Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

"A férfiaknak a legnagyobb élvezet,sokan még sem merik kipróbálni."
"Azt mondják,hogy ők nem b...ik,hogy a feneküket macerálják."
"Aki kipróbálta az tudja,és ezzel,nem változik meg a szexuális beállítottsága"
"Akkorát élveztem, mint még soha!"
"Egyszer kipróbálnám, hogy milyen érzés lehet."
"Nehezen vettem rá magam,de úgy voltam vele, új dolog,meg lány csinálja"
"Egyre jobban élvezi a pasim! Semmi buzis nincs benne."

Az eddigi hozzászólások

2008. 11. 16. vasárnap 21:52  #35
kandurmarci kandurmarci
Figyi bigyok! Ha te vagy a fiú, akkor neked lehet prosztata orgazmusod, vagyis ettől az ingerléstől élveznél el, magyarán: sülne el a farkad. Ha a párod nő, akkor neki prosztata orgazmusa nem lehet. Csak azért írom ezt, mert úgy tűnik, mintha nem lennél egészen tisztában az anatómiával. Nem bántani akarlak, ne értsd félre, bocsi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 16. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (347117)
2008. 11. 16. vasárnap 14:34
Mi is kedveljük az anális sexet, elég gyakran míveljük is, de eddig valahogy még sosem voltunk ettől a csúcson.
Tovább gyakorlunk..... smile
2008. 11. 16. vasárnap 14:34  #34
Mi is kedveljük az anális sexet, elég gyakran míveljük is, de eddig valahogy még sosem voltunk ettől a csúcson.
Tovább gyakorlunk..... smile
2008. 11. 16. vasárnap 12:23  #33
Törölt felhasználó (364542)
hát én erröl hosszasan tudnék mesélni.nálunk ez nagyon mükszik a párom is+én is nagyon élvezzük.csak ajánlani tudom mindenkinek.igaz én nem tanultam de a párom mondja hol-merre tapogatozzak.és a többi csak gyakorlás megismerés kérdése. wink
2008. 11. 15. szombat 19:28  #32
Volt már valakinek csak a prosztata ingerléstől orgazmusa?
Mert én még nem találkoztam olyan emberrel (magamat és a páromat is beleértve) akinek csak ez elég lett volna.
2008. 11. 15. szombat 13:13  #31
moonline moonline
Én kipróbáltam a prosztatamasszázst egy masszőr srácnál,(egyedül nem boldogultam) itt találtam a GG-en. Fantasztikus volt!!!
Ilyen élményben még sosem volt részem! Olyan orgazmusom volt, hogy a végén már azt sem tudtam hol vagyok! Minden gátlásomat feloldotta! Csak ajánlani tudom...
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 04. 18. szerda 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 22:41
Állitólag létezik prosztata masszázs szolgáltatás. Hol? Ki tud róla?
2008. 10. 01. szerda 11:02  #30
Törölt felhasználó (352531)
Nyíregyházán, sajnos konkrétan nem tudok! Javaslom, hívj fel masszőrökrt és kérdezz rá, hogy vállalnak ilyenfajta tevékenységet, vagy esetleg még az "örömlényok"...
(Ez egy válasz maturesip üzenetére (2008. 09. 30. kedd 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 15:47
Hol találok hozzaértőt??
Kihez forduljak??
Mondjuk nyíregyházán!!
2008. 09. 30. kedd 15:47  #29
maturesip maturesip
Hol találok hozzaértőt??
Kihez forduljak??
Mondjuk nyíregyházán!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 30. kedd 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 30. kedd 15:10
Kedves férfitársaim! Ahogy, olvasom ezeket a hozzászólásokat egyre világosabb, hogy vannak, akik egyáltalán nincsanek tisztában, hogy működik a testük!!! (Tisztelet a kivételnek.)Pl, sokan nem tudják, hol a prosztata és milyen élvezetet nyújt, ha jól bánnak vele...
Ki kell próbálni!!! Ha egyedül nem megy, kérd meg a párodat!! Ha a párod nem akarja, keress egy hozzáértőt aki szívesen elmagyarázza, esetleg megmutatja, hogy kell csinálni!!!
Nem kell szégyenlősnek lenni!!! Ahhoz, túl rövid az élet...
2008. 09. 30. kedd 15:10  #28
Kedves férfitársaim! Ahogy, olvasom ezeket a hozzászólásokat egyre világosabb, hogy vannak, akik egyáltalán nincsanek tisztában, hogy működik a testük!!! (Tisztelet a kivételnek.)Pl, sokan nem tudják, hol a prosztata és milyen élvezetet nyújt, ha jól bánnak vele...
