Igen biza,söt meg a bannolastol is megmenekül...
(Ez egy válasz DTFú üzenetére (2007. 11. 16. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 16. péntek 17:09
azé tudjátok, hogy aki az 1000. hsz-t írja, az elismerésben részesül?
azé tudjátok, hogy aki az 1000. hsz-t írja, az elismerésben részesül?
gratula akkor a kiskanhoz, használjátok egészséggel a dögöt aztán sokat játszatok vele, de farkát hagyjátok!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 18:40
Ha a kép nézegetése helyett (ami dicséretes )
olvasnál is. akkor leirom mégegyszer sznippnek hivják 7hetes anya fajtiszta goldretwiller,apja mezei vegyes,mivel én szeretem a kutyákat és már amugy is szerettem volna egy kis kan kutyát,igy nem érdekelt hogy korcs,az állatorvos szerint nagy testű kutya lesz belőle.A macskákal nem szarakodik hanem barátkozik
olvasnál is. akkor leirom mégegyszer sznippnek hivják 7hetes anya fajtiszta goldretwiller,apja mezei vegyes,mivel én szeretem a kutyákat és már amugy is szerettem volna egy kis kan kutyát,igy nem érdekelt hogy korcs,az állatorvos szerint nagy testű kutya lesz belőle.A macskákal nem szarakodik hanem barátkozik
Ha a kép nézegetése helyett (ami dicséretes )
olvasnál is. akkor leirom mégegyszer sznippnek hivják 7hetes anya fajtiszta goldretwiller,apja mezei vegyes,mivel én szeretem a kutyákat és már amugy is szerettem volna egy kis kan kutyát,igy nem érdekelt hogy korcs,az állatorvos szerint nagy testű kutya lesz belőle.A macskákal nem szarakodik hanem barátkozik (Ez egy válasz DTFú üzenetére (2007. 11. 10. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
olvasnál is. akkor leirom mégegyszer sznippnek hivják 7hetes anya fajtiszta goldretwiller,apja mezei vegyes,mivel én szeretem a kutyákat és már amugy is szerettem volna egy kis kan kutyát,igy nem érdekelt hogy korcs,az állatorvos szerint nagy testű kutya lesz belőle.A macskákal nem szarakodik hanem barátkozik (Ez egy válasz DTFú üzenetére (2007. 11. 10. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 10. szombat 18:30
most látom, hogy a kutya milyen kicsi. szegény biztos törpe, legalább nem szarakodik a macskákkal.
most látom, hogy a kutya milyen kicsi. szegény biztos törpe, legalább nem szarakodik a macskákkal.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 09. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
miért keresed a hentespultot
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 10. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Van benne igazság de annyira imádni valók mindketten
(Ez egy válasz DTFú üzenetére (2007. 11. 09. péntek 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 17:45
sanyibá: csak nem látni a képen a kutyát. na mindegy, igazad van abban, hogy aki kutyaimádó az ennyivel is beéri.
legközelebb meg majd befogadsz 2 csöves emberi lényt. ha mákod van nőstények lesznek. csak bírjad alkohollal táplálni őket!
(Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2007. 11. 09. péntek 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 11:16
juuuj. én is szeretem a cicákat, van otthon 3 is. egy volt, 2 meg csöves volt, és odaköltöztek, de nagyon aranyosak. Kutyit meg nem lehet nálunk tartani, kicsi az udvar neki. :(
sanyibá: csak nem látni a képen a kutyát. na mindegy, igazad van abban, hogy aki kutyaimádó az ennyivel is beéri.
juuuj. én is szeretem a cicákat, van otthon 3 is. egy volt, 2 meg csöves volt, és odaköltöztek, de nagyon aranyosak. Kutyit meg nem lehet nálunk tartani, kicsi az udvar neki. :(
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 09. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 09. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 07:37
Tőlem azt mondasz amit akarsz,
Aki igazán szereti a kutyákat ez nem zavarja
Úgyhogy csak a kedvedért még egy kép sznippről,és mivel én szeretem a MACSKÁKAT is bandurral együtt fényképeztem őket
Úgyhogy csak a kedvedért még egy kép sznippről,és mivel én szeretem a MACSKÁKAT is bandurral együtt fényképeztem őket
Tőlem azt mondasz amit akarsz,
(Ez egy válasz DTFú üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DTFú üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
hányszor mondtam, hogy telefonnal nem fotózunk!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Megis szokta a helyet,és az is eldőlt ki a keményebb legény a portán
2007. 11. 08. csütörtök 18:29
Megis szokta a helyet,és az is eldőlt ki a keményebb legény a portán
jó helye van nálam papika, ne irigykedj, kölcsönadhatom
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 11:30
gyönyörű jószág!
tom a tiéd is!
kár lenne a DTF seggébe!
oda egy orrmányos delfin orrmánya való!
tom a tiéd is!
kár lenne a DTF seggébe!
oda egy orrmányos delfin orrmánya való!