Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!! Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre, vagy ami emailt megadsz arra kapsz !!!

Az eddigi hozzászólások

2006. 01. 19. csütörtök 14:24  #31
Moncy Moncy
Most Én ennyire hülye lennék??? Tom azt írta akinek nem inge...
Még jó h. tom1019 egy néven van jelen... wink wave
2006. 01. 19. csütörtök 14:02  #30
Törölt felhasználó (38040)
Törