Több éves tapasztalatomat osztanátom meg itt veletek, mivel én is rengeteget tanultam hasonló itteni - főleg reddites - megosztásokból.
Most 35 éves vagyok. kb. 10 éve vettem meg az első prosztata izgató eszközömet. Pontosan ilyen típus volt
Kemény műanyag, nem hajlékony, nem is találta el a p-pontot. Párszor használtam, de nem hozott semmi áttörést.
Ezután évekig nem is foglalkoztam a témával.
Lassan 4 éve ismertem meg a páromat, aki már a feleségem is. Ő sokkal nyitottam szexuálisan, sosem kell titkolnom semmit, bátran elmondhatom mik a vágyaim. A korábbi kapcsolataimban ez nem így volt, ott el kellett dugnom minden ilyesmit.
2 éve vettem meg az első jobb minőségű prosztata izgatómat, ami egy Aneros Trident Helix volt. Ezzel már voltak sikerélményeim, de közel se akkorák amiket most tapasztalok.
Mindenkinek tudom javasolni kiindulásnak ezt az eszközt.
Ekkor más sokat olvastam az interneten, főleg a redditen, hogy miként tudnék fejlődni. (aki tud angolul bátran ajánlom, lényegesen komolyabb eszmecsere folyik ott mint itthon bárhol)
Folyamatosan újabb játékszereket vettem, de az igazi áttörtést az első anal dildó hozta meg. Ez egy viszonylag kisebb dildó volt, amit a kád sarkára cuppantva lovagoltam meg, hatalmas, újfajta örömöt adott ez.
Ezt követte egy nagyobb anál dildó és több fajta p-spot dildó és természetesen az n-joy wand, végül legutóbb a hysmith gép. A későbbiekben ezekről bővebben írok.
A párommal szinte a kezdetektől masszírozzuk egymást, nagyjából havonta 1-2 alkalommal. Mindig egy valaki csak masziroz és ez minden esetben lingam vagy yoni masszázs.
1,5-2 éve pedig számomra mindig prosztata masszázzsal végződik. Néha kézzel, néha dildóval, néha pegging formályában. A pegginget nagyjából fél éve kezdtük el és hatalmas örömöt tud adni. Teljesen más élmény, mint amikor magamnak csinálom. Az az érzés, amikor a bőre az enyémen csattog és nem én irányítom az erősséget és a sebességet, teljesen más élvezetet nyújt. Sajnos nincs annyi ereje a páromnak, hogy órákig kényeztessen, de így is fantasztikus. Ezért is vettem a hysmith gépet, amit akár együtt is tudunk használni.
Összeírok itt pár eszközt amit megvettem és próbáltam, némi tapasztalatokkal:
- Aneros Trident Helix: kezdéshez tökéletes, órákon át kényelmesen lehet hordani, puha és nem kényelmetlen. Számomra elég kicsi. Sokszor használtam már.
- Aneros Progasm Ice Intermediate: túl merev, kényelmetlen, de nem elég nagy. Csak párszor használtam.
- Aneros Maximus Trident: A helixnél jóval nagyobb, pontosan megüti a prosztatámat, számomra ideális a mérete - viszont túl merev és nem kényelmes. Mindesetre sokszor használom, alap tágításra is tökéletes. Egy kezdőnek nem feltétlen csúszna be tágítás nélkül.
- Svakom Vick - kicsi, nem ér hozzá a prosztatához és gyengén rezeg. Párszor használtam, soha többet nem fogom.
Folytatás kövi posztban...
Most 35 éves vagyok. kb. 10 éve vettem meg az első prosztata izgató eszközömet. Pontosan ilyen típus volt
Kemény műanyag, nem hajlékony, nem is találta el a p-pontot. Párszor használtam, de nem hozott semmi áttörést.
Ezután évekig nem is foglalkoztam a témával.
Lassan 4 éve ismertem meg a páromat, aki már a feleségem is. Ő sokkal nyitottam szexuálisan, sosem kell titkolnom semmit, bátran elmondhatom mik a vágyaim. A korábbi kapcsolataimban ez nem így volt, ott el kellett dugnom minden ilyesmit.
2 éve vettem meg az első jobb minőségű prosztata izgatómat, ami egy Aneros Trident Helix volt. Ezzel már voltak sikerélményeim, de közel se akkorák amiket most tapasztalok.
Mindenkinek tudom javasolni kiindulásnak ezt az eszközt.
Ekkor más sokat olvastam az interneten, főleg a redditen, hogy miként tudnék fejlődni. (aki tud angolul bátran ajánlom, lényegesen komolyabb eszmecsere folyik ott mint itthon bárhol)
Folyamatosan újabb játékszereket vettem, de az igazi áttörtést az első anal dildó hozta meg. Ez egy viszonylag kisebb dildó volt, amit a kád sarkára cuppantva lovagoltam meg, hatalmas, újfajta örömöt adott ez.
