Hát Danika,szép gyermekkorod volt nagyon!
Látom, személyes példával jársz elől. Nem, köszönöm, ha már elkezdted, fejezd is be!
Na, erre aztán tényleg nem vagyok hajlandó!
Erre gondoltam:
http://www.goldengate.hu/index2.php?ste=ggforum&action=topicview&tid=50&sort=desc&url start=1&start=1&show=20
KLIKK
Erre gondoltam:
http://www.goldengate.hu/index2.php?ste=ggforum&action=topicview&tid=50&sort=desc&url start=1&start=1&show=20
KLIKK
Részemről én örülök,hogy ez a kis Kati mindenhol ott van,de tényleg,ne vedd már el a kedvét,habár azt nem is lehet szerintem,meg nem olyan kedvetlen!
Hehehe--és nem is véletlen,mert tényleg igy van,csak az útirány rossz,mert Köln felé tipnek!
Jeromost legutoljára egy jampec társaságában látták Ralf Karl-Heinz Schumacher WTS Dallara Opel F394 márkájú gépkocsijában, Salzburg felé tépni. Aki közelebbit tud róla, értesítse Nevör Dájz kisváros polgármesterné-asszonyát, aki férjét véli sejteni az autótolvajban.:))))
Danika:Humor,és humor között kurvanagy a különbség,nekem van egy barátom aki 35-éve a barátom,ált.isk első osztálya óta,ami nem most volt azért,de még neki sem mondom,hogy féreg,biztosan nem érted,de mind egy,azért majd ha felnőssz,akkor majd megérted haver!
Na faxa,itt is van mindegyik...
Most épp a zongoralecke következik! Jó családba került az istenadta:)))
Nem semmi Dani!
Kapcsolódás Jeromoshoz! Képzeld, a gazda is úgy akarta, no meg, akinek a tanácsot adtad, habozás nélkül elfogadta!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 25. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 25. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 25. szombat 20:27
Töki!!!
Huzzál bőrt a fogadra...(mert megint IQ szegény lettem és nem akarom égetni magam)
Ha ismernéd tudnád hogy az orvost csak simán , és nem "tanhalgatja"
Te viszont nyugodtan "kapcsolódhatsz" Jeromoshoz, ha a gazdája is úgy gondolja
Huzzál bőrt a fogadra...(mert megint IQ szegény lettem és nem akarom égetni magam)
Tisztelt Dani77 nevör dájz, kedves dakszli úr!
Elnézését kérem, hogy képem volt olyan képet felszúrni, amely nem képezi e témát képező többágú képlet képlékeny képzetébe térképezett kép- és nyomvonalat, mely beképzelt képmatatók képviseleti testületei számára képletesen is elképzelhetetlen lelki képződmények forrásává válhat. Ezért elképzelhetetlen vehemenciával kérem, uraságod képe előtt képes felemre leborulva: legyen képes megbocsátani nekem, az elképzelhetetlenül képtelen tett elkövetőjének.
Mindörökre tisztelő képviselője az ön iránti tisztelet megnyilvánulásainak: Képtelen Mitugrász, szolgálatára...
Elnézését kérem, hogy képem volt olyan képet felszúrni, amely nem képezi e témát képező többágú képlet képlékeny képzetébe térképezett kép- és nyomvonalat, mely beképzelt képmatatók képviseleti testületei számára képletesen is elképzelhetetlen lelki képződmények forrásává válhat. Ezért elképzelhetetlen vehemenciával kérem, uraságod képe előtt képes felemre leborulva: legyen képes megbocsátani nekem, az elképzelhetetlenül képtelen tett elkövetőjének.
Mindörökre tisztelő képviselője az ön iránti tisztelet megnyilvánulásainak: Képtelen Mitugrász, szolgálatára...
Töki!!!
Jánosbá!!!! Az egedet!!! Mán esmént a krigli fenekére jártál, ahelyett, hogy más fenekek járultak vóna a markod alá!!!!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 25. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2006. 02. 25. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 25. szombat 20:04
Nagyon tudományos kiskegyed...
(én meg mér megint italos, ugyhogy nem is piszkálom tovább a "klavcsim")
(én meg mér megint italos, ugyhogy nem is piszkálom tovább a "klavcsim")
Nagyon tudományos kiskegyed...
(én meg mér megint italos, ugyhogy nem is piszkálom tovább a "klavcsim") (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 25. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(én meg mér megint italos, ugyhogy nem is piszkálom tovább a "klavcsim") (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 25. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 25. szombat 19:42
Húzz már a QRVA dédnagyanyád lábaközébe kocsonyásodott tyrex agyalapi mirigye orvostani kórisméjének konziliumára, bizonyítéknak! Ja, ez POÉN!!!
Húzz már a QRVA dédnagyanyád lábaközébe kocsonyásodott tyrex agyalapi mirigye orvostani kórisméjének konziliumára, bizonyítéknak! Ja, ez POÉN!!!
Tommyboy, ma nagyon rovatsorompoló kedvedben vagy, látom, de itt is kérnélek, ne tedd, mert a sokszínűség csak a fórum javát szolgálja! ÜdvKatinka:) Alukázz rá egyet....
Te ezeket miért irod le,beteg vagy,miért ez a lesújtó idióta poén,rossz izű poén,még ha ismernéd tomot,akkor se irhatnád rá,és senkire,hogy féreg,az tudod,hogy mit jelent?? Jelen esetben csatlakozom másokhoz,és én sem jövök ide többet soha,de beolvasok néha én is nevör dájz!
A kutyán a piros/vörös/ kendő rosszat sejtet nekem,útálom ezt a szint,csak a Ferrari-nál szeretem!