét a fenekét amenyire tudja.... és csinálta, én meg vettem a lapot és hoztam a sikosítót........ Rácsepegtettem és masziroztam, lassan ovatosan, ő csak beszélt izgatta apasimat, arról beszélt, h mit tenne ő vele. ettől teljesen begerjedt! Vonaglott, nyögött, és könyörgött, h ujjazzam meg... Naná megtettem. akkorát élvezett, de úgy, h a farkát meg sem fogtam, a csaj csak beszélt és közben utólag kiderült, h ő meg masztizott. Hát ilyet sem csináltunk még... Milyen lesz találkozni vele nem tudom. De az este jó volt!!
2010. 05. 07. péntek 17:29  #154
Fruty Fruty VIP
Hazamentem ült az asztalon fürdőköntösben és telefonált,valami haverjával és a bnőjével dumcsizott. Kezetmostam, még mindig beszélt, odamentem és halottam, h a csajjal beszél. Tudom, h bejön neki a csaj, sokszor flörtölnek a sex meg központi téma köztük. Arra gondoltam, h bekapom a farkát, és leszopom miközben a csajjalbeszél. letérdeltem, bekaptam, láttam rajta, h tetszik neki. Ilyen játékot nem fog visszautasítani. Játszottunk...... a csaj rögtön nem vette, h a pasimnál közeledik az orgazmus......... abba is hagytam. Ekkor a csaj kérdezte, h mit csinál,más a hangja, csak nem a megjötta bnőd, kérdezte. De itt van hangzott a válasz, és játszik a farkammal.... Tetszetta csajnak, rögtön felajánlotta, h súg nekünk, hmit csináljunk. Kicsit vonakodtam, de belementem............... IRTOZATOSAN jó volt!!!!!! Azonnal felizgultam, lucskos lett a puncim. Na de itt jön a PO-s. Azt mondta a csaj, h térdeljen fel, és tolja ki a seggét, nyúljonhátra és húzza szét a fenekét amenyire tudja.... és csinálta, én meg vettem a lapot és hoztam a sikosítót........ Rácsepegtettem és masziroztam, lassan ovatosan, ő csak beszélt izgatta apasimat, arról beszélt, h mit tenne ő vele. ettől teljesen begerjedt! Vonaglott, nyögött, és könyörgött, h ujjazzam meg... Naná megtettem. akkorát élvezett, de úgy, h a farkát meg sem fogtam, a csaj csak beszélt és közben utólag kiderült, h ő meg masztizott. Hát ilyet sem csináltunk még... Milyen lesz találkozni vele nem tudom. De az este jó volt!!
2010. 05. 06. csütörtök 16:27  #153
Bazsa$ Bazsa$
Nekem elárulhatnád.. smile Szerencsére az én párom is imádja a popsimat...
(Ez egy válasz Lolka75 üzenetére (2010. 05. 06. csütörtök 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 06. csütörtök 11:21
Nekünk is van egy ilyen hajlított kis prosztata, G-pont izgatónk. Rózsaszínű. Szerintem ugyan az a fajta. Jó!!
Meg van "hozzá" egy jó pózunk ahol jól lehet használni. Ha érdekel elárulom.
2010. 05. 06. csütörtök 11:21  #152
Lolka75 Lolka75
Nekünk is van egy ilyen hajlított kis prosztata, G-pont izgatónk. Rózsaszínű. Szerintem ugyan az a fajta. Jó!!
Meg van "hozzá" egy jó pózunk ahol jól lehet használni. Ha érdekel elárulom.
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2010. 04. 20. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 20. kedd 13:42
Sziasztok Po-t kedvelők!! Lenne mit mesélnem, de ezt átkell élni! Titokban beszereztem egy vibrit ami egy kicsit meg van hajlítva. Egyik este becsempésztem az ágyba, a pasim nem is vette észre pedig ő ágyazott meg. Aznap hulla fáradt volt korán reggeltől estig dolgozott, és nagyon kinyúlva jött haza. Vacsi, fürdés, fekvés, alvás ő így tervezte, de ott voltam én is, a kis terveimmel.
