Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2011. 12. 31. szombat 10:31  #784
Törölt felhasználó (119038)
Szeretném kérdezni hogy lehet meg változtatni az MSN cimet a társkeresöbe és az adtlapot ?????
Boldog Új Évet Kivánunk!!!!! Minden Golden Gate rajongonának wave
2011. 09. 23. péntek 08:15  #783
hpsxx hpsxx
Melyik is az??
2011. 09. 21. szerda 07:34  #782
hpsxx hpsxx
Tisztelettel érdeklődnék,hogy a társkeresőben a "Házaspárok párcsere nélkül" topikot miért töröltétek?

(van már hasonló topic!)
2011. 09. 14. szerda 18:58  #781
PIROSTANGA PIROSTANGA
Sex..szokások: nyitott házasság.... ezt még meddig tűritek? Vagy jó ha a fórumozók provokálva vannak?
Engem felháborít..egyre jobban...
Ti eltűritek... hiába firkálunk... Nem számít az OFFolás se...
Gratula....csak így tovább! boxer

(megoldva!) felkialtas
2011. 07. 20. szerda 18:20  #780
Törölt felhasználó (379579)
Kedves fórumtárs nyitott egy új topikot, pedig szerintem ilyen témában már van. Az egyik fórumozó szerint persze az én kurvaanyámat.
http://www.goldengate.hu/forum/tema/107378-Gesa-golyok

(megoldva!) :tom
2011. 07. 15. péntek 18:02  #779
Törölt felhasználó (33028) VIP
sziasztok!
a Szex fórumban ma "kikapcsolódás" nevű tag 3x nyitotta meg a "Hétvégi házzal-nyaralóval rendelkező férfiakat keresünk " c. topikot.

(megoldva!) :tom
2011. 01. 14. péntek 08:27  #778
vöröscicus vöröscicus
A társkeri rovatba,ujra nyitottak egy "Hajdú b. megyei" topicot.... confused ,holott,már van.

(megoldva!)
2011. 01. 11. kedd 21:53  #777
Törölt felhasználó (379579)
Moderátorokat és Adminokat kérdezem, hogy a következő topiknak van létjogosultsága:
http://www.goldengate.hu/forum/tema/96689-otthoni

(nincs!) :tom
2010. 12. 30. csütörtök 09:29  #776
vazelinator vazelinator VIP Admin
lapalj a emali cimre. tedd fel.
(Ez egy válasz vatis üzenetére (2010. 12. 28. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 28. kedd 07:05
Lenne 1 kérdésem, nemtudom jóhelyen járok e?? Beváltottam a vip pontjaim, mert úgy értelmeztem, H ez érvényes a Törté-Net olvasgatására is, és nem igy van. Lehet én értettem fére a dolgokat, akkor bocsi
2010. 12. 28. kedd 07:05  #775
vatis vatis VIP
Lenne 1 kérdésem, nemtudom jóhelyen járok e?? Beváltottam a vip pontjaim, mert úgy értelmeztem, H ez érvényes a Törté-Net olvasgatására is, és nem igy van. Lehet én értettem fére a dolgokat, akkor bocsi
2010. 12. 25. szombat 23:22  #774
Törölt felhasználó (119034)
sziasztok! a veszprém megyei társkeresőben nóra15 kiskorú, a cseten is próbálkozott már.
2010. 12. 22. szerda 00:22  #773
kattints a lapalján az email linkre ott tudnak válaszolni erre
itt csak moderáció van
(Ez egy válasz finomság üzenetére (2010. 12. 21. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 21. kedd 16:45
sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy mekkorának kell lennie a képnek?mert a kép minőségére hivatkozva nem került ki a sorozatunk.(pl túl kicsi a kép)Namármost, 0,99 mb egy kép, megnéztem,3072x2304 es a felbontás és csak kisebbek vannak ezután s gépen- vagy a kép kevés?egy sorozat min.5 kép. és annyit tettem fel. koszi a válaszokat
2010. 12. 21. kedd 16:45  #772
finomság finomság
sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy mekkorának kell lennie a képnek?mert a kép minőségére hivatkozva nem került ki a sorozatunk.(pl túl kicsi a kép)Namármost, 0,99 mb egy kép, megnéztem,3072x2304 es a felbontás és csak kisebbek vannak ezután s gépen- vagy a kép kevés?egy sorozat min.5 kép. és annyit tettem fel. koszi a válaszokat
2010. 07. 10. szombat 00:15  #771
kérlek pontosíts a lapalján kattints az email címre
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2010. 07. 09. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 09. péntek 10:32
Ugye nem válik rendszeressé, hogy spam-eket kapjunk üzenetein között. Mint tette azt judit120 egy borzalmas gépi ferdítéssel.
2010. 07. 09. péntek 10:32  #770
Andras_39 Andras_39
Ugye nem válik rendszeressé, hogy spam-eket kapjunk üzenetein között. Mint tette azt judit120 egy borzalmas gépi ferdítéssel.
2010. 07. 05. hétfő 14:20  #769
Törölt felhasználó (101243)
obex9876 is eltévesztette a bejáratot, és linkkel házal. smile