Ezt követte egy nagyobb anál dildó és több fajta p-spot dildó és természetesen az n-joy wand, végül legutóbb a hysmith gép. A későbbiekben ezekről bővebben írok.
A párommal szinte a kezdetektől masszírozzuk egymást, nagyjából havonta 1-2 alkalommal. Mindig egy valaki csak masziroz és ez minden esetben lingam vagy yoni masszázs.
1,5-2 éve pedig számomra mindig prosztata masszázzsal végződik. Néha kézzel, néha dildóval, néha pegging formályában. A pegginget nagyjából fél éve kezdtük el és hatalmas örömöt tud adni. Teljesen más élmény, mint amikor magamnak csinálom. Az az érzés, amikor a bőre az enyémen csattog és nem én irányítom az erősséget és a sebességet, teljesen más élvezetet nyújt. Sajnos nincs annyi ereje a páromnak, hogy órákig kényeztessen, de így is fantasztikus. Ezért is vettem a hysmith gépet, amit akár együtt is tudunk használni.
Összeírok itt pár eszközt amit megvettem és próbáltam, némi tapasztalatokkal:
- Aneros Trident Helix: kezdéshez tökéletes, órákon át kényelmesen lehet hordani, puha és nem kényelmetlen. Számomra elég kicsi. Sokszor használtam már.
- Aneros Progasm Ice Intermediate: túl merev, kényelmetlen, de nem elég nagy. Csak párszor használtam.
- Aneros Maximus Trident: A helixnél jóval nagyobb, pontosan megüti a prosztatámat, számomra ideális a mérete - viszont túl merev és nem kényelmes. Mindesetre sokszor használom, alap tágításra is tökéletes. Egy kezdőnek nem feltétlen csúszna be tágítás nélkül.
- Svakom Vick - kicsi, nem ér hozzá a prosztatához és gyengén rezeg. Párszor használtam, soha többet nem fogom.
Folytatás kövi posztban...
Tegnap megint kaptam egy fincsi ujjazást... Imádom hogy közben annyira gyengéden szopja közben a farkam, mintha csak cirógatnà
Most viszonylag hosszabb "kihagyás" után megujjazott a párom szopás közben. Nagyon érzékien szopott, közben lassan verte a farkam. Fel voltam izgulva nagyon, és már elég rég nem izgatott ilyen módon. Megfogták a kezét, és az ujját oda illesztettem. Tudta mi a dolga, szopott párat a mutatóujjan, majd lassan betolta. Nagyon alaposan megujjazott, közben baromi gyengéden szopott. Óriásit élveztem
Kipróbálnám , ha egy bi-,pasi segítene ! Vibrátorral próbáltam,de azzal nem sikerült még... A hús vér farok biztos más....
Nekem csak csöpögni szokott, sajnos élvezésig még nem sikerült (15 cm dildoval)
Segitseget varok en is
Segitseget varok en is
Szia. Engem is érdekel pár jótanács
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4491172)
2023. 04. 13. csütörtök 17:19
Nekem nem volt, de biztos jó lehet! Egyszer talán lesz alkalmam, hogy át éljem!
Szia!Én is kérhetek tippeket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 18. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4668792)
2023. 04. 18. kedd 03:17
Ha erdekel probalkozz vele... Meg eri... Ha kell adok tippeket..
Tobb mint 1ev kihagyas utan tegnap meg kivantam... A 3. Utan adtam fel mert nem birtam mar levegot venni... /D
Tobb mint 1ev kihagyas utan tegnap meg kivantam... A 3. Utan adtam fel mert nem birtam mar levegot venni... /D
Szia!
Én nagyon szívesen fogadnám a tanácsaidat
Privátba megosztanál egy két trükköt? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 18. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Én nagyon szívesen fogadnám a tanácsaidat
Privátba megosztanál egy két trükköt? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 18. kedd 03:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4668792)
2023. 04. 18. kedd 03:17
Nekem nem volt, de biztos jó lehet! Egyszer talán lesz alkalmam, hogy át éljem!
Sziasztok. Én még csak mostanság fedeztem fel ezt az "izgalmat" a párom g pont vibrijével...kőkeményre állok tőle és hatalmasat tudok élvezni. Ma rendeltem egy Rebel pénisz formájú prosztata vibrátort, kíváncsi vagyok hogy válik be.
