Mi már évek óta hódolunk eme gyönyörnek és mindketten nagyon élvezzük. Hatalmas élmény és élvezet!
Nekem egyszer volt benne részem közben kényeztették a szerszámom is olyan csodásra sikeredett hogy azóta sem felejtettem el gyönyörű érzés volt azóta is vágyom ilyenre de sajna a párom elzárkózik tőle.
Ez jóóóóó
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 03. 04. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2010. 03. 04. csütörtök 06:33
A haverom szerint,a férfiak G-pontja a nők szájpadlásán van..
))))
![smile](images/smilies/smile.gif)
A haverom szerint,a férfiak G-pontja a nők szájpadlásán van..
))))
Én bíz kipróbálnám....
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 02. 24. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
2010. 02. 24. szerda 22:58
Nálunk párom megcsinálná,csinálta is egyszer,csak semmi extrát nem éreztem,és azóta nem is erőltetem.
Sziasztok! Én szeretem, sőt imádom
, csak sajnos azt a bizonyosat még mi sem éltük át ...
![finom](images/smilies/finom.gif)
Adnám én adnám...
de nemigen akarja csinálni senki...
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 25. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2010. 02. 25. csütörtök 18:09
Ahhoz hangulat kell.Érzés,vágy,hogy igen,odaakarod magad adni ott is.
Ahhoz hangulat kell.Érzés,vágy,hogy igen,odaakarod magad adni ott is.
nem mindig jön be, eddig kb nekem is 2x volt jó, de semmi hatalmas spicc nem volt, csak jól esett. annyira már nem is erőltetem, sokkal izgatóbb ha körülötte simiznek.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2010. 02. 24. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 24. szerda 23:28
Nem tudom, a párom meg is találta a kemény golyócskát, de semmi. Szal, nem tudom, pedig szakirodalmat is adtam a kezébe, meg átbeszéltük, de nekem nem jött be. Vagy mit kell még csinálni?
Nem tudom, a párom meg is találta a kemény golyócskát, de semmi. Szal, nem tudom, pedig szakirodalmat is adtam a kezébe, meg átbeszéltük, de nekem nem jött be. Vagy mit kell még csinálni?
Nálunk párom megcsinálná,csinálta is egyszer,csak semmi extrát nem éreztem,és azóta nem is erőltetem.
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2010. 02. 24. szerda 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 24. szerda 21:34
Én kipróbálnám....
Annyi "jót" olvasott róla az ember,már csak a páromat kellene meggyőzni...
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Én kipróbálnám....
Annyi "jót" olvasott róla az ember,már csak a páromat kellene meggyőzni...
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2010. 02. 24. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2010. 02. 24. szerda 21:28
Hm..én is szeretném csinálni,de a párom nem engedi.Már probáltam anno más férfival..visitott a gyönyörtől..
Én meg azt élveztem,hogy felcserődtek a szerepek,én voltam a domináns..
)))ha nő csinálja a férfinak,akkor az nem "buziság",hanem a szexuális élvezetek bizonyos formája..
Hm..én is szeretném csinálni,de a párom nem engedi.Már probáltam anno más férfival..visitott a gyönyörtől..
Én meg azt élveztem,hogy felcserődtek a szerepek,én voltam a domináns..
)))ha nő csinálja a férfinak,akkor az nem "buziság",hanem a szexuális élvezetek bizonyos formája..
Sziasztok! Párom engem is imád így kielégíteni. Még anno én dobtam fel neki a témát, szépen rávezettem, most meg már eljutottunk odáig, hogy ő kéri hogy megdughasson. De elérkeztünk arra a pontra hogy felcsatolhatósat szeretnénk venni. Mivel ebben nincs tapasztalatunk, tanácsot szeretnék kérni hogy milyet vegyünk, illetve valami jó sikosító olaj is jó lenne. A durex play jó de szerintem létezik jobb is, talán olajban.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Megfelelő szaküzletekben könnyedén hozzá tudsz jutni kimondottan anál plughoz, ami úgy van kiképezve, hogy a prosztatád masszírozza.
HalihÓ! Segítsetek! Hogyan van ez? Magamnak próbálom, de hátulról kitörik a kezem, előlről nem megy... azt sem tudom, hol kell keresni... Barinőm még a gondolatától is irtózik, - őt sem újjazhatom...:( ----közben meg azt írjátok, h milyen fantasztikus. Ki akarom próbálni. Bánom is én, nő, vagy fiú mutassa meg már valaki...
)) (Különben is, ezt a sok érdekes blogot olvasva lassan lecserélhetem a "hetero" cimemet... olyan sok érdekes új dolgot olvasok
)) Aki gondolja, írjon priviben... Köszi!
Sziasztok! Ismét élménybeszámoló! Mi nagyon élvezzük ezt a formáját a kielégítésnek. Kicsi, vékony análtágítóval kezdtük pár hónapja, és most ugrottunk egy lépcsőt. Vastagabb, nagyobb éééééés felcstolható! És ez nekem is élvezetes. Most már tudom, h a pasik miért élvezik a csajokat hátulról dugni! Nagyon felizgat a látvány!! A pasim meg egyenesen vergődik elottem. Tegnap volt a NAGY nap. Kielégítettem őt, szó szerint zihált, hörgött az érzéstől. Elélvezett, lecsatoltam de bennehagytam, ráültem az arcára és kértem, h nyaljon ki, nyalás közben felhúzta a lábát én meg kézzel huzogattam ki-be benne. Kis sikosító, és folytattuk..........................
Én is kipróbáltam már, de még csak 1x. Tényleg igaz, hogy ekkorát még életemben nem élveztem, mint ennél az alkalomnál. És szerintem sem buzis egyátalán, csak egy új dolog, amit kipróbáltunk.
Értjük mi mit akartál írni de sok gyakorlás és belejössz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 12. péntek 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (730768)
VIP
2010. 02. 12. péntek 11:18
mármint a fenekünket
mármint a fenekünket