(lerendezve, az illegális reklám miatt tiltva!) :tom felkialtas
2010. 07. 04. vasárnap 21:55  #768
PeVi30 PeVi30
Nyitottam tegnap egy topikot a szex szokásokhoz és ma délután eltünt. Miért? Szabadtéri fürdőzés volt a címe ha jól emlékszem

(Barátom! ugyan nem én tüntettem el a topicodat, de én is kiradíroztam volna! miért nem jó neked a nudistáknak indított topic???) :tom ravasz1
2010. 07. 02. péntek 01:05  #767
szólás szabadság?
s te megszabod a másiknak hogy mit csinálhat és húzzon el?
hol a szabad megnyilvánulás miért akarod korlátozni benne ?
de sajna egy két perverz mindig lesz ki abban éli ki magát hogy névtelen arctalan megitélheti a másikat.
mit pl én..
de nem fogok undorítóbbnál undorítóban mocskolni senkit...
De végül is "Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!" hogy nem fogjátok fel, hogy ha nem teszik lapozok..
fogjátok el, hogy erre valaki kíváncsi vagy szereti, és ti nem.
ez ép olyan, hogy a felhasználok 60% nem rajong a szőrös pináért, most akkor nem kerül ki míg nem borotválkozik meg? s mi lesz 40% igényeivel...
De végül is "Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!" hogy ilyenek vagytok hogy valaki egy kicsit el tér és mit a véres kolonc szét szeditek.. pedig csak pl nagyon telt, vagy rücskös a pöcse, mint a rossz sakálok falkába kóstolgatjátok, de nem az éhség miatt, csak mert jól esik, hogy kínozzátok. s még ezt tudjátok tenni a társadalom érdekében, holott a társadalom egy része kíváncsi rá.
De végül is "Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!"
(Ez egy válasz Cukibaby üzenetére (2010. 07. 01. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 01. csütörtök 14:54
Sziasztok!
Én itt nyilvánosan tenném fel kérdésemet,mivel ti is nyilvánosan szégyenitettétek le egyik ismimet.
Ő elég gyakran irogatott itt fórum-témákban,amig ki nem tiltottátok csekély 8 ÉVRE(basszus,més rablásért nem kap ennyit)csak azért,mert beolvasott 1-2 perverznek.Kérdem:hol itt a szólásszabadság?
Vagy itt ilyen nincs?Senki nem irhatja meg egy deviánsan viselkedő embernek,h húzzál már orvoshoz,mert BETEGES dolog,amit művel,és még dicsekszik is vele?ráadásul ti is ezeket futattjátok,ahelyett h a normális szexuális beállitottságú embereket védenétek.Komolyan,néhány hányinger felmenni már magára a fórumra,mert undoritóbbnál undoritóbb témákat tesznek fel egyesek.Már rég nem a tapasztalatcseréről vagy beszélgetésről szól a dolog.
Szval nekem csalódás volt ez dolog,mivel én is leirtam őszinte véleményemet,és máris többen nekem estek,ráadásul az admin nemhogy megvédett vna,minősithetetlen stílusban irta le véleményét.
Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!

