Nos én azt akartam mondani csak siettem hogy ugyanarra használjuk és ha nekünk lehet másra használni akkor nekik is,ennyi
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2010. 02. 11. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 11. csütörtök 14:59
"Szerintem ez az egy olyan szervünk ami egyforma a pasikkal" - cuncika74 neked is van a prosztatád?
ma kipróbálom hogy milyen érzés az asszony elment dolgozni éjszakás egyedül leszek kérnék ötleteket hogy csináljam
lehet G pontja
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2010. 02. 11. csütörtök 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 11. csütörtök 14:59
"Szerintem ez az egy olyan szervünk ami egyforma a pasikkal" - cuncika74 neked is van a prosztatád?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 11. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (730768)
VIP
2010. 02. 11. csütörtök 10:11
Szerintem ez az egy olyan szervünk ami egyforma a pasikkal és ha nekünk lehet és jó akkor nekik is ugyanolyan joguk van hozzá
Szerintem ez az egy olyan szervünk ami egyforma a pasikkal és ha nekünk lehet és jó akkor nekik is ugyanolyan joguk van hozzá
mi is próbálkoztunk egyszer kétszer de eddig semmi extra nagy eredmény nem volt
(NEM társkereső rovat!)
Sziasztok! Nekem a hétvégén volt az első ilyen kalandom! Régóta beszélgettünk a barátnőmmel arról, hogy milyen lenne ha kipróbálnánk. Eleinte nem nagyon akarta de végül ő mondta, hogy akkor csináljuk! Bekent síkostóval mindenhol, utána lassan odaért az ánuszomhoz. Ott egy kicsit elidőzött, végül bedugta az ujját! Elkezdte keresgélni és hamar megtalálta! Olyan érzés volt, hogy el se hittem! Az egész testem remegett és szinte megijedtem akkora élvezet volt! Őt is nagyon felizgatta a dolog! Kb 10 percig csináltuk, mikor már nem bírtam tovább és úgy mentem el hogy közben verte is! Akkorát élveztem, mint még soha! Szerencsére neki is tetszett úgyhogy lesz még folytatás! Remélem sikerül csak prosztata által is! Sok sikert neketek is!
ma megkértem a párom ismét, hogy a prosztatámat izgassa. izgató a dolog, de eddig akárhányszor csináltuk, a neveztes nagy spicc elmaradt. azt hiszem feladom. jó helyen matat az tény, és élvezem is, de nincs nagy spicc egyáltalán, sőt inkább csak folyik. ez van.
Egyszer kipróbálnám hogy milyen érzés lehet?
Mekkorát használtok? Lehet, h nagyon kicsi!!! És egyébként el vagy lazulva eléggé? Hajrááá!
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2010. 01. 04. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 04. hétfő 11:41
Oksa,majd még fogunk próbálkozni...Amúgy totál semmit nem érzek.Se jót se fájdalmat...
Oksa,majd még fogunk próbálkozni...Amúgy totál semmit nem érzek.Se jót se fájdalmat...
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2010. 01. 04. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 04. hétfő 10:02
Figyi erre nincs semmi módszer. Mindenkinek más az anatómiája! kicsit játszatok, lassabban, gyorsabban, mozgassátok körbe- körbe. Lehet, h kicsi vagy nagy amit használtok. De mit érzel? Kellemetlen vagy fáj? Hidd el, ha kitartó vagy nagy élvezetben lesz részed!!!
Figyi erre nincs semmi módszer. Mindenkinek más az anatómiája! kicsit játszatok, lassabban, gyorsabban, mozgassátok körbe- körbe. Lehet, h kicsi vagy nagy amit használtok. De mit érzel? Kellemetlen vagy fáj? Hidd el, ha kitartó vagy nagy élvezetben lesz részed!!!
(Ez egy válasz xRyderx üzenetére (2009. 12. 27. vasárnap 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 27. vasárnap 23:06
Mi is próbáltuk,de csak egyszer.Tény hogy nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja De 1. alkalomkor nem éreztem azt amit már itt és máshol is elmondtak hogy mekkora jó és hogy hamar el lehet tőle spriccelni.Neked van valami módszered ahogy csinálod?
Mi is próbáltuk,de csak egyszer.Tény hogy nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja De 1. alkalomkor nem éreztem azt amit már itt és máshol is elmondtak hogy mekkora jó és hogy hamar el lehet tőle spriccelni.Neked van valami módszered ahogy csinálod?
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2009. 12. 21. hétfő 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 21. hétfő 11:47
Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne. Azért mert a fenekét izgatom nem lesz valaki meleg, ez ez örömszerzés. Apropó ha csajoknak csinálják a pasik, akkor ők mik?
Szóval pasik, engedjetek utat a csajoknak!!!!!
Isteni látni ahogy a pasid vonaglik a vágytól, h megdugd! ÉN NAGYON ÉLVEZEM!
