nos.. videot ne nézz vele..mert ég buzisabbnak tartaná..ha látja kivülről sz tem..
elég ha az orális sex közben,lejebb kalandozol a herék alá..lassan..aztán vissza,aztán megint le..míg nem egyszercsak azon kapod magad,h jol kinyalod.. tuti el fog lazulni..közben persze a farkával is foglalkozz.. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 04. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
elég ha az orális sex közben,lejebb kalandozol a herék alá..lassan..aztán vissza,aztán megint le..míg nem egyszercsak azon kapod magad,h jol kinyalod.. tuti el fog lazulni..közben persze a farkával is foglalkozz.. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 04. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (466604)
2009. 12. 04. péntek 17:36
Fel vagyok csigázva rendesen
Azért reménykedem hátha,lassú víz partot moss talán
Köszi a tanácsot Cyane!
![gunyos1](images/smilies/gunyos1.gif)
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
Köszi a tanácsot Cyane!
Sziasztok!
Mi sokat beszélgettünk róla, a pasimat nagyon izgatta a gondolat De én játszottam vele és azt mondtam, h nem csinálom, mert nekem nem tetszik, persze engem is izgatott sőt........ Egyszer meglepit csináltam neki, nem is sejtett semmit, elmentem egy sex shopba és vettem egy kis análtágítót, elsőre egy kicsit és egy sikosítót. Bedugtam a párna alá. Sex közben elővettem és lassan finoman odatoltam a fenekéhez., elsőre azt hitte, h az én vibrim, de amikor megérezte a sikosítót rögtön beindult a fantáziája, h mi mindent csinálhatnék vele. És meg is tettem! Megdugtam, finoman ,majd ahogy ő kérte. ÉLVEZTE, NAGYON! Szinte minden nap emlegeti! A gondolatától is felizgul! Nektek is csak tanácsolni tudom próbáljátok ki! Ettöl még senki nem lesz buzi!
A sex legyen veletek!!
Mi sokat beszélgettünk róla, a pasimat nagyon izgatta a gondolat De én játszottam vele és azt mondtam, h nem csinálom, mert nekem nem tetszik, persze engem is izgatott sőt........ Egyszer meglepit csináltam neki, nem is sejtett semmit, elmentem egy sex shopba és vettem egy kis análtágítót, elsőre egy kicsit és egy sikosítót. Bedugtam a párna alá. Sex közben elővettem és lassan finoman odatoltam a fenekéhez., elsőre azt hitte, h az én vibrim, de amikor megérezte a sikosítót rögtön beindult a fantáziája, h mi mindent csinálhatnék vele. És meg is tettem! Megdugtam, finoman ,majd ahogy ő kérte. ÉLVEZTE, NAGYON! Szinte minden nap emlegeti! A gondolatától is felizgul! Nektek is csak tanácsolni tudom próbáljátok ki! Ettöl még senki nem lesz buzi!
A sex legyen veletek!!
Hát kellhet a középső ujjad teljes hossza is. Megérzed a járat elülső felén.
De szívesen meg is mutatom Neked, hogyan kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 04. péntek 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De szívesen meg is mutatom Neked, hogyan kell.
![smile](images/smilies/smile.gif)
2009. 12. 04. péntek 16:59
Egyébként milyen mélyen található kb? Újhoz mérve ugyebár ?
volt benne részem nem is olyan régen, először. szerintem nagyon jó, sőt párom vibrijével is próbálta már, és egyáltalán nem éreztem "melegnek" a helyzetet. szerintem sok mindent érdemes kipróbálni, sőt ki kell! max ha kellemetlen, akkor nem kell többet alkalmazni.
Én is lepróbáltam magam, de elsülni nem bírtam., pedig izgalmas volt.
Szóval valamit roszzul csináltam, vagy rövid az újjam.
Attispearl jókat írt, esetleg valaki tud még erről bövebben...?
Szóval valamit roszzul csináltam, vagy rövid az újjam.