(szerintem nagyon elfogultan kezeled a témát, vagy tévedsz kardinális kérdésekben, és szerencsés fiatal korod miatt nem jól méred fel a helyzetet és helyzetedet! itt a fórumban mindig is teljes "szólás és vélemény szabadság" volt és van! csak ezt egyesek máshogyan értelmezik, talán Te is! sok mindenben igazad lehet, ki is fejtheted bármilyen véleményedet, de tudni kell ezeket nem csak jól és helyesen megfogalmazni, hanem mindenki által közérthetően, és semmi esetre sem sértő és lekezelő hangnemben átadni!
valóban sok olyan felhasználó is ide téved, ír, véleményez, elmondja a szokásait, ami a normális szexuális kultúrától, tendenciáktól eltér, egyesekben kellemetlen , akár visszataszító érzéseket is kelthetnek!
de ne feledd! ők is emberek, nekik is lehet más véleményük és szokásaik, mint neked, vagy nekem!
vagyis az általad kifogásolt "szólásszabadság" őket is megilleti, mindaddig, amíg nem követnek el törvénytelenségeket, nem sértegetnek másokat, nem sértenek személyiségi jogokat!
tehát nem megsértődni kell ezeken, és kiakadni, hanem megfelelő és normális érvekkel "párbajozni" velük!
erről szól a fórum: vélemények, tapasztalatok ütköztetése, érvek és ellenérvek csatája, okítások és tanulságok átadása, DE mindezeket normális és emberi módon!
NEKÜNK semmi sem kellemetlen, legfeljebb neked, ha valaki nem a Te álláspontodat képviseli egy-egy témában! neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg beilleszkedni egy fórum közösségébe, és akkor kevésbé fog fájni a fejed a felvetett problémáid és kérdéseid miatt!) :tom
smile
2010. 07. 01. csütörtök 14:54  #766
Cukibaby Cukibaby
Sziasztok!
Én itt nyilvánosan tenném fel kérdésemet,mivel ti is nyilvánosan szégyenitettétek le egyik ismimet.
Ő elég gyakran irogatott itt fórum-témákban,amig ki nem tiltottátok csekély 8 ÉVRE(basszus,més rablásért nem kap ennyit)csak azért,mert beolvasott 1-2 perverznek.Kérdem:hol itt a szólásszabadság?
Vagy itt ilyen nincs?Senki nem irhatja meg egy deviánsan viselkedő embernek,h húzzál már orvoshoz,mert BETEGES dolog,amit művel,és még dicsekszik is vele?ráadásul ti is ezeket futattjátok,ahelyett h a normális szexuális beállitottságú embereket védenétek.Komolyan,néhány hányinger felmenni már magára a fórumra,mert undoritóbbnál undoritóbb témákat tesznek fel egyesek.Már rég nem a tapasztalatcseréről vagy beszélgetésről szól a dolog.
Szval nekem csalódás volt ez dolog,mivel én is leirtam őszinte véleményemet,és máris többen nekem estek,ráadásul az admin nemhogy megvédett vna,minősithetetlen stílusban irta le véleményét.
Hát ez valahol NEKTEK kellemetlen!

(szerintem nagyon elfogultan kezeled a témát, vagy tévedsz kardinális kérdésekben, és szerencsés fiatal korod miatt nem jól méred fel a helyzetet és helyzetedet! itt a fórumban mindig is teljes "szólás és vélemény szabadság" volt és van! csak ezt egyesek máshogyan értelmezik, talán Te is! sok mindenben igazad lehet, ki is fejtheted bármilyen véleményedet, de tudni kell ezeket nem csak jól és helyesen megfogalmazni, hanem mindenki által közérthetően, és semmi esetre sem sértő és lekezelő hangnemben átadni!
valóban sok olyan felhasználó is ide téved, ír, véleményez, elmondja a szokásait, ami a normális szexuális kultúrától, tendenciáktól eltér, egyesekben kellemetlen , akár visszataszító érzéseket is kelthetnek!
de ne feledd! ők is emberek, nekik is lehet más véleményük és szokásaik, mint neked, vagy nekem!
vagyis az általad kifogásolt "szólásszabadság" őket is megilleti, mindaddig, amíg nem követnek el törvénytelenségeket, nem sértegetnek másokat, nem sértenek személyiségi jogokat!
tehát nem megsértődni kell ezeken, és kiakadni, hanem megfelelő és normális érvekkel "párbajozni" velük!
erről szól a fórum: vélemények, tapasztalatok ütköztetése, érvek és ellenérvek csatája, okítások és tanulságok átadása, DE mindezeket normális és emberi módon!
NEKÜNK semmi sem kellemetlen, legfeljebb neked, ha valaki nem a Te álláspontodat képviseli egy-egy témában! neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg beilleszkedni egy fórum közösségébe, és akkor kevésbé fog fájni a fejed a felvetett problémáid és kérdéseid miatt!) :tom
smile
2010. 06. 24. csütörtök 15:00  #765
voyeurpar voyeurpar
http://www.goldengate.hu/kepsorozat/121840-Csak-ugy - Fiuk helyett a Parokhoz keveredett

(ha az AMATŐR kép ADMIN észreveszi, akkor át fogja rakni a megfelelő helyre! de meg tudjátok sürgetni, ha írtok egy E-mailt az ügyfélszolgálatra, a lap alján!) felkialtas hehe
/ 58