Visszagondolva az első (időszak) inkább csak izgató volt, az orgazmus nem onnan indult, de határozottan jobb volt. Később gyakorlással jutottunk el odáig, hogy már belül robbantam fel. Eddig kétszer volt tüzijáték, 7-8x élveztem el, ha nem is a szokásos módon, remegett mindenem.
Póz - attól függ, kézzel/vibrivel vagy épp egy hús-vér farok masszíroz, nincs tuti recept, csak a megfelelő pontot kell megtalálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Póz - attól függ, kézzel/vibrivel vagy épp egy hús-vér farok masszíroz, nincs tuti recept, csak a megfelelő pontot kell megtalálni. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4668792)
2022. 09. 05. hétfő 23:32
Akinek megy es van benne gyakorlata is lenne kedve errol beszélni? Engem érdekel kinek hogy sikerult elsore. Milyen pozra eskuszik... Miket hasznal hozza... (van benne gyakorlatom)
Prosztata fejést kipróbálnám.
Rendszeresen csináljuk a párommal és nagyon jó élmény. Őt is rendkívül izgatja. Vettünk egy ketoldalas, felcsatolós vibrit, így nem csak engem tud vele dugni, de a másik fele a puncijában van... kb. egy perc alatt élvez ilyenkor és rendkívül szexi.
De nekem a csúcs, mikor hason fekszem és a vibrit csak tartja bennem és csak én mozgom, így folyamatosan ott tartom, ahol a legjobb. Na ilyenkor jön a folyamatos spriccelés, de mégsem az az orgazmus, mint amikor a farkammal élvezek "rendesen". Nincs is ezután szünet, a merevedésem ugyanúgy marad, viszont ezután szeretkezni, vagy ha szájjal csinálja végig -na az a legdurvább élvezés. Mennyiségre, hosszúságra, érzésre. Na ilyenkor tuti a szomszédok is hallják, hogy action volt nálunk.
De nekem a csúcs, mikor hason fekszem és a vibrit csak tartja bennem és csak én mozgom, így folyamatosan ott tartom, ahol a legjobb. Na ilyenkor jön a folyamatos spriccelés, de mégsem az az orgazmus, mint amikor a farkammal élvezek "rendesen". Nincs is ezután szünet, a merevedésem ugyanúgy marad, viszont ezután szeretkezni, vagy ha szájjal csinálja végig -na az a legdurvább élvezés. Mennyiségre, hosszúságra, érzésre. Na ilyenkor tuti a szomszédok is hallják, hogy action volt nálunk.
Nálunk is néha nagyon élvezem vettem felcsatolosvibit dupla
Akinek megy es van benne gyakorlata is lenne kedve errol beszélni? Engem érdekel kinek hogy sikerult elsore. Milyen pozra eskuszik... Miket hasznal hozza... (van benne gyakorlatom)
Pontosan. En is mindenkinek ezt szoktam tanacsolni szo szerint...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4447572)
2022. 03. 23. szerda 19:18
Gyakorlás. Ki kell tapasztalni a pózt a szöget meg az eszközt. . Tuti tippet nem tudok adni mert nekem sem mindig sikerült.
Én az exbarátnőmmel próbáltam ki ezt.
Fantasztikus élmény volt igaz, kellett jópár alkalom még el tudtam magam engedni, mert ez a kulcs hozzá.
Nem kell intenzív izgatás hozzá, sokkal inkább lazítás.
Ha csak prosztata orgazmus van, akkor tényleg csak kifolyt mint hogy kilövelt volna. Viszont ha közben izgatták a farkam is, akkor az orgazmus brutális volt. Kb. úgy kell elképzelni hogy az orgazmus izgatás kb kétszer akkor orgazmust ad mintha csak a farkam lenne izgatva.
Fantasztikus élmény volt igaz, kellett jópár alkalom még el tudtam magam engedni, mert ez a kulcs hozzá.
Nem kell intenzív izgatás hozzá, sokkal inkább lazítás.
Ha csak prosztata orgazmus van, akkor tényleg csak kifolyt mint hogy kilövelt volna. Viszont ha közben izgatták a farkam is, akkor az orgazmus brutális volt. Kb. úgy kell elképzelni hogy az orgazmus izgatás kb kétszer akkor orgazmust ad mintha csak a farkam lenne izgatva.
Nálunk is működik isteni érzés a vékony vibri is feleségem az ujjával is szokta az is nagyon élvezetes.
(Ez egy válasz Fransesk04 üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 16:02
A feleségem csinálja nekem egy prosztata vibrivel. Közben szopja a farkam. Az élvezet leírhatatlan és fenomenális. Imádja csinálni.
Ezt akartam hallani!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 19:18
Gyakorlás. Ki kell tapasztalni a pózt a szöget meg az eszközt. . Tuti tippet nem tudok adni mert nekem sem mindig sikerült.
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2022. 03. 23. szerda 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
egy őszinte ember,gratulálok neked.. igy élvezni egy masik dimenzió
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 12. szombat 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4521052)
2022. 03. 12. szombat 06:05
A legjobb dolog a csajok után! Én szeretem csinálni magamnak! És nem lettem töle meleg, se biszexuális!
Egy plussz dolog, a párom nagyon ritkán szokta nekem csinálni!
Egy plussz dolog, a párom nagyon ritkán szokta nekem csinálni!
Hogy csináltad???
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 23. szerda 07:52
Nekem egy-két alkalommal össze jött a farkam izgatása nélkül. Rengeteg anyag jött és érdekes modon inkább kifolyt nem kilövellt.
Nekem egy-két alkalommal össze jött a farkam izgatása nélkül. Rengeteg anyag jött és érdekes modon inkább kifolyt nem kilövellt.
https://szeresdmagad.hu/vibracios-tojas
Ezek közül érdemes válogatnod!!!
Jó szórakozást!!!!
Én még mindig a jól bevált…
….valakivel csináltasd meg…
elvet vallom!!! (Ez egy válasz Kopasz77 üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezek közül érdemes válogatnod!!!
Jó szórakozást!!!!
Én még mindig a jól bevált…
….valakivel csináltasd meg…
elvet vallom!!! (Ez egy válasz Kopasz77 üzenetére (2022. 03. 20. vasárnap 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 20. vasárnap 13:39
Hello olyan prosztata izgatot keresnék ami felhelyezve nem látszik és lehet benne ülni ,sétálni , vásárolni akár több órára.
A feleségem csinálja nekem egy prosztata vibrivel. Közben szopja a farkam. Az élvezet leírhatatlan és fenomenális. Imádja csinálni.
Valaki megmasszírozhatná nekem is ujjal.
más szóba sem jöhet..
más szóba sem jöhet..
Ha dugnak volt már rá példa,hogy elélveztem,a nélkül,hogy a farkamhoz értünk volna és fel sem állt. Isteni érzés.
Hello olyan prosztata izgatot keresnék ami felhelyezve nem látszik és lehet benne ülni ,sétálni , vásárolni akár több órára.
Szeretem (ném
Imádom