Állitólag létezik prosztata masszázs szolgáltatás. Hol? Ki tud róla?
A G-pont topicban szóba került a prosztata orgazmus.
Gondoltam "UP" ennek a topicnak.
Gondoltam "UP" ennek a topicnak.
Köszi a tippet, már csak meg kell találni azt a pontot.
rendszert nem is szabad csinálni, szarvasgombát se lehet előfizetni menüben, de "ünnepnapokon" jó elővenni az érzést :) valami hasonló lehet a nőknél a G pont ingerlése, teljesen el lehet alélni tőle... (tudom, nem én hasonlítom először hozzá)
Mindenki elhiheti, nem rossz néha úgy elaludni, hogy ingereltük egymást G pontját :))
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenki elhiheti, nem rossz néha úgy elaludni, hogy ingereltük egymást G pontját :))
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 10:37
Teljesen igazad van. 20 év sex után komoly tapasztalat birtokában és 10 év házasság után még szűz voltam hátulról. Sőt nem engedtem senkinek, hogy bármit csináljon ott is. A mostani barátnőm orális sex közben belémnyúlt. Bevallom őszintén olyan volt minha egy orgazmus gombot nyomtak volna meg. Egy hatalmasat élveztem. Ennek ellenére továbbra is idegenkedek az érzéstől és nem csinálok ebből rendszert.
Teljesen igazad van. 20 év sex után komoly tapasztalat birtokában és 10 év házasság után még szűz voltam hátulról. Sőt nem engedtem senkinek, hogy bármit csináljon ott is. A mostani barátnőm orális sex közben belémnyúlt. Bevallom őszintén olyan volt minha egy orgazmus gombot nyomtak volna meg. Egy hatalmasat élveztem. Ennek ellenére továbbra is idegenkedek az érzéstől és nem csinálok ebből rendszert.
(Ez egy válasz macipecs üzenetére (2006. 01. 05. csütörtök 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 05. csütörtök 09:19
Kizárólag a prosztata ingerlésével nem éltem át orgazmust, de orális vagy 'manuális' izgatás megspékelve egy finom kis prosztata masszázzsal...messzire repít :)
tudom, hogy kérdezhetek, csak nem tudom mit ?
Kizárólag a prosztata ingerlésével nem éltem át orgazmust, de orális vagy 'manuális' izgatás megspékelve egy finom kis prosztata masszázzsal...messzire repít :)
hogyis van ez?????
Igen... van...
A Danubius egyik éjjel ezzel foglalkozott, és a műsorvezetők váltig állították, hogy folyamatosan így élik meg az orgazmust, de nem melegek, hanem hölgy párral csinálják.
Lehet hogy én vagyok elmaradott? Valószínű.
Lehet hogy én vagyok elmaradott? Valószínű.
Ugorj be egy prosztata vizgálatra az urologiára...
fejnek egy kicsit rajta és után spuri pisilni... hát furcsán de nagyon kelemetlen (Ez egy válasz Tixarka üzenetére (2005. 12. 31. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
fejnek egy kicsit rajta és után spuri pisilni... hát furcsán de nagyon kelemetlen (Ez egy válasz Tixarka üzenetére (2005. 12. 31. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Hé haver!
Te jártál már úgy, hogy szeretkezéskor véletlenül bent maradt az óvszer?
Az ciki.
De mire kipiszkálod a v@l@g@dból! -Még orgazmusod is lehet!
Üdv!
(Ez egy válasz Tixarka üzenetére (2005. 12. 31. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Te jártál már úgy, hogy szeretkezéskor véletlenül bent maradt az óvszer?
Az ciki.
De mire kipiszkálod a v@l@g@dból! -Még orgazmusod is lehet!
Üdv!
(Ez egy válasz Tixarka üzenetére (2005. 12. 31. szombat 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Lány dug fiút
Én még nem! Te?
Ki élt át ilyet és milyen módon érhető el?