Megyek és megdugom, éppen főz. pusz mindenkinek
maradok az ujjánál, ez a felcsatohatós nekem tul meredek
(írtam egy figyelmeztetést! olvasd! érdemben, megfelelő mondanivalóval és véleménnyel fórumozzál, mert tiltás és törlés lesz a vége!) :tom
(írtam egy figyelmeztetést! olvasd! érdemben, megfelelő mondanivalóval és véleménnyel fórumozzál, mert tiltás és törlés lesz a vége!) :tom
Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne. Azért mert a fenekét izgatom nem lesz valaki meleg, ez ez örömszerzés. Apropó ha csajoknak csinálják a pasik, akkor ők mik?
A párom engem is kényeztet e fajta módon. Isteni, ahogy csinálja. Az elején még nagyon furcsa érzés volt, de hamar el tudtam magam engedni és nagyokat élvezek. Most már ott tartunk, hogy beszereztünk egy felcsatolhatóst és azzal csinálja. Ne féljetek belevágni!!! Isteni érzés!!!
Gratula, nagyon jó csajszi lehetsz. Ilyen esetekben ajánlani kellene ezt a módszert, ezt a csalafintaságot, mert szerintem így kell csinálni. Én meg úgy vagyok vele, hogy a páromnak már elmeséltem, beszélgettünk róla s először úgy reagált, hogy buzi lettél. Aztán szakirodalmat is hagytam neki a vibrátorai mellett s azt vettem észre, hogy elolvasta és elkezdett próbálkozni, de nem eléggé. Pedig mindig kimostam a lukamat rendesen s egy kis síkosítót is előkészítettem. Egy ujjal egy kicsit benyúlt, de aztán tovább nem ment. Olyankor kezdett bele, amikor jobban be volt zsongva, általában egy kis pia után.Most itt tartunk. Mi az, amit vettél? Kisebb vibri vagy csak egy kisebb sima análtágító, ahogy írtad. Körülírnád, hogy mi s milyen egész pontosan?
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2009. 12. 09. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 09. szerda 13:08
Sziasztok!
Mi sokat beszélgettünk róla, a pasimat nagyon izgatta a gondolat De én játszottam vele és azt mondtam, h nem csinálom, mert nekem nem tetszik, persze engem is izgatott sőt........ Egyszer meglepit csináltam neki, nem is sejtett semmit, elmentem egy sex shopba és vettem egy kis análtágítót, elsőre egy kicsit és egy sikosítót. Bedugtam a párna alá. Sex közben elővettem és lassan finoman odatoltam a fenekéhez., elsőre azt hitte, h az én vibrim, de amikor megérezte a sikosítót rögtön beindult a fantáziája, h mi mindent csinálhatnék vele. És meg is tettem! Megdugtam, finoman ,majd ahogy ő kérte. ÉLVEZTE, NAGYON! Szinte minden nap emlegeti! A gondolatától is felizgul! Nektek is csak tanácsolni tudom próbáljátok ki! Ettöl még senki nem lesz buzi!
A sex legyen veletek!!
Mi sokat beszélgettünk róla, a pasimat nagyon izgatta a gondolat De én játszottam vele és azt mondtam, h nem csinálom, mert nekem nem tetszik, persze engem is izgatott sőt........ Egyszer meglepit csináltam neki, nem is sejtett semmit, elmentem egy sex shopba és vettem egy kis análtágítót, elsőre egy kicsit és egy sikosítót. Bedugtam a párna alá. Sex közben elővettem és lassan finoman odatoltam a fenekéhez., elsőre azt hitte, h az én vibrim, de amikor megérezte a sikosítót rögtön beindult a fantáziája, h mi mindent csinálhatnék vele. És meg is tettem! Megdugtam, finoman ,majd ahogy ő kérte. ÉLVEZTE, NAGYON! Szinte minden nap emlegeti! A gondolatától is felizgul! Nektek is csak tanácsolni tudom próbáljátok ki! Ettöl még senki nem lesz buzi!
A sex legyen veletek!!
Egy ilyenben én is benne lennék,biztos nagyot lehet spriccelni a végén.
(Ez egy válasz Fruty üzenetére (2009. 12. 09. szerda 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 09. szerda 13:08
Sziasztok!
A sex legyen veletek!!
A sex legyen veletek!!
Ez nagyon jó ötlet és a legegyszerűbben kivitelezhető!!! Annál akiben van legalább egy kis hajlandóság, vágy vagy kíváncsiság, hogy esetleg engedje. Nade akiben nincs? Annak ettől sem és a videótól sem lesz. Van aki azt sem engedi, hogy lefelé kalandozz...
(Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 02:52
nos.. videot ne nézz vele..mert ég buzisabbnak tartaná..ha látja kivülről sz tem..
elég ha az orális sex közben,lejebb kalandozol a herék alá..lassan..aztán vissza,aztán megint le..míg nem egyszercsak azon kapod magad,h jol kinyalod.. tuti el fog lazulni..közben persze a farkával is foglalkozz..
elég ha az orális sex közben,lejebb kalandozol a herék alá..lassan..aztán vissza,aztán megint le..míg nem egyszercsak azon kapod magad,h jol kinyalod.. tuti el fog lazulni..közben persze a farkával is foglalkozz..