Ki kell próbálni!!! Ha egyedül nem megy, kérd meg a párodat!! Ha a párod nem akarja, keress egy hozzáértőt aki szívesen elmagyarázza, esetleg megmutatja, hogy kell csinálni!!!
Nem kell szégyenlősnek lenni!!! Ahhoz, túl rövid az élet...
2008. 09. 29. hétfő 23:58  #27
Törölt felhasználó (355657)
Engem buziztak már eleget, amiért bi vagyok, de nem érdekel. A prosztata orgazmus hallatlanul jó, még ha macerás is, nem mindig jó, meg kell tanulni, jó sok gyakorlatot kell benne szerezni. Viszont egyetértek steps-szel, miszerint az élvezetről szól, és nem arról, hogy ki meleg, és ki nem. Még valami: nem csak a férfinak kell megtanulni a prosztatáján keresztül élvezni, hanem a pratnernak is (akár férfi, akár nő a partner), hogy hogyan kell csinálni.
2008. 09. 29. hétfő 12:53  #26
A prosztata orgazmustól, masszázstól, nem lessz az ember meleg, vagy bi! Egyszerüen az élvezetekről szól az egész, akár, nő vagy pasi csinálja a másiknak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 29. hétfő 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 29. hétfő 11:40
Kicsit off lesz amit írok, azért is írtam külön.
A barátnőm mindíg mondta, hogy mennyire másabb, és jobb az igazi farok a fenekében (és a puncijában is) mint bármelyik vibrátor, mégha élethű is. Volt már dolgunk egy teljesen bi párral is, és amikor a pasi dugott meg, hát tényleg fenomenális volt a különbség.
Hozzá kell ezért tennem mielőtt anyázni kezdene valaki, hogy nem vagyok meleg, csak sexmániás smile
2008. 09. 29. hétfő 11:40  #25
Kicsit off lesz amit írok, azért is írtam külön.
A barátnőm mindíg mondta, hogy mennyire másabb, és jobb az igazi farok a fenekében (és a puncijában is) mint bármelyik vibrátor, mégha élethű is. Volt már dolgunk egy teljesen bi párral is, és amikor a pasi dugott meg, hát tényleg fenomenális volt a különbség.
Hozzá kell ezért tennem mielőtt anyázni kezdene valaki, hogy nem vagyok meleg, csak sexmániás smile
2008. 09. 29. hétfő 11:34  #24
Nálunk csak a barátnőm fenek volt téma, de egyszer közölte, hogy ő is szeretné nekem csinálni. Elsőnek nem tetszett még a gondolat sem, de arra jutottam, ha neki tetszik amikor dugom, akkor nekem sem lehet olyan rossz. Hát tényleg így volt. Sőt! Bár csak ettől még sosem volt orgazmusom, de kiegészítésnek nagyon király!
2008. 09. 29. hétfő 11:15  #23
St-Sebastian-nak igaza van! Ez nem úgy megy, hogy hallottam és kiprobálom! Valakinek, igen! A jó prosztata masszázst tanulni kell!! Nagyon sok ffi megijed "nem vagyok én buzi", de nem kell pánikolni!! Szerintem nagyon sok ffi nem ismeri a saját testét, hol vannak az erogénzónái, stb... Ahogy nőknél, nem csak hüvelyi orgazmus van, igy ffiaknél, nem csak pénisz orgazmus van!!! Van egy kis tapasztalatom, ha valakit érdekel...
2008. 09. 28. vasárnap 22:10  #22
Törölt felhasználó (355657)
A prosztata orgazmust tanulni kell, magától nem megy. Ha valaki rákap, akkor megtudja, milyen érzés a 100x-os orgazmus, ami többször is jön egymás után, folyamatosan.
2007. 05. 02. szerda 14:41  #21
kandurmarci kandurmarci
Nem vagyok mai gyerek, de pár éve fedeztem fel, hogy milyen érzékeny a hátsóm, így egyre arra tereltem előbb a nejem kezét, akkor azt kérdezte, buzi lettél?, aztán meggyőztem, hogy ez nekem nagyon jó, s amikor a duzzadó, szép, nagy melleivel végigszánt, a bimbója megcirógat a herék alatt és a popsim körül, óriásakat élvezek. Kezdem rávenni, lassan megy, hogy jusson el a prosztatáig. Van tippetek, hogyan?
2007. 04. 25. szerda 12:34  #20
Tyfoon Tyfoon
Nagyon okos kis topic ez. Sok mindent megtudtam amit eddíg nem tudtam. Köszönet érte.
2007. 04. 25. szerda 07:56  #19
MmePrune MmePrune VIP Admin
ide másoltam, mert az anális szex inkább a nők fenekére vonatkozó téma smile

