Sziasztok,képsorozatokat már nem is tesztek fel? Péntek óta nem volt fenn új napi sorozat.
sziasztok, a társkeresőből kinyírtátok a különtermet. Lehetne végre az eredeti helyén indítani egyet? Nem a társkeresés miatt, hanem az általánossága miatt szeretnénk nyitni...
A blogokban érdemes lenne egy kis takarítás . Szerintem az Anglia a várandós kismamák és az animal nem épp oda való.
igen, látjuk, és figyelmeztetünk!
a visszaesőket tiltjuk! (Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2012. 03. 28. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
a visszaesőket tiltjuk! (Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2012. 03. 28. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 28. szerda 13:04
Javaslom, hogy akik a csak fénykép topicokba irogatnak, legalább egy időre tiltani kéne őket, hátha akkor megtanulnak olvasni. Szinte nincs má iolyan fényképes lap, amibe ne lennének beirogatások.
Javaslom, hogy akik a csak fénykép topicokba irogatnak, legalább egy időre tiltani kéne őket, hátha akkor megtanulnak olvasni. Szinte nincs má iolyan fényképes lap, amibe ne lennének beirogatások.
Segítsetek már, mert nem találom, hogy az Erotikus és szex képekhez hogyan lehet feltölteni képeket? Köszi.
meg oldva
(Ez egy válasz pedersoli üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 20:43
Hudejo-t nem lehetne végre törölni? Nézzétek meg milyen hirdetéseket vág be minden topicba!
Hudejo-t nem lehetne végre törölni? Nézzétek meg milyen hirdetéseket vág be minden topicba!
az információ nem megosztható, hogy milyen állapotban van a rendszerben a felhasználó, ö egyéni joga ha nem jelentkezik, vagy töröltet magát, vagy törölve lett a rendszerböl.
ezen információt csak ő oszthatja meg veled. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ezen információt csak ő oszthatja meg veled. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (832348)
2012. 03. 19. hétfő 12:47
volt egy adri 20 nevű felhasználó, aki eltűnt, vele mi lett, törölték, vagy mi?
volt egy adri 20 nevű felhasználó, aki eltűnt, vele mi lett, törölték, vagy mi?
Köszönöm, azért megpróbálom.
ezzel a címmel nem fogják érteni.
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 18. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 18. vasárnap 09:13
És akkor lehet egy topikot nyitni a társkeresőben ezzel a címmel?
Nem szeretnék egy újabb törlésbe belefutni
És akkor lehet egy topikot nyitni a társkeresőben ezzel a címmel?
még mindig swinger, atoll hogy úgymond házibulibb.
elég rosszak a tapasztalataitok a swingerkröl sajna
kezdenek elfogyni azok a helyek ahol van elő tér, ahol belehet ülni és dumálni, s nem egy száll pöcsben rohangálni, sőt ki is kötik a ruha viseletet. (Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 17. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
elég rosszak a tapasztalataitok a swingerkröl sajna
kezdenek elfogyni azok a helyek ahol van elő tér, ahol belehet ülni és dumálni, s nem egy száll pöcsben rohangálni, sőt ki is kötik a ruha viseletet. (Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 17. szombat 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 17. szombat 16:11
Kedves Moderátor!
Az indított fórum-témánkat törölték az alábbi indokkal.
Nem swingerbulit szerettem volna csinálni. Hanem egy fórumot, ahol megbeszélhettük volna, hogy milyen módon lehet összehozni azokat, akiket zavar a swingerbulik direktsége (nekivetkőzés, stb.)
Lehet, hogy ez moderátor-szemmel ugyanolyannak tűnik, de teljesen eltér. Ráadásul a swinger-topikban elég rendesen nekünktámadt Vulvofil felhasználó, és fölöslegesnek gondoltam a konfrontációt.
Ha a társkereső rovatban csinálom meg a "Különterem" témát, akkor mehet?
Üdv,
Többenjobb
Ezt írtad:
Tárgy: fórum témádat törölték
-------------------------------------------------
nem társkereső téma, s van swinger, atol hogy máshol kicsit más formába csinálják ugyan az.
Fórum-témád:
"Különterem"
Nem swingerbulit szerettem volna csinálni. Hanem egy fórumot, ahol megbeszélhettük volna, hogy milyen módon lehet összehozni azokat, akiket zavar a swingerbulik direktsége (nekivetkőzés, stb.)
Lehet, hogy ez moderátor-szemmel ugyanolyannak tűnik, de teljesen eltér. Ráadásul a swinger-topikban elég rendesen nekünktámadt Vulvofil felhasználó, és fölöslegesnek gondoltam a konfrontációt.
Üdv,
Többenjobb
Ezt írtad:
nem társkereső téma, s van swinger, atol hogy máshol kicsit más formába csinálják ugyan az.
Fórum-témád:
"Különterem"
Kedves Moderátor!
Üdv,
Többenjobb
Ezt írtad:
Fórum-témád:
"Különterem"
Üdv,
Többenjobb
Ezt írtad:
Fórum-témád:
"Különterem"
ok, vettem, megoldva!
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2012. 03. 14. szerda 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 14. szerda 08:00
Hello Kedves Moderátorok!
Kicsit jöttem megint kelélemetlenkedni:Nem lepődök meg, ha ez a hszem is a kukában végzi ))
Véleményem, van volt és lesz... persze egy laza tiltással ez megoldható.
Figyelmetekbe ajánklom: Blogok-sex rovatot...
2011.03.11, óta ott virít...senkinek se tűnik fel )))
De itt megtanultam... nem egyforma a mérce.... van akit centire, van akit kilóra mértek )))
Munkátokhoz, kitartást, és sikert kívánok .
Szép napot Nektek...
Kicsit jöttem megint kelélemetlenkedni:Nem lepődök meg, ha ez a hszem is a kukában végzi ))
De itt megtanultam... nem egyforma a mérce.... van akit centire, van akit kilóra mértek )))
Szép napot Nektek...
Sziasztok legyszi tegyetek fel a magyar amator lanyok vadocka kepsorozatott koszi
Hello Kedves Moderátorok!
Szép napot Nektek...
Szép napot Nektek...
irj lap alján az emailra kattintva
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 31. szombat 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119038)
2011. 12. 31. szombat 10:37
Választ kérek .telepi3@freeemail.hu cimre
Köszönöm elöre is
Köszönöm elöre is
Választ kérek .telepi3@freeemail.hu cimre
Köszönöm elöre is
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 31. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm elöre is
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 31. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (119038)
2011. 12. 31. szombat 10:31
Szeretném kérdezni hogy lehet meg változtatni az MSN cimet a társkeresöbe és az adtlapot ?????
Boldog Új Évet Kivánunk!!!!! Minden Golden Gate rajongonának
Boldog Új Évet Kivánunk!!!!! Minden Golden Gate rajongonának