Nekem sem mindig áll fel közben,de amikor tényleg megtalálom azt a szöget, ami valóban jó,akkor bizony beton keményen áll
(Ez egy válasz abc39 üzenetére (2022. 09. 30. péntek 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 30. péntek 09:16
Isteni ,érzés. Többször volt,hogy dugtag és spricceltem,de előváladék csöpögés mindig van közben. Nekem ilyenkor nem áll fel,úgy élvezek el.
Isteni ,érzés. Többször volt,hogy dugtag és spricceltem,de előváladék csöpögés mindig van közben. Nekem ilyenkor nem áll fel,úgy élvezek el.
Én is szeretem
C
Konkrét prosztata orgazmusom kétszer volt csak. Mindkettőt a párom vibriével értem el, kb 1 órás izgatás után. Egyébként is rengeteg spermám volt,de ezeknél az elélvezéseknél nem hittem a szememnek. Illetve akkorát élveztem,hogy remegett az egész testem, és ordítottam. Ezeken az eseteken felül sokszor izgattam már magam ilyen módon. Ugyan elélvezni nem sikerült,de rengeteg elővàladék, illetve sperma csöpögött ilyenkor a farkamból. Sajnos orgazmus nélkül. Valamiért nagyon nehezen megyek így el,pedig elég sokat gyakorlok volt már olyan, igaz nem sokszor,hogy miközben leszopott a párom,a vibriével izgatott. Baromi jó volt,nagyon nagyot élveztem a szájába,de akkor a szopástól mentem el,ne a vibritől
a legjob-lehet benne sétalni vasarolni-mozizni-barmit-egyfolytaban erekció
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 19:35
https://szeresdmagad.hu/vibracios-tojas
Ezek közül érdemes válogatnod!!!
Jó szórakozást!!!!
Én még mindig a jól bevált…
….valakivel csináltasd meg…
elvet vallom!!!
Ezek közül érdemes válogatnod!!!
Jó szórakozást!!!!
Én még mindig a jól bevált…
….valakivel csináltasd meg…
elvet vallom!!!
Nekem nagyon bejön, nem csak ujjal-ujjakkal hanem egy p-pont vibrivel is. A párom nem szereti csinálni nekem mert szerinte undorító. Nem értem mi ebben az undorító. Ugyanitt partnert keresek hölgyet aki élvezi legalább annyira mint én.
Szo szerint...
Kis korom ota erdekelt a tema.
Neha probalgattam... Veletlen sikerult. Utanna rengeteget gyakoroltam... 7 8 vagy tobb de szunettel. 3 4 egYmas utan. Eppen hogy nem ajulsz el... De ismeritek milyen...
...
Kis korom ota erdekelt a tema.
Neha probalgattam... Veletlen sikerult. Utanna rengeteget gyakoroltam... 7 8 vagy tobb de szunettel. 3 4 egYmas utan. Eppen hogy nem ajulsz el... De ismeritek milyen...
...
Neked ebben a formaban nagyon jo dolgod van...
Egy ilyen nővel en is szivesen lennek kapcsolatba.. En magamnak szoktam. Hason fekve nekem is hamar ez a vegeredmeny... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 06. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy ilyen nővel en is szivesen lennek kapcsolatba.. En magamnak szoktam. Hason fekve nekem is hamar ez a vegeredmeny... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 06. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 09. 06. kedd 09:40
Rendszeresen csináljuk a párommal és nagyon jó élmény. Őt is rendkívül izgatja. Vettünk egy ketoldalas, felcsatolós vibrit, így nem csak engem tud vele dugni, de a másik fele a puncijában van... kb. egy perc alatt élvez ilyenkor és rendkívül szexi.
De nekem a csúcs, mikor hason fekszem és a vibrit csak tartja bennem és csak én mozgom, így folyamatosan ott tartom, ahol a legjobb. Na ilyenkor jön a folyamatos spriccelés, de mégsem az az orgazmus, mint amikor a farkammal élvezek "rendesen". Nincs is ezután szünet, a merevedésem ugyanúgy marad, viszont ezután szeretkezni, vagy ha szájjal csinálja végig -na az a legdurvább élvezés. Mennyiségre, hosszúságra, érzésre. Na ilyenkor tuti a szomszédok is hallják, hogy action volt nálunk.
De nekem a csúcs, mikor hason fekszem és a vibrit csak tartja bennem és csak én mozgom, így folyamatosan ott tartom, ahol a legjobb. Na ilyenkor jön a folyamatos spriccelés, de mégsem az az orgazmus, mint amikor a farkammal élvezek "rendesen". Nincs is ezután szünet, a merevedésem ugyanúgy marad, viszont ezután szeretkezni, vagy ha szájjal csinálja végig -na az a legdurvább élvezés. Mennyiségre, hosszúságra, érzésre. Na ilyenkor tuti a szomszédok is hallják, hogy action volt nálunk.