"A férfi anális izgatása - szexuális orientáltságra való tekintet nélkül - egyre több hálószobában válik kísérlet tárgyává, majd bevett szokássá. Szexboltok polcain is egyre több olyan segédeszközt találunk, amit kimondottan a férfihátsó kényeztetésére fejlesztettek ki, és egyre több olyan masszázstechnikáról olvashatunk, ami megtanítja a partnert a helyes érintésre. A férfi részéről fellépő kíváncsiságnak semmi köze nincs a szexuális orientáció változásához, egyszerűen a férfi testének szexuális térképén egy ismeretlen, ám annál izgatóbb területére érkezik. És valóban, a végbélnyílás, a végbél, a záróizmok és a prosztata olyan érzékeny területek, amelyek izgatás hatására mély és intenzív szexuális örömöt okoznak.

Az első próbálkozások alkalmával eszünkbe ne jusson bárminemű segédeszközt bevetni, csakis és kizárólag ujjal támadjunk.

A férfiak által kedvelt análjáték a popsigyöngy (füzér), amelyek alapanyagukat tekintve készülhetnek szilikonból, zseléből vagy műanyagból. Ezeket egyesével kell a popsiba helyezni, és óvatos mozdulattal kihúzni onnan. A gyöngyök kihúzáskor közvetlenül a prosztatát stimuláljuk, a férfi gyönyöre pedig szabályosan meghatványozódik. Az análplugot (anál dildót) kifejezetten anális izgatásra tervezték, és mára már megszámlálhatatlan változatban (színben, méretben és anyagban) kapható. "

2007. 04. 19. csütörtök 15:53  #18
jamesbond80 jamesbond80
szerintem nagyon jó dolog ha szopás közben ujjazzák a popsimat nekem tetszik szerintem ebben semmi buzis nincsen aki,nem probálta bánhatja én kiprobáltam
2007. 04. 19. csütörtök 13:14  #17
yv yv
én nagyon élvezem, ha a nőm szopás közben a prosztatámat masszírozza, csak ilyenkor a végén nem nyeli le, mert akkora adagot lövök nagyon intenzíven, hogy inkább kézzel fejezi be (kettővel)
2007. 04. 18. szerda 22:54  #16
balaa balaa
Neten olvashatsz róla sokat. Egyszer érdemes kipróbálni, aztán majd eldöntöd hogy milyen volt. De az biztos, hogy hatalmasat fogsz lőni!
/ 26