Fiúk, mondjátok meg Tom bátyónak, hogy a K beütéséhez szükséges lenyomni legalább a "shift"-et, csak aztán a kára bütykölni...:))))
Őszintén bevallom: én vagyok a Kató, innét csak "Román"-ból, ahogy DTF mondaná(egyem a lelkit a kis édesnek!)és éppen a rámhulló szavazatoktól "retyketek"...:)))))))
tomi,hogy ki kicsoda itt,azt néha jómagam sem tudom,habár tényleg nem is tudom,hogy ki ő,legjobb lenne ha őszintén bevallaná már végre az igazat,a reám való szavazásoddal meg megtiszteltél/köszike/nagyon!
Nem idegeskedem, én rád szavaztam, tudom, hogy tízkörömmel védsz engem! Aztán majd, ha Tom bátyóra kerül a sor, csak szóljatok! :))))))
Katica,gyere a jeromosra,éppen téged vesézünk ki,szedünk darabjaidra,de majd látni fogod,hogy hogyan is szeret ott mindenki téged,neked is élvezetes lessz a szavazás, nem csak nekünk
Gyertek a jeromosra,de ha már ott vagytok,akkor szavazzatok is rám,mert szavazással dől el a sorsom ott,hogy kirugnak-e vagy sem mindenesetre ha repülök onnan,akkor nagy veszteség éri a jeromos-fanokat!
Én mindent megértek, de a chatetekre még így sem tudok belépni! Azért kösz: Katinka
Jöhetnétek a jeromosra páran,regelés nélkül is irhattok a kezdőlapra,ja Katicika,DTF-már töröltetni akart a tagok közzül,de én megvédtelek téged,de azért ha lehet ne olvasd el a saját érdekedben!
Katicika:Szép a kutyusod,de te legalább rendbehozhattad volna magad a fotózás kedvéért
REPARATUR:: Figyike tesóka,megszünt a jeromos weblap, vagy mi a gáz,nem tudok belépni,irj már ide vissza nekem-cső!
Én biztosan nem küldöm tovább,bennem bizhattok ez ügyben,úgyhogy lőttek neki
a parkőr...