ZEN:Nehogymár töröljék,jó ez itt nagyon,ez a valóságos világ,legalább látják,és tudják,hogy ilyen is van!
Szia Iván!
Csak, mint furcsaságot, akartam nektek megmutatni ezt a képsort!
Ha bánt valakit megérjük Tomot, hogy törölje.
Üdv!
Csak, mint furcsaságot, akartam nektek megmutatni ezt a képsort!
Ha bánt valakit megérjük Tomot, hogy törölje.
Üdv!
Figyike vazzeg,ezt nem kéne,ez nem a horror oldal,meg nem a morbid.hu,de azért nekem tetszik lányok fiúk,és micsoda jámbor kutyákat engedtek a bikára,ilyen harci kutyák ha ki vannak képezve,akkor egy medvével is végeznek úgy 5-en 6-an,habár egy-kettő bele is pusztul-cső! A két harcigép meg jobb is hogy elpusztult,egy ilyen bikát halálra kellett volna tépniük kapásból autómatice!
Jeromos tudja mi a jó!
Pedig így volt, kedves Rep, én javítottam ki először a képbeszúrásod, ami nálam már megszokott dolog rettentő kiváncsiságomból kifolyólag:))))
Azért Tom helyesen járt el, mint ahogy az én "elszúrásaim" esetében is teszi: minek annyi bénázást sokáig látni a rovatban?!!! Sok sikert a további beszúrásokban. ÜdvKatinka
Azért Tom helyesen járt el, mint ahogy az én "elszúrásaim" esetében is teszi: minek annyi bénázást sokáig látni a rovatban?!!! Sok sikert a további beszúrásokban. ÜdvKatinka
Hát egy ilyen, hogy ..."Katicika figyelmét is felkeltette a képed, Rep, az ő beszúrása jobban sikerült, íme:(KÉP)"...jól esett volna, no:))))
Tom!
Tönkrettél idegileg bazzeg!
Erre a jeromosfanclub-ra senki ne menjen,mert ott brutális dolgok történnek,lehet,hogy ki is regisztrálok én is,nem birom már sokáig ott!
hát ezt jeromos egy perc alatt szétszedi
Iván!
Itt van neked a laptopodra egy jó háttérkép!
Drága Jermóka!
Te vagy a mindenünk!
Nagyon szeretünk!
Itt van neked a laptopodra egy jó háttérkép!
Drága Jermóka!
Te vagy a mindenünk!
Nagyon szeretünk!
Küldök egy használt laptopot ha gondolod!
Üsd szét Dani,ne kiméld,vágj bele egy fejszével!
Dani77-biztosan azért nem olvasod végig,mert akkor elfelejted az egéssz elejét!
Öcsém,miket tudsz te?
Nézzétek már Danika legujjab nevét a kismalac utolsó képénél,az a WC-csészés,hát infester megint túlórázik ma ha meglátja,az biztos,szegény Danigyerek már-már sajnálom lassan!