Sziasztok !
"XXXXXXX moderálva! " vegzálja az embereket a fórumokban. Nekem is gusztustalan üzenetet küldött.
Kérem intézkedjenek.
(Ügyfélszolgálathoz is elküldtem. Ha bizonyíték kell az üzenetről, nagyon szivesen küldök.)
Köszönöm,
Zsolt
"XXXXXXX moderálva! " vegzálja az embereket a fórumokban. Nekem is gusztustalan üzenetet küldött.
Kérem intézkedjenek.
(Ügyfélszolgálathoz is elküldtem. Ha bizonyíték kell az üzenetről, nagyon szivesen küldök.)
Köszönöm,
Zsolt
A bejelentett felhasználó moderálva lett. Ha látsz másik spammert, kérjük a lap alján az E-mail menüpontban jelentsd az Ügyfélszolgálatnak. Köszönjük!
(Ez egy válasz Egybattaipár üzenetére (2022. 01. 15. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem ugy láttom hogy moderálva lett.....
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 19:38
Szia! Amennyiben az integető emojis felhasználóra vonatkozik a bejelentésed, ő már moderálva lett.
Koszonom.
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2022. 01. 01. szombat 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 19:38
Szia! Amennyiben az integető emojis felhasználóra vonatkozik a bejelentésed, ő már moderálva lett.
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2022. 01. 01. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 01. szombat 10:59
MR es MRS Moderator,
Nezzetek at a forumokat legyszives, mert ismet kezdenek elszaporodni a spammerek.
Nezzetek at a forumokat legyszives, mert ismet kezdenek elszaporodni a spammerek.
MR es MRS Moderator,
Szia! Az ügyfélszolgálat tud neked segíteni technikai problémában (Lap alja, E-mail menüpont)
(Ez egy válasz bziskobzisko üzenetére (2021. 12. 20. hétfő 00:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 20. hétfő 00:26
Bocsánat valamit rosszul csinálok? chat közben beírom az üzenetem és nyomok egy entert majd eltűnik amit í. írtam . Mit csinálok rosszul?
Bocsánat valamit rosszul csinálok? chat közben beírom az üzenetem és nyomok egy entert majd eltűnik amit í. írtam . Mit csinálok rosszul?
Közvetlenül a szöveg alatt bal oldalon találsz egy narancssárga négyzetben egy pipa jelet. Arra kattintva tudod szerkeszteni az írásodat
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2021. 10. 17. vasárnap 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 17. vasárnap 19:44
Köszi, írtam az ügyfél szolgálatra és javították, viszont az utolsó bejegyzés javítási lehetőségét sajnos nem találtam meg. Tudsz esetleg valami képes segédletet küldeni?
Köszi, írtam az ügyfél szolgálatra és javították, viszont az utolsó bejegyzés javítási lehetőségét sajnos nem találtam meg. Tudsz esetleg valami képes segédletet küldeni?
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 10. 15. péntek 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 15. péntek 13:05
Szia! Igen, a legutolsó bejegyzés mindig javítható, szerkeszthető, egészen addig míg egy újabbat nem írsz utána. A korábbiakat maga a felhasználó már nem tudja szerkeszteni, ha ilyen bejegyzéssel van probléma, kérjük írj ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont)
Szia! Igen, a legutolsó bejegyzés mindig javítható, szerkeszthető, egészen addig míg egy újabbat nem írsz utána. A korábbiakat maga a felhasználó már nem tudja szerkeszteni, ha ilyen bejegyzéssel van probléma, kérjük írj ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont)
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2021. 10. 14. csütörtök 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 14. csütörtök 23:21
Kedves Moderátorok! Van arra mód, hogy a saját blogbejegyzését szerkessze valaki? Helyesírási/nyelvtani hibák javítása céljából...
Kedves Moderátorok! Van arra mód, hogy a saját blogbejegyzését szerkessze valaki? Helyesírási/nyelvtani hibák javítása céljából...
Kedves Krisztina! Nem a mi döntésünk volt ennek megszüntetése, 2021 április 30-ával a hazai telefonszolgáltatóknál megszűnt az emelt díjas sms, így sajnos jelenleg csak bankkártyával lehet VIP tagságot váltani.
(Ez egy válasz Milfnew üzenetére (2021. 06. 11. péntek 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 11. péntek 13:03
Kedves Goldengate ! Régebben lehetett egyszerű módszerrel emelt díjas SMS VIP tagságot váltani.
