Mondhatnám szar ügy, de csak lepisálták....
Jééé kiaz ott?
Hogyhogy ennek a negró csávónak nem 10-kilós arany fux-ja van egy ilyen limóban,szerintem meg csóró kutyulit éli is rendesen,már úgy szexuálisan,vagy a kutyuli éli,soha nem lehet tudni a mai világban
cuki kuki,Katicika:Miért nem birok belépni a jeromosra,meg ki tartja karban éppen,meg miért? Kata,vagy már kirugtál,te némber???
Szerintem jobban is teszed
En akkor itt maradok...
Nem csábitom el innen az ügyfeleket,de átnézhettek a jeromos új fórumára is néha,érdekes dolgok alakulnak ott máris,a jobb érzésű emberek azért maradjanak csak itt,nekik nem ajánlom 1-általán azt a helyet
Csudapofika! Aranyos!
Gyertek a jeromosra,Magyarország leglátogatottab,legforgalmasabb honlapja,aki hőlgy, és regisztrál ma éjfélig,az jutalomból meg lessz kefélve de nagyon,ez a mai akciónk! Frigitta,te is regelhetnél,majd kielégitünk csoportosan,úgy,hogy még irni sem tudsz egy hétig
Hol látsz te itt sértődést? Már rég elfogadtam, hogy a jómodor s a komondor nálad körülbelül egyremegy, s az udvariasság is csak kényszeredetten magadra öltött társadalmi-munkai-kötelezettség, dehát:ez van:)))))
Szóval, semmi sértődés, csak morfondírozgatok magamban azon, hogy miért annyira kedvenced ez az ikonként használt kékszínű tabletta itt, a hsz-eidben?:))))))Haj-haj, nagy dolog a függőség!
ÜdvKatinka
Szóval, semmi sértődés, csak morfondírozgatok magamban azon, hogy miért annyira kedvenced ez az ikonként használt kékszínű tabletta itt, a hsz-eidben?:))))))Haj-haj, nagy dolog a függőség!
ÜdvKatinka
OK...
Szépen egyél,lassan,jól rágd meg mégmajd bajod esik,és nem nézhetjük többet a király képeidet
Vazze majd +fulladtam mikor olvatam mit irtál, cigányútra ment a kaja....
Ha ezt az "arcot" meglátja egy róka,akkor már el sem szalad,hanem sirva feladja magát
A "katicika" nem tetszik, a "Katicika" már igen! Ez a "nicknevem", bátyó! :)
Senki ne jöjjön a jeromos oldalára,mert már az új szerver gép sem bir el ekkora tömeget ott,szóval maradjatok csak ahol most vagytok,tehát itt!
aham. szal így-> k