Megis szokta a helyet,és az is eldőlt ki a keményebb legény a portán (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 08. csütörtök 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 08. csütörtök 11:30
gyönyörű jószág!
tom a tiéd is!
kár lenne a DTF seggébe!
oda egy orrmányos delfin orrmánya való!
tom a tiéd is!
kár lenne a DTF seggébe!
oda egy orrmányos delfin orrmánya való!
gyönyörű jószág!
tom a tiéd is!
kár lenne a DTF seggébe!
oda egy orrmányos delfin orrmánya való! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok snipp vagyok 7 hetes kan kutya,és a gazdim 2sanyiék
tom a tiéd is!
kár lenne a DTF seggébe!
oda egy orrmányos delfin orrmánya való! (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 16:00
hová?? a seggedbe???
(Ez egy válasz DTFú üzenetére (2007. 11. 07. szerda 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
nyugodtan feldughatjátok a kis szőröst
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 07. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 07. szerda 19:44
Jeromosnak kölke született:
(Répa! én mindig rendszeresen benézek hozzátok, olvaslak benneteket, de valóban nincs mindig időm írni hozzá, de tetszik az új pofija a lapnak!)
(Répa! én mindig rendszeresen benézek hozzátok, olvaslak benneteket, de valóban nincs mindig időm írni hozzá, de tetszik az új pofija a lapnak!)
Jeromosnak kölke született:
kár. :(
pedighiányoznak kicsit.
pedighiányoznak kicsit.
az a baj, hogy őket sem érdekli. akkor jöttek volna az új honlapra. ez van.
(Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2007. 11. 06. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 20:47
Itt már nem is tudják miről szól vagy hogy egyáltalán ki az a Jeromos.
Enderéket kéne megkeresni.
Enderéket kéne megkeresni.
Itt már nem is tudják miről szól vagy hogy egyáltalán ki az a Jeromos.
Enderéket kéne megkeresni. (Ez egy válasz DTFú üzenetére (2007. 11. 06. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Enderéket kéne megkeresni. (Ez egy válasz DTFú üzenetére (2007. 11. 06. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 20:41
látom a kutyát se érdekli amit leírtál. szomorú :(
inkább telerakjátok tetves kutyákkal. betondarabot a fejeteknek!
inkább telerakjátok tetves kutyákkal. betondarabot a fejeteknek!
Szia rég láttunk drága Katika.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 06. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
látom a kutyát se érdekli amit leírtál. szomorú :(
inkább telerakjátok tetves kutyákkal. betondarabot a fejeteknek! (Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
inkább telerakjátok tetves kutyákkal. betondarabot a fejeteknek! (Ez egy válasz REPARATUR-CSS üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 21:01
HírekJeromos Úrkút Zsófiapusztán élt még pár éve.
Ha még nem költözött át a boldog kutyamezőkre, Herenden lakik, anyukájával, Éva nénivel együtt.
Reggel a boltban emlegettem a honlapotokat és rögtön jöttek a sztorik a helybeliektől.
pl. mikor jeromos szülinapi bulija volt, meghívták a környék összes gyerekét.
5000Ft-ért rendeltek tortát neki.
A szomszédasszonyt megkínálta egyszer kávéval Éva néni, és már kortyolgatta, mikor látta, hogy ugyanabból a készletből iszik Jeromos is.
Ha még nem költözött át a boldog kutyamezőkre, Herenden lakik, anyukájával, Éva nénivel együtt.
Reggel a boltban emlegettem a honlapotokat és rögtön jöttek a sztorik a helybeliektől.
A szomszédasszonyt megkínálta egyszer kávéval Éva néni, és már kortyolgatta, mikor látta, hogy ugyanabból a készletből iszik Jeromos is.
Hozek egy egy nagy dög kutyat nektek.
Retró Jeromos:
HírekJeromos Úrkút Zsófiapusztán élt még pár éve.
nem a te kaliberedre méretezték
érdemes Jeromosra benézni, megújult a külső, sés a belső is újulgat. Addig is megkeresem a sztorikat amiket egy jeromos ismerő egyén küldött nekem. (Ez egy válasz Valerij-elvtárs üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
érdemes Jeromosra benézni, megújult a külső, sés a belső is újulgat. Addig is megkeresem a sztorikat amiket egy jeromos ismerő egyén küldött nekem. (Ez egy válasz Valerij-elvtárs üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:59
Mindig tudtam róllad,hogy aki Úr az Úr, még a pokolban is! Amúgy tomi az adminlány milyen kaliberű-remélem csinos hőlgy ))
(Ez egy válasz Valerij-elvtárs üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:59
Mindig tudtam róllad,hogy aki Úr az Úr, még a pokolban is! Amúgy tomi az adminlány milyen kaliberű-remélem csinos hőlgy ))
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 18:53
Jonny!
persze hogy felismerem az írásaidat, de a képes topicokba ne tegyél be szöveges megjegyzéseket, mert az Adminlány törli őket (még szerencséd hogy nem tiltott, mert lefogtam a kezét)!
persze hogy felismerem az írásaidat, de a képes topicokba ne tegyél be szöveges megjegyzéseket, mert az Adminlány törli őket (még szerencséd hogy nem tiltott, mert lefogtam a kezét)!
Jonny!
persze hogy felismerem az írásaidat, de a képes topicokba ne tegyél be szöveges megjegyzéseket, mert az Adminlány törli őket (még szerencséd hogy nem tiltott, mert lefogtam a kezét)! (Ez egy válasz Valerij-elvtárs üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
persze hogy felismerem az írásaidat, de a képes topicokba ne tegyél be szöveges megjegyzéseket, mert az Adminlány törli őket (még szerencséd hogy nem tiltott, mert lefogtam a kezét)! (Ez egy válasz Valerij-elvtárs üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 15:40
Tomi! Ne hirszteld már nyilvánosan,hogy te is odajársz-én csak negyed évente megyek a lapjukra,szoval ma voltam,de én titkolom is rendesen Nem egy bizalomgerjesztő honlap Üdv neked Johnson barátod Szegedről-ha igy még megismersz
Tomi! Ne hirszteld már nyilvánosan,hogy te is odajársz-én csak negyed évente megyek a lapjukra,szoval ma voltam,de én titkolom is rendesen Nem egy bizalomgerjesztő honlap Üdv neked Johnson barátod Szegedről-ha igy még megismersz
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)