Mostanra már csak bankkártyával lehetséges. Sokunknak van bankkártyája de nem biztos ez mindenkinek megfelelő . Üdvözlettel B.Krisztina
Mostanra már csak bankkártyával lehetséges. Sokunknak van bankkártyája de nem biztos ez mindenkinek megfelelő . Üdvözlettel B.Krisztina
Kedves Goldengate ! Régebben lehetett egyszerű módszerrel emelt díjas SMS VIP tagságot váltani.
Amiket találtatok, azok spam bejegyzések voltak, már szűrésre kerültek. Ez év tavaszától kezdve több fejlesztés is történt, hogy az ilyen spam-üzeneteket visszaszorítsuk, ennek köszönhetően azóta drasztikusan visszaesett a számuk (pedig a próbálkozások így is elérik a napi többezres nagyságrendet) Rajta vagyunk az ügyön, hogy távol tartsuk a spammereket az oldaltól, sajnos néha sikerül átjutniuk a szűrőkön. Köszönjük, ha jelzitek ha ilyet találtok, ezzel is meggyorsítva a törlésüket.
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2021. 04. 26. hétfő 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 26. hétfő 20:02
Minden általam megtekintett fórumban láttam azokat a bejegyzéseket amiről az elöbbiekben írtatok....számomra nagyon primitív próbálkozás...valahogy szűrjétek már ki(VÉGLEGESEN) azokat akik ezt csinálják.Köszönöm szépen!Sok sikert!!!
Minden általam megtekintett fórumban láttam azokat a bejegyzéseket amiről az elöbbiekben írtatok....számomra nagyon primitív próbálkozás...valahogy szűrjétek már ki(VÉGLEGESEN) azokat akik ezt csinálják.Köszönöm szépen!Sok sikert!!!
VAN MÁSIK .de szerintem ugyan az , legalább a szövege.
#29474 ma 19:31 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)LoraANALLoraANAL Szia
Kezdő prostituált vagyok, bármilyen korú férfiakat keresek. (Szabad.)
Ha érdekel, írj nekem az oldalra (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 04. 26. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
#29474 ma 19:31 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)LoraANALLoraANAL Szia
Ha érdekel, írj nekem az oldalra (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 04. 26. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 26. hétfő 16:47
Köszönjük a bejelentést,a felhasználó regisztrációja már törlésre került!
Szia! A moderátor úgy ítélte meg, hogy a hozzászólásod kötekedésre adhat okot, ezért került törlésre
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2021. 04. 26. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 04. 26. hétfő 08:23
Kedves Moderátor(ok)..
Mindössze 1 -ártatlan- kérdés erejéig rabolnám a drága időtöket : pár napja töröltetek 1 rövidke hozzászólásomat, amiben gratuláltam (+ azt "merészeltem" megj1ezni, h. nem irigylem ezért, de fő az önbizalom.. & kitartás..) 1 hirdető férfitársamnak, aki azt írta, h. "mindent tudok a nőkről.. mert szakember vagyok"..stb..
Ez miért tilos..?.. ill. miért törlendő "bűn".. ?
Ez részemről most-természetesen- nem felháborodás/hőbörgés/k5özködés.. csupán kíváncsi vagyok.. válaszotokat-előre is-köszönöm..
Mindössze 1 -ártatlan- kérdés erejéig rabolnám a drága időtöket : pár napja töröltetek 1 rövidke hozzászólásomat, amiben gratuláltam (+ azt "merészeltem" megj1ezni, h. nem irigylem ezért, de fő az önbizalom.. & kitartás..) 1 hirdető férfitársamnak, aki azt írta, h. "mindent tudok a nőkről.. mert szakember vagyok"..stb..
Ez részemről most-természetesen- nem felháborodás/hőbörgés/k5özködés.. csupán kíváncsi vagyok.. válaszotokat-előre is-köszönöm..
Köszönjük a bejelentést,a felhasználó regisztrációja már törlésre került!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 04. 26. hétfő 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4419192)
2021. 04. 26. hétfő 07:31
CSAK EZT TALÁLTAM . HÁRMAS SZEX FÓRUM RÉSZEN.
Beatrice69 Szia
Ha érdekel, írj nekem az oldalra:
Beatrice69 Szia
Ha érdekel, írj nekem az oldalra:
Kedves Moderátor(ok)..