Hello!
Szeretném töröltetni mind a két képsorozatomat.
Előre is köszi!
(lap alján E-mail küldés az ügyfélszolgálatnak! ott kérheted igazoló kép bemutatása mellett!)
Szeretném töröltetni mind a két képsorozatomat.
Előre is köszi!
(lap alján E-mail küldés az ügyfélszolgálatnak! ott kérheted igazoló kép bemutatása mellett!)
Nem tudom milyen mail cimről beszélsz, de jellemző, hogy ezzel kapcsolatban még én járjak utána...ennyit nem ér az egész...hülyének vagyok nézve.Ennyi.
(senki nincs hülyének nézve! csak ehhez az alsó sorhoz kellene legörgetned a kurzorodat:
"©1999-2009 Goldengate.hu Impresszum| Média ajánlat| Adatvédelem| Stat| Webmesterek!| E-mail",
és az E-mail-re kattintani!)
(senki nincs hülyének nézve! csak ehhez az alsó sorhoz kellene legörgetned a kurzorodat:
"©1999-2009 Goldengate.hu Impresszum| Média ajánlat| Adatvédelem| Stat| Webmesterek!| E-mail",
és az E-mail-re kattintani!)
119640-Kiprobalnad
Ezt ki kéne venni az elcsípettből
Ezt ki kéne venni az elcsípettből
Sziasztok!
Kíváncsi vagyok melyik moderátor tiltott le egy hétre és mi volt olyan sértő amiért ezt megtette. Véleményeztem egy sorozatot ami ugyan nem volt pozitív, de olyan negatív sem ami miatt 1 hétre tiltani kellene. Olvasgattam utána és az enyémnél már ne is haragudjatok de sokkal durvább vélemények nincsenek moderálva. Akkor hogy is van ez? Ha nem pozitív a véleményem, akkor már nem is véleményezhetek? Még csak csúnyát sem írtam, kezdem azt hinni valamelyik moderátornak mostanában ez a szórakozása.
Éljen a GG, meg a sok okos....
(Nem tudom a 'panaszomat' jó topikba írom-e, de ezt a topikot találtam erre a legmegfelelőbbnek.)
(ha panaszod van egy moderációra, akkor írj a lap alján található E-mail címre -ügyfélszolgálat-szerkesztőség- az amatőr képek szerkesztéséért felelős kollégát ott tudod elérni!)
Kíváncsi vagyok melyik moderátor tiltott le egy hétre és mi volt olyan sértő amiért ezt megtette. Véleményeztem egy sorozatot ami ugyan nem volt pozitív, de olyan negatív sem ami miatt 1 hétre tiltani kellene. Olvasgattam utána és az enyémnél már ne is haragudjatok de sokkal durvább vélemények nincsenek moderálva. Akkor hogy is van ez? Ha nem pozitív a véleményem, akkor már nem is véleményezhetek? Még csak csúnyát sem írtam, kezdem azt hinni valamelyik moderátornak mostanában ez a szórakozása.
Éljen a GG, meg a sok okos....
(Nem tudom a 'panaszomat' jó topikba írom-e, de ezt a topikot találtam erre a legmegfelelőbbnek.)
(ha panaszod van egy moderációra, akkor írj a lap alján található E-mail címre -ügyfélszolgálat-szerkesztőség- az amatőr képek szerkesztéséért felelős kollégát ott tudod elérni!)
Szia megnéztem és ezt írja ki Feltöltéskor azonnal megjelenik! (3 db anyag feltöltve.) és ezt zölddel jelölve mivel megfelelünk a kritériumnak, de még sem kerül ki azonnal a kép.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 05. 09. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 09. vasárnap 08:50
Ez
http://www.goldengate.hu/felhasznalo/jogaim
Illetve ha valamit rosszul állítasz be akkor ugyan úgy nem jelenik meg, csak miután a kép admin megnézte.
alap hiba szokott lenni, hogy nem jelölik ki az index képet.
Illetve ha valamit rosszul állítasz be akkor ugyan úgy nem jelenik meg, csak miután a kép admin megnézte.
alap hiba szokott lenni, hogy nem jelölik ki az index képet.
lapalján kattints az email címre, így elérheted az ügyfél szolgáltatott, csak ők nekik van joguk hozzá.
vagy
>>>katt ide<<< (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 08. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
vagy
>>>katt ide<<< (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 08. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746269)
VIP
2010. 05. 08. szombat 16:34
Sziasztok!
Szeretném törölni mind a 2 képsorozatomat, előre is köszönöm!
