A segédeszközt mi még csak most fogjuk bevetni.
Remélem hasonlóan jó lesz neki....
Persze csak valami vékonnyal.
(Ez egy válasz boszi76 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2009. 08. 19. szerda 08:34
Örülök ennek a hozzászólásnak. Mi is szoktuk gyakorolni a szex eme formáját és nálunk is mindketten nagyon élvezzük. nekem is rá kell segíteni a végén egy picit. Mi néha segédeszközt is igénybe veszünk.
Nananananaaaa... ilyen könnyen nem szabadulsz...
Fejtsd ki légyszíves bővebben, hogy mit és milyen technikával művelsz magaddal.... Például arra a spricc után következő farok masszázsra és technikájára is kíváncsi lennék!
(Ez egy válasz attispearl üzenetére (2009. 08. 19. szerda 04:24), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2009. 08. 19. szerda 04:24
hello..nekem már sikerült.. h nem kell rásegiteni...a végén..igaz még csak egyedül
közeljuttatom magam mind2 masszirral.majd az uccso félperc az csak prosztata...és jön a spricc..majd rögtön utánna farok masszázs..és jön a második orgazmus
![wink](images/smilies/wink.gif)
közeljuttatom magam mind2 masszirral.majd az uccso félperc az csak prosztata...és jön a spricc..majd rögtön utánna farok masszázs..és jön a második orgazmus
Örülök ennek a hozzászólásnak. Mi is szoktuk gyakorolni a szex eme formáját és nálunk is mindketten nagyon élvezzük. nekem is rá kell segíteni a végén egy picit. Mi néha segédeszközt is igénybe veszünk.
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 01:08
Mivel nem találkozunk minden nap, ezért azt nem tudjuk kivitelezni, de amikor együtt vagyunk akkor az első menet vége 90%-ban így fejeződik be... Mind a ketten imádjuk... én csinálni, ő érezni, úgyhogy hol ő kezdeményezi, hol én
Ha már jól meg van dugva a punci, akkor jöhet neki a masszázs...
hello..nekem már sikerült.. h nem kell rásegiteni...a végén..igaz még csak egyedül
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Te nagyon laza vagy!
Mi 22 lány és 25 fiú. Remélem mihamarabb beszélgetünk!
![buck](images/smilies/buck.gif)
Kedv a szexről beszélni mindig van!
Én 26, ő 34.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 01:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (373379)
2009. 08. 19. szerda 01:12
Jó, hogy lehet erről beszélgetni vkivel normálisan méghozzá az ellenkező nem képviselőjével!!! Megyek lassan. Korotokat megkérdezhetem még? Remélem lesz még kedved dumcsizni erről!?
Jó, hogy lehet erről beszélgetni vkivel normálisan méghozzá az ellenkező nem képviselőjével!!! Megyek lassan. Korotokat megkérdezhetem még? Remélem lesz még kedved dumcsizni erről!?
Mivel nem találkozunk minden nap, ezért azt nem tudjuk kivitelezni, de amikor együtt vagyunk akkor az első menet vége 90%-ban így fejeződik be... Mind a ketten imádjuk... én csinálni, ő érezni, úgyhogy hol ő kezdeményezi, hol én
Ha már jól meg van dugva a punci, akkor jöhet neki a masszázs...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 01:03
Gyakran csináljátok? Ki szokta kezdeményezni? Mi van hogy egymás után több nap is.
Gyakran csináljátok? Ki szokta kezdeményezni? Mi van hogy egymás után több nap is.
Csak kézzel vagy szájjal, nincs eszköz... Egyébként azt mondta, hogy így jobb, egyszerűen csak megnézném enélkül is
Mondjuk az sem rossz látvány amikor négykézláb van és a lepedőn landol a rengeteg cucc
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 00:57
Csak kézzel szoktad, vagy van vmi eszköz is?
Csak kézzel szoktad, vagy van vmi eszköz is?
Minek privi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 00:52
privi?
privi?
Én is csak a végén szoktam, de annyira megnézném anélkül
Sokszor van, hogy a közelébe jár, de a végén mégsem....csak úgy érzi, hogy majdnem felrobban.... majdnem felrobban......, de rá kell segíteni picit kézzel vagy szájjal
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 00:43
Csak nagyon a végén, de jobb mikor kéz+száj és bumm!!!
Csak nagyon a végén, de jobb mikor kéz+száj és bumm!!!
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 00:38
Ugye, hogy ugye????
És neki megy kéz vagy száj nélkül??
Ha igen, hogy csinálja?
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
Ugye, hogy ugye????
És neki megy kéz vagy száj nélkül??
Ha igen, hogy csinálja?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
![rolleyes](images/smilies/rolleyes.gif)
2009. 08. 19. szerda 00:35
Jó, hogy valaki felélesztette ezt a topicot. Engem is szokott a párom kényeztetni hátúl és isteni érzés!!!
Jó, hogy valaki felélesztette ezt a topicot. Engem is szokott a párom kényeztetni hátúl és isteni érzés!!!
Jó régen szóltak hozzá ehhez a témához, pedig kár veszni hagyni!
Én nagyon szeretem csinálni a partneremnek, mert tudom és látom, hogy sokkal nagyobbat élvez tőle, nem mellesleg nekem sem utolsó látvány a magasra kilövellő sperma
Persze csak annak aki szereti és fel tudja fogni, hogy ettől még senki sem meleg, csak esélyt ad magának arra, hogy akkora orgazmusa legyen, amekkora még soha nem volt...
Nekem úgy még nem sikerült ezzel a módszerrel a partnerem a csúcsra juttatni, hogy ne segítettem volna be kézzel vagy szájjal, de gyakorlás a tudás anyja
Én nagyon szeretem csinálni a partneremnek, mert tudom és látom, hogy sokkal nagyobbat élvez tőle, nem mellesleg nekem sem utolsó látvány a magasra kilövellő sperma
Nekem úgy még nem sikerült ezzel a módszerrel a partnerem a csúcsra juttatni, hogy ne segítettem volna be kézzel vagy szájjal, de gyakorlás a tudás anyja
Hát, pedig vannak emberek, akik a testben turkálnak! Kivesznek, beraknak dolgokat "gyógyitanak"! Namost, őket hívjuk, orvosoknak, néha magasztaljuk, istenitjük, vagy utáljuk őket! Ezt sem csinálja, mindenki. Ők viszont a nagytöbségtől, még paraszolvenciát is kapnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 17. hétfő 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2008. 11. 17. hétfő 09:35
Na én nem hiszem hogy megengedném egy faszinak,hogy turkáljon a valagamba.
Na én nem hiszem hogy megengedném egy faszinak,hogy turkáljon a valagamba.
(Ez egy válasz moonline üzenetére (2008. 11. 15. szombat 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 15. szombat 13:13
Én kipróbáltam a prosztatamasszázst egy masszőr srácnál,(egyedül nem boldogultam) itt találtam a GG-en. Fantasztikus volt!!!
Ilyen élményben még sosem volt részem! Olyan orgazmusom volt, hogy a végén már azt sem tudtam hol vagyok! Minden gátlásomat feloldotta! Csak ajánlani tudom...
Ilyen élményben még sosem volt részem! Olyan orgazmusom volt, hogy a végén már azt sem tudtam hol vagyok! Minden gátlásomat feloldotta! Csak ajánlani tudom...