Szia! Az ügyfélszolgálat tud neked segíteni (Lap alja, E-mail menüpont)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 13. szombat 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4731464)
2024. 01. 13. szombat 15:02
Sziasztok torolni akarom magam
Sziasztok torolni akarom magam
Sziasztok! Az ügyfélszolgálatra is írtatok már emiatt, a kollégák e-mailben válaszoltak a megkeresésre. Kérjük ellenőrizzétek a bejövő leveleiteket.
(Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2022. 08. 13. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Eltünt a legutóbb feltöltött videónk!
Eltünt a legutóbb feltöltött videónk!
Szia! Az ügyfélszolgálat tud neked segíteni technikai problémában (Lap alja, E-mail menüpont)
(Ez egy válasz demlaci üzenetére (2022. 08. 09. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 09. kedd 16:13
Szeretnem törölni a bejegyzést, de ne jelenik meg a törlés lehetősége.
Szeretnem törölni a bejegyzést, de ne jelenik meg a törlés lehetősége.
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2022. 05. 14. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 23:43
Szia! A pipára kattintva tudod korrigálni a hozzászólásodat. A piros X-re kattintva pedig törölheted
Szia! A pipára kattintva tudod korrigálni a hozzászólásodat. A piros X-re kattintva pedig törölheted
(Ez egy válasz TheThreesome üzenetére (2022. 05. 14. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Megnézzük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)
2022. 05. 14. szombat 13:05
Sziasztok !
“Siófoki pasi” Profil több új topikot is nyitott feleslegesen és benne keres partnereket, ami adott fórum(ok)ban tilos.
Kiegészítés: Olyan fórumokban is keres partnert ahol szintúgy tilos.
“Siófoki pasi” Profil több új topikot is nyitott feleslegesen és benne keres partnereket, ami adott fórum(ok)ban tilos.
Sziasztok !
Mit jelent a pipa a fórum hszben? Köszönöm a választ.
Köszönjük a bejelentést, már törölve lett.
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2022. 04. 22. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Szórakozásra vágyó nőt keresek
ránéznétek, friss a regisztráció, mai.
ránéznétek, friss a regisztráció, mai.
családi
ez is egy érdekes, ránéznétek?
ez is egy érdekes, ránéznétek?
lap alja email link.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 23. szerda 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4228272)
2022. 03. 23. szerda 09:36
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Mai napon 08:00 és 09:00 óra között tettem egy hozzászólást a "Miért lesz valaki prostituált?" c. blogban és értesítés nélkül törlésre került.
Kérem tájékoztatásukat.
Mai napon 08:00 és 09:00 óra között tettem egy hozzászólást a "Miért lesz valaki prostituált?" c. blogban és értesítés nélkül törlésre került.
Kérem tájékoztatásukat.
Tisztelt Ügyfélszolgálat!
Kérem tájékoztatásukat.
Kérem tájékoztatásukat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 19. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 19. szombat 22:20
Sziasztok !
MEGOLDÓDOTT, ELNÉZTEM VALAMIT !
Sziasztok !
Szia! Már több alkalommal jeleztük, ha valakivel gond van, rögtön az ügyfélszolgálatra küldjétek a bejelentést, megjelölve a problémás felhasználó nevét, és ne ide a közösbe írjátok ki, mert amíg nincs bizonyíték a viselkedésére, lejáratásra ad okot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 20:48
Közben elküldtem screenshot formájában a bizonyítékot az "ugyfelszolgalat@goldengate.hu" e-mail címre is.
Biztos ami biztos alapon.
Biztos ami biztos alapon.
Közben elküldtem screenshot formájában a bizonyítékot az "ugyfelszolgalat@goldengate.hu" e-mail címre is.
Biztos ami biztos alapon. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos ami biztos alapon. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 15. kedd 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 15. kedd 20:36
Sziasztok !
"XXXXXXX moderálva! " vegzálja az embereket a fórumokban. Nekem is gusztustalan üzenetet küldött.
Kérem intézkedjenek.
(Ügyfélszolgálathoz is elküldtem. Ha bizonyíték kell az üzenetről, nagyon szivesen küldök.)
Köszönöm,
Zsolt
"XXXXXXX moderálva! " vegzálja az embereket a fórumokban. Nekem is gusztustalan üzenetet küldött.
Kérem intézkedjenek.
(Ügyfélszolgálathoz is elküldtem. Ha bizonyíték kell az üzenetről, nagyon szivesen küldök.)
Köszönöm,
Zsolt