Te meg ne szólj bele, megismerlek, te voltál aki ellopta a pénztárcámat. Ha jól tudom most is köröznek.
/itt is van szmájli/
/itt is van szmájli/
Az internetről vettem a képet, manipulált persze, de nem általunk. Na itt befejeztem, mert Tom sírógörcsöt fog kapni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2007. 06. 02. szombat 18:43
Először megijedtem, hogy tán az én egyik képemet vasaltátok a kutya mögé, de most gyorsan kiszaladtam a tükörhöz és megállapítottam, hogy nekem vastagabb szám van, és nem így ráncosodik a homlokom.. legalábbis úgy tűnt...
itte kép, ezt nézegettem még, de nem
Először megijedtem, hogy tán az én egyik képemet vasaltátok a kutya mögé, de most gyorsan kiszaladtam a tükörhöz és megállapítottam, hogy nekem vastagabb szám van, és nem így ráncosodik a homlokom.. legalábbis úgy tűnt...
Hát ha úgy van akkor tárgytalan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:40
Én úgy láttam, hogy épp csapja a szelet pillének...
óvatosan azzal a dugdosással
óvatosan azzal a dugdosással
Én úgy láttam, hogy épp csapja a szelet pillének...
óvatosan azzal a dugdosással (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
óvatosan azzal a dugdosással (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
2007. 06. 02. szombat 18:37
Jótol kérded, majd ha megdugom megmondom...de valószínű az..
Jótol kérded, majd ha megdugom megmondom...de valószínű az..
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:36
Szoni lány?
Szoni lány?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:34
Szia Willy! Őszintén megmondom nem tudom mire gondolt. Azóta én is többször megnéztem, de nem jövök rá. Az a leánzó valami rosszban sántikál, de majd elmondja.
Szia Willy! Őszintén megmondom nem tudom mire gondolt. Azóta én is többször megnéztem, de nem jövök rá. Az a leánzó valami rosszban sántikál, de majd elmondja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:32
Úgya!
Te figyi Hipp,
Szoni miért irányított ide erre a képedre? MIÉRT?
Te figyi Hipp,
Szoni miért irányított ide erre a képedre? MIÉRT?
Úgya!
Te figyi Hipp,
Szoni miért irányított ide erre a képedre? MIÉRT? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Te figyi Hipp,
Szoni miért irányított ide erre a képedre? MIÉRT? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 18:30
Figyu DTF!
Senki nem kért meg rá, hogy látogasd ezt a topicot. Ha nem szereted a kutyákat, az a te dolgod, de próbáld meg magad visszafogni. Nekem is van egy németjuhászom, valószínű értelmesebb mint te. Megkérünk hanyagold ezt a topicot. Köszönjük.
Senki nem kért meg rá, hogy látogasd ezt a topicot. Ha nem szereted a kutyákat, az a te dolgod, de próbáld meg magad visszafogni. Nekem is van egy németjuhászom, valószínű értelmesebb mint te. Megkérünk hanyagold ezt a topicot. Köszönjük.
Figyu DTF!
Ez egy ilyen topic!
Állatgyűlöleted gyűlöletes!
Tudod, hogy a magyar büntetőjog az állatkínzást, gyilkolást börtönnel bünteti?( Én is aláírtam, hogy törvény szülessen az állatkínzás büntetésével kapcsolatban!)
Értelmesebb LÉNYEK, mint te! És SZERETRE méltóbbak!
Állatgyűlöleted gyűlöletes!
Tudod, hogy a magyar büntetőjog az állatkínzást, gyilkolást börtönnel bünteti?( Én is aláírtam, hogy törvény szülessen az állatkínzás büntetésével kapcsolatban!)
Értelmesebb LÉNYEK, mint te! És SZERETRE méltóbbak!
Nyár van Jeromosnak is:
eszméletlen jó és kívánatos kép Jeromos barátnőjéről! kutya legyek, ha nem szeretnék bele egy ilyen csókos szájba és ezekbe a barna szemekbe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 08:47
Jeromos bánatos, mert nem foglalkozunk vele...
Jeromos a barátai között:
tom estimesét olvas a kedvenceinek:
Mese után menjetek aludni!
Szép álmokat!
Mese után menjetek aludni!
Szép álmokat!