Attispearl jókat írt, esetleg valaki tud még erről bövebben...?
sziasztok
még nem probáltam az ilyesmit, viszont szivesen kiprobálnám
akad itt olyan nö aki bevezetne a prosztatamasszázs örömeibe?
még nem probáltam az ilyesmit, viszont szivesen kiprobálnám
akad itt olyan nö aki bevezetne a prosztatamasszázs örömeibe?
Szívesen!
Aztán, ha vele nem megy akkor majd a következővel, mint nekem!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 04. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán, ha vele nem megy akkor majd a következővel, mint nekem!!!
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2009. 12. 04. péntek 17:36
Köszi a tanácsot Cyane!
Köszi a tanácsot Cyane!
Köszi a tanácsot Cyane!
Köszi a tanácsot Cyane!
Igen több, mint valószínű, hogy Te is úgy jársz, mint én a volt párommal...
De a remény hal meg utoljára!
Kb. háromnegyedig kell bedugnod az ujjad és kicsit erősebben nyomd felfelé, hogy érezd! Simán meg fogod találni így. Ezután jön -ahogy itt a fórumban már írtam- a "gyere ide" mozdulat sor. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 04. péntek 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Kb. háromnegyedig kell bedugnod az ujjad és kicsit erősebben nyomd felfelé, hogy érezd! Simán meg fogod találni így. Ezután jön -ahogy itt a fórumban már írtam- a "gyere ide" mozdulat sor. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 04. péntek 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 04. péntek 16:59
Jó lenne már végre eljutni,de van egy olyan sanda gyanúm,hogy úgy járok mint anno te a volt barátoddal.
Azt mondta a párom,hogy nem tudna ellazulni,és neki megfelel a hagyományos mód is. Néha nem tudok rajta eligazodni,hol konzervatív,hol pedig perverz.De erre mégsem lehet rávenni,kényszeríteni meg hát mégsem lehet ugye
De utána nézek h hol találhatok erről fincsíí videót
Azt mondta a párom,hogy nem tudna ellazulni,és neki megfelel a hagyományos mód is. Néha nem tudok rajta eligazodni,hol konzervatív,hol pedig perverz.De erre mégsem lehet rávenni,kényszeríteni meg hát mégsem lehet ugye
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Nekem is csak "második csapásra" sikerült, de sikerült!
A lényeg, hogy ha eljutsz addig akkor keresd a "kis diót".
Könnyen kitapintható szerencsére...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 04. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 04. péntek 16:44
Amúgy viccen kívül,ma pont erről álmodtam,hogy egy ismeretlen férfit belevezetek a rejtelmeibe,lehet ezért volt rám ekkora hatással.Nagyon izgi álom volt,a poén az egészben,hogy egycsapásra sikerült is,büszke voltam magamra
Amúgy viccen kívül,ma pont erről álmodtam,hogy egy ismeretlen férfit belevezetek a rejtelmeibe,lehet ezért volt rám ekkora hatással.Nagyon izgi álom volt,a poén az egészben,hogy egycsapásra sikerült is,büszke voltam magamra
Hmm...nem is rossz ötlet,köszönöm Cyane1
![wink](images/smilies/wink.gif)
Nekem is volt olyan párom aki mereven elzárkózott tőle, mondván ő igazi férfi, az ő hátsójával senki ne csináljon semmit... Ha valaki nem akarja nem lehet erőltetni, mert még ha a te kedvedért bele is menne, akkor sem tudna ellazulni.
Ettől függetlenül megpróbálhatnál vele együtt egy-két ilyen videót megnézni és, ha látja, hogy a pasi mennyire élvezi és mekkorát lő a végén, akkor lehet, hogy kedvet kapna hozzá előbb-utóbb! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 04. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ettől függetlenül megpróbálhatnál vele együtt egy-két ilyen videót megnézni és, ha látja, hogy a pasi mennyire élvezi és mekkorát lő a végén, akkor lehet, hogy kedvet kapna hozzá előbb-utóbb! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 04. péntek 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 04. péntek 13:35
Sziasztok!