Ez
alap hiba szokott lenni, hogy nem jelölik ki az index képet. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 08. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
alap hiba szokott lenni, hogy nem jelölik ki az index képet. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 08. szombat 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (746827)
VIP
2010. 05. 08. szombat 19:46
Sziasztok!
Miért van az, hogy ha töltünk fel képet nem jelenik meg csak a következő nap ha hétvége van vagy rá 2 napra. Pedig elvileg már rendelkeznünk kellene az azonnal való feltöltés joggal, mivel úgy tudjuk, hogy az 2 feltöltött sorozat után jár nekünk meg már 4 sorozat is fel van töltve. Akkor most mi az igaz?
Miért van az, hogy ha töltünk fel képet nem jelenik meg csak a következő nap ha hétvége van vagy rá 2 napra. Pedig elvileg már rendelkeznünk kellene az azonnal való feltöltés joggal, mivel úgy tudjuk, hogy az 2 feltöltött sorozat után jár nekünk meg már 4 sorozat is fel van töltve. Akkor most mi az igaz?
Sziasztok!
Sziasztok!
talán a társkereső téma inkább
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 16. péntek 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (733802)
2010. 04. 16. péntek 15:34
Hello ! A szex szokások .............. forumba szerettem volna létrehozni egy topicot. Elsőre a Blogokhoz tette, másodjára a Kovi forumhoz. Nem tudom, törölni ,és ehhez segytséget szeretnék kérni.Illetve Jó helyre átteni. Ha a tartalma végett tette be a Megfelelő helyre akkor én vagyok ........... ! Előre is köszi !
Mint kiderűlt én voltam f..z és nem jelőltem ki a helyét ! Elnézést ,most sikerűlt a JÓ helyre létrehoznim,, így a másik kettő törlését szeretném kérni. Bocsi !
Hello ! A szex szokások .............. forumba szerettem volna létrehozni egy topicot. Elsőre a Blogokhoz tette, másodjára a Kovi forumhoz. Nem tudom, törölni ,és ehhez segytséget szeretnék kérni.Illetve Jó helyre átteni. Ha a tartalma végett tette be a Megfelelő helyre akkor én vagyok ........... ! Előre is köszi !
lap alja email cimre katt
és ird meg (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 16. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
és ird meg (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 16. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (370151)
2010. 04. 16. péntek 06:51
Helló! hogyan lehetséges a regisztráció törlése ha lehet ? Mert a tutom nélkül és más képeivel regisztráltak az én E-mail címemről !
Helló! hogyan lehetséges a regisztráció törlése ha lehet ? Mert a tutom nélkül és más képeivel regisztráltak az én E-mail címemről !
Szép napot .Meg kérdezném ,hogy mi a teendő akkor ha egy úr az én képeimet tette ide fel az én tudtom és engedélyem nélkül?MIT TEHETEK ,HOGY TÖRÖLJE?Köszönöm a segítséget.
(gyors levél a szerkesztőségbe -igazolóképpel- lap alján E-mail küldés) :tom
(gyors levél a szerkesztőségbe -igazolóképpel- lap alján E-mail küldés) :tom
Üdv Kedves Moderátor!A segítségét szeretném kérni,nem szeretnék már tagja lenni az oldalnak,személyes és súlyos problémák miatt,többen felismertek a munkahelyemen meg az ismerőseim is barátnőim ezért kérem a regisztráció és a képek törlését mielöbb.Számítok a segítségére.Üdv husicsaj
(lap alján E-mail küldés a szerkesztőségbe, megfelelő igazoló képpel!) :tom
(lap alján E-mail küldés a szerkesztőségbe, megfelelő igazoló képpel!) :tom
torolni szeretnem magamat
Ird ki nekem ide a hibát illetve vagy kattintasz az XXL gombra és megjelenik a teljes eredeti kép és azt már a szokásos képmentési módon tudod lementeni.
(Ez egy válasz felhöcske üzenetére (2010. 01. 02. szombat 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
nem tudom,merzt hibát ír ki
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 01. 02. szombat 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 02. szombat 11:14
Képek mellett van egy XXL gomb arra kattintva le is tudod menteni
Képek mellett van egy XXL gomb arra kattintva le is tudod menteni
(Ez egy válasz felhöcske üzenetére (2009. 12. 30. szerda 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 30. szerda 09:02
rá kattintok és kép mentése másképpen.
kismalacos képeket meg letudok szedni
kismalacos képeket meg letudok szedni