A vacsi, fürdés, fekvés idáig stimmelt, de amikor bebújtunk az ágyba adtam neki egy jó éjt puszit, és"kezdtünk" aludni (csak ő). El is aludt a hátán, ekkor én főlégugoltam és finoman a kopasz puncimat és a popsimat az arcához dörgöltem, és a boxeren keresztül megmarkoltam a farkát. Ami azonnal kemény lett! Elkezdet nyalni én meg csak élvezkedtem............... Jött a 69, ismeritek? Húúúúúúúú... isteni volt ....... Ekkor felhúztam mind a két lábát, h jobban odaférjek a megepivel a fenekéhez. kicsi sikosító, h jobban csússzon és elkezdtem betenni neki .........Markolta a fenekemet, és kéjesen nyögött, kérte, h még még még, csináljam...........megtettem.........nagyon izgatott, h vonaglik alattam. Közben kéretm, h nyaljon, szopja a csiklómat, csinálta, (ahogy ezt írom kezdek felizgulni, nedvesedik a puncim). Tudtam, nem fogja sokáig bírni, éreztem rajta, h el fog élvezni. Megfogtam a farkát és vertem jó erősen, hátrahúztam a fitymáját kicsit feszítse, és közben dugtam a seggét.Ömlött a sperma az arcomra a számra a hajamra, ö meg nyögött, és ÉLVEZETT. Szép meglepit okoztam neki. Persze ő sem hagyott cserben, én is vonaglottam rajta. összebújtunk és gecisen, lucskosan reggelig aludtunk. Élvezzetek Ti is!
2010. 05. 06. csütörtök 10:29  #151
Denis25 Denis25
Sziasztok! Hát mit is mondjak nekem is felállt az olvasás közben. Sajnos az én párom nem ilyen aktív. Irigylem a párod, szerencsés ember. finom
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2010. 05. 05. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 05. szerda 17:07
Ismét kielégitettem a pasimat az ő G pontján. A konyhasztalra hajolt és hátulról dugtam meg őt. Ezt is élvezte! És én is. no majd mesélek, mára is tervezek valamit. pusz mindenkinek!
2010. 05. 06. csütörtök 10:21  #150
Törölt felhasználó (17905)
Sziasztok !
Elég ritkán fórumozok de amit itt Frutty leírt nekem is szinte orgazmust okozott olvasás közben. Szerencsésnek mondhatom magam mert az én kis párom is nagyon szeret engem izgatni análisan . Többször kéri hogy nyalogathassa az ánuszom amit persze én nagy örömmel engedek hisz írtózatosan jó érzés. Aztán ha bemelegedtünk többször az ujjával néha a kis felcsatolhatóval izgat. Imádom az ő izgalmát . Jó látni ahogy teljesen felizgatja a helyzet. Nagyon jó mikor igazából megbasz , ilyenkor neki is orgazmusa van . Szóval tényleg szerencsés vagyok smile
2010. 05. 05. szerda 17:07  #149
Fruty Fruty
Ismét kielégitettem a pasimat az ő G pontján. A konyhasztalra hajolt és hátulról dugtam meg őt. Ezt is élvezte! És én is. no majd mesélek, mára is tervezek valamit. pusz mindenkinek!
2010. 04. 20. kedd 21:27  #148
Törölt felhasználó (373379)
EZ Szép!!! smile
2010. 04. 20. kedd 13:42  #147
Fruty Fruty VIP
Sziasztok Po-t kedvelők!! Lenne mit mesélnem, de ezt átkell élni! Titokban beszereztem egy vibrit ami egy kicsit meg van hajlítva. Egyik este becsempésztem az ágyba, a pasim nem is vette észre pedig ő ágyazott meg. Aznap hulla fáradt volt korán reggeltől estig dolgozott, és nagyon kinyúlva jött haza. Vacsi, fürdés, fekvés, alvás ő így tervezte, de ott voltam én is, a kis terveimmel.
A vacsi, fürdés, fekvés idáig stimmelt, de amikor bebújtunk az ágyba adtam neki egy jó éjt puszit, és"kezdtünk" aludni (csak ő). El is aludt a hátán, ekkor én főlégugoltam és finoman a kopasz puncimat és a popsimat az arcához dörgöltem, és a boxeren keresztül megmarkoltam a farkát. Ami azonnal kemény lett! Elkezdet nyalni én meg csak élvezkedtem............... Jött a 69, ismeritek? Húúúúúúúú... isteni volt ....... Ekkor felhúztam mind a két lábát, h jobban odaférjek a megepivel a fenekéhez. kicsi sikosító, h jobban csússzon és elkezdtem betenni neki .........Markolta a fenekemet, és kéjesen nyögött, kérte, h még még még, csináljam...........megtettem.........nagyon izgatott, h vonaglik alattam. Közben kéretm, h nyaljon, szopja a csiklómat, csinálta, (ahogy ezt írom kezdek felizgulni, nedvesedik a puncim). Tudtam, nem fogja sokáig bírni, éreztem rajta, h el fog élvezni. Megfogtam a farkát és vertem jó erősen, hátrahúztam a fitymáját kicsit feszítse, és közben dugtam a seggét.Ömlött a sperma az arcomra a számra a hajamra, ö meg nyögött, és ÉLVEZETT. Szép meglepit okoztam neki. Persze ő sem hagyott cserben, én is vonaglottam rajta. összebújtunk és gecisen, lucskosan reggelig aludtunk. Élvezzetek Ti is!
2010. 04. 15. csütörtök 09:05  #146
Atta23 Atta23
Szia! Tudnal kepet mutatni magadrol mert en szivesen kiprobalnam!
2010. 04. 15. csütörtök 07:56  #145
Törölt felhasználó (731437) VIP
Sziasztok!!Mi is élvezzük a prosztatamasszázs minden gyönyörűségét,de az a tapasztalatunk,hogy orgazmus után mind a kettőnk elfárad.Nagyon kimerítő a kezemnek,ujjamnak,a páromnak meg ki megy az erő még a lábaiból is,akkorát élvez!.Na de hogy többször is orgazmus legyen a vége szerintünk lehetetlen,ugyan is muszáj regenerálódni.
2010. 03. 16. kedd 09:54  #144
Superscope Superscope
Jajj értem mi a gondod... Nemakarok hazudni vagy 100x elmentem. Ezt a mondatot úgy kellett volna értelmezni ( a franc gondolta hogy valaki számszerűen veszi ) hogy nagyon nagyon sokszor. Akkor úgy mondom hogy 2 percenként, és amíg képbe vagyok addig rengetegszer elmegyek... utána is, csak akkor már összeolvadnak.. Itt a kérdés... kinek mi az elmenés ? ( de erről még lehet beszélni ). Remélem választ adtam a felvetésedre.
UI: szuper fiú ? 1: nem vagyok büszke rá ( mint mondtad problémáim vannak ) 2: de ha már így viselkedem ilyen helyzetben, akkor ez nagy áldás nekem. Pont annyira vagyok érdekes fiúnak, mint a párom lánynak.
2010. 03. 16. kedd 09:45  #143
Törölt felhasználó (438761) VIP
Szia,hogy hetero vagy, vagy bi, azzal szerintem még te sem vagy tisztában,ezt te magad irtad,vagy már arra sem emlékszel, mit és hova irtál, olvasd vissza a BISZEX FIUK oldalon irt leveled 2010.03.12,nagyon gáz,ha egy ember nincs tisztában a hovatartozásával,a legrosszabb dolog kétségek közt élni,ennek ellenére elég gazdag a fantáziád, a 100 orgazmus 2 óra alatt amit átéltél és leirtál ezen az oldalon ,az egyenesen nevetséges,ezt szerintem,még te sem hiszed el,inkább tölts fel egy képsorozatot,biztos sokan kiváncsiak lennének egy ilyen (SZUPER FIURA)
(Ez egy válasz Superscope üzenetére (2010. 03. 16. kedd 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 16. kedd 08:49
Sziasztok.
Mi van vele ? Amit írtam az úgyis van meg úgyis gondolom. A jégkorszak az mese, amit leírtam az nem. Nekem a leghihetetlenebb, mert elég markáns srác vagyok ( hetero ). Gondoltam leírom ezt nektek. Semmi rosszat nem tettem, az meg hogy ez neked mese e avagy egyszerűen véleménynyílvánításod másról, az meg engem aztán nemérdekel, de szerintem a többi fórumozót sem. Magaddal foglalkozz és írd le a saját élményedet.
2010. 03. 16. kedd 08:49  #142
Superscope Superscope
Sziasztok.
Mi van vele ? Amit írtam az úgyis van meg úgyis gondolom. A jégkorszak az mese, amit leírtam az nem. Nekem a leghihetetlenebb, mert elég markáns srác vagyok ( hetero ). Gondoltam leírom ezt nektek. Semmi rosszat nem tettem, az meg hogy ez neked mese e avagy egyszerűen véleménynyílvánításod másról, az meg engem aztán nemérdekel, de szerintem a többi fórumozót sem. Magaddal foglalkozz és írd le a saját élményedet.
2010. 03. 16. kedd 08:00  #141
Szia!
Olvasd végig a 2010.03.12. hozzászólásod utolsó öt sorát,és talán rájössz!
(Ez egy válasz Superscope üzenetére (2010. 03. 16. kedd 06:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 16. kedd 06:11
Sziasztok.
Nemtudom mit írtál Szerenyke, Superscope meséjére... már ha neked annak tünt, de érdekelne. A meséd.
2010. 03. 16. kedd 06:11  #140
Superscope Superscope
Sziasztok.
Nemtudom mit írtál Szerenyke, Superscope meséjére... már ha neked annak tünt, de érdekelne. A meséd.
2010. 03. 15. hétfő 08:35  #139
Sziasztok,vajon hova tünt a hozzászólásom,amit Superscope (meséjére) irtam,szerintem egyáltalán nem volt sértő,csak a véleményemet irtam le! Vagy már ezt sem lehet?
2010. 03. 13. szombat 22:47  #138
vszilvi vszilvi VIP
Jó nektek hogy sikerült mindent elérni smile
(Ez egy válasz Superscope üzenetére (2010. 03. 12. péntek 06:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 03. 12. péntek 06:34
Sziasztok. Engem rendszerint kielégít így a barátnőm, hát mit mondjak, isteni az érzés. Amikor elkezdte, nagyon zavarodott voltam. Azt mondtam magamba ( te ember ? meleg vagy ? normális ez ? stb.... ) Már most egy alkalommal sem siklunk el mellette. Kezdődik a hancúr, előkerül a gumikesztyű, kis orál, közben prosztata, aztán vibi a fenekembe közben orál, és utána indul a normál sex.
Én szerencsés ember vagyok... sok fórumot olvasgattam erről.... prosztata orgazmus stb... olyat még sosem olvastam, sőt nem is láttam ami velem történik. Ilyenkor elmegyek 2 percenként, közben remegek + behugyozok 5 percenként. Volt amikor 2 órán át kényeztetett a párom így... nemakarok hazudni, vagy 100x biztos elmentem, aztán 12óra pihi. Természetesen a párom is nagyon élvezi, sőt már töbször mondta hogy legalább olyan jó mint amikor ő elmegy. Róla tudni kell hogy amikor elmegy spriccel mint a fílmekbe. Szóval szerencsés pár vagyunk. Két degenerált smile Hol én "hugyozok" hol ő smile
2010. 03. 12. péntek 06:34  #137
Superscope Superscope
Sziasztok. Engem rendszerint kielégít így a barátnőm, hát mit mondjak, isteni az érzés. Amikor elkezdte, nagyon zavarodott voltam. Azt mondtam magamba ( te ember ? meleg vagy ? normális ez ? stb.... ) Már most egy alkalommal sem siklunk el mellette. Kezdődik a hancúr, előkerül a gumikesztyű, kis orál, közben prosztata, aztán vibi a fenekembe közben orál, és utána indul a normál sex.
Én szerencsés ember vagyok... sok fórumot olvasgattam erről.... prosztata orgazmus stb... olyat még sosem olvastam, sőt nem is láttam ami velem történik. Ilyenkor elmegyek 2 percenként, közben remegek + behugyozok 5 percenként. Volt amikor 2 órán át kényeztetett a párom így... nemakarok hazudni, vagy 100x biztos elmentem, aztán 12óra pihi. Természetesen a párom is nagyon élvezi, sőt már töbször mondta hogy legalább olyan jó mint amikor ő elmegy. Róla tudni kell hogy amikor elmegy spriccel mint a fílmekbe. Szóval szerencsés pár vagyunk. Két degenerált smile Hol én "hugyozok" hol ő smile
2010. 03. 08. hétfő 16:51  #136
Fruty Fruty
A jelek szeint nem csak nekünk nyújt ez ekkora élményt / élvezetet. Akinek van kedve meséljem egy kicsit bővebben ! Szívesen olvasnám a soraitokat!
/ 26