Érdekesek amiket írtok fiúk.Hogy jó lenne ha minden nő kényeztetné így a partnerét.
Én szívesen kényeztetném így a párom,többször is feldobtam ötletlen a dolgok,de sajnos a párom mindig elutasító volt ezzel szemben,mindig azt mondta,hogy neki ez nem kell,meg h nem tudna ellazulni,meg olyan buzis,meg kiszolgáltatott és sorolhatnám. Én nagyon benne lennék,még nem csináltam ilyet,de boldogan megtenném ezt az élményt neki,hogy ha valóban ennyire jó,mint a leírtak alapján itt mondják a fiúk.Szeretnék neki egy ilyen felejthetetlen érzést okozni,és fogalmam sincs,hogy vehetném rá a JÓRA
Nem hiszem,hogy megbánná,ha már tudná milyen is az, de ugye ehhez ki kell próbálni,de ha nem látom a hajlandóságot akkor mégis hogyan lehetne mégis eképpen örömet okozni neki? Egy két tipp jól jönne
Érdekesek amiket írtok fiúk.Hogy jó lenne ha minden nő kényeztetné így a partnerét.
Én szívesen kényeztetném így a párom,többször is feldobtam ötletlen a dolgok,de sajnos a párom mindig elutasító volt ezzel szemben,mindig azt mondta,hogy neki ez nem kell,meg h nem tudna ellazulni,meg olyan buzis,meg kiszolgáltatott és sorolhatnám. Én nagyon benne lennék,még nem csináltam ilyet,de boldogan megtenném ezt az élményt neki,hogy ha valóban ennyire jó,mint a leírtak alapján itt mondják a fiúk.Szeretnék neki egy ilyen felejthetetlen érzést okozni,és fogalmam sincs,hogy vehetném rá a JÓRA
![bee1](images/smilies/bee1.gif)
Nem hiszem,hogy megbánná,ha már tudná milyen is az, de ugye ehhez ki kell próbálni,de ha nem látom a hajlandóságot akkor mégis hogyan lehetne mégis eképpen örömet okozni neki? Egy két tipp jól jönne
![hawaii](images/smilies/hawaii.gif)
Sziasztok!
![bee1](images/smilies/bee1.gif)
![hawaii](images/smilies/hawaii.gif)
A lényeg, hogy felnyúlj a prosztatáig, s azt kell finoman nyomkodni, masszírozni. Elsőre nem nagyon fog sikerülni. A siker egyik jele, ha a párod a szokásosnál nagyobbat lő.
(Ez egy válasz Liana0 üzenetére (2009. 09. 19. szombat 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 19. szombat 12:04
Hi!
Segítségre lenne szükségem, aki csinálta már magának a prosztata masszázs kérem írja le részletesen, hogyan is kell csinálni az elejétől a végéig.Nő vagyok s a páromat szeretném beavatni, hogyan is kell csinálni.
Személy szerint úgy tenném, hogy popsilukát a középső majd a gyűrűsujjammal izgatnám s majd a farkát is simizném, huzogatnám a bőrt rajta s vissza a popsilukhoz teljesen mélyen a prosztatáig esetleg dildók használata......
Segítségre lenne szükségem, aki csinálta már magának a prosztata masszázs kérem írja le részletesen, hogyan is kell csinálni az elejétől a végéig.Nő vagyok s a páromat szeretném beavatni, hogyan is kell csinálni.
Személy szerint úgy tenném, hogy popsilukát a középső majd a gyűrűsujjammal izgatnám s majd a farkát is simizném, huzogatnám a bőrt rajta s vissza a popsilukhoz teljesen mélyen a prosztatáig esetleg dildók használata......
Hi!
Nekem is volt már részem benne, és a legintenzívebb orgazmus, amit el lehet képzelni. Egy kis fejlesztéssel nem csak 1+1-szer lehet "lőni", hanem többször is. Tényleg érdemes próbálkozni, semmi homo nincs benne, úgyhogy mindenkinek ajánlom!
Csak irigykedem az előttem szólókat olvasva. Nekem is kéne egy ilyen pár.