Jeromos megéhezett.
Léci kiméld meg őket!
Egytertek dokival. Egyébként honnan a faxból tudhattuk volna, hogy DTF kutyabarát. Ha így van akkor meg vigyázz arra mit beszélsz, mert megharaplak. Most az eccer én is megbocsátok. /utoljára/
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 01:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 01:10
Na ja, de zelli és hipp is újak itt, és ha visszaolvasod, elég hülye vicc volt, főleg kutya-fanatikusoknak! Első olvasatra még a vigyorgós smilei ellenére is ellenérzéseim voltak a hsz-szel kapcsolatban, csak én megtartottam magamnak a véleményem. Én is fanatikus kutyaimádó vagyok, így a vigyorgó smilei ellenére is szarul esett. Bocsásd meg hát nekik a felháborodásukat, és gondolj úgy rájuk, mint olyan emberekre, akik imádják ezeket a kis kutyikat! Plz Béke!
Enyém kutty hasonló csak a foltok máshogy helyezkednek el rajta...
Első kutyusom egy vörös tacsi volt, ilyen:
Aztán egy gyönyörű dalmata kan:
Aztán egy husky:
És most megint egy fekete törpetacsi:
Aztán egy gyönyörű dalmata kan:
Aztán egy husky:
És most megint egy fekete törpetacsi:
Na ja, de zelli és hipp is újak itt, és ha visszaolvasod, elég hülye vicc volt, főleg kutya-fanatikusoknak! Első olvasatra még a vigyorgós smilei ellenére is ellenérzéseim voltak a hsz-szel kapcsolatban, csak én megtartottam magamnak a véleményem. Én is fanatikus kutyaimádó vagyok, így a vigyorgó smilei ellenére is szarul esett. Bocsásd meg hát nekik a felháborodásukat, és gondolj úgy rájuk, mint olyan emberekre, akik imádják ezeket a kis kutyikat! Plz Béke!
zelli és hipp!
megsúgom nektek, mielőtt feleslegesen felszívjátok magatokat és kiakadtok, hogy DTF a Jeromosfanclub.extra.hu oszlopos tagja, mozgatógugója és szerkesztő moderátora!
Beszólásait nem kell komolyan venni!
megsúgom nektek, mielőtt feleslegesen felszívjátok magatokat és kiakadtok, hogy DTF a Jeromosfanclub.extra.hu oszlopos tagja, mozgatógugója és szerkesztő moderátora!
Beszólásait nem kell komolyan venni!
Ferikém, ha "kinyírtalak", akkor beteszlek!
Te DTF!
Tudunk Hippel olvasni, sőt még tanítani is azt!
Az idióta jelzőt tartsd meg magadnak!
Te azt nem fogod fel, hogy már a témával való viccelődés is nagyon durva!
És nem offoltam a topicot!
Tudunk Hippel olvasni, sőt még tanítani is azt!
Az idióta jelzőt tartsd meg magadnak!
Te azt nem fogod fel, hogy már a témával való viccelődés is nagyon durva!
És nem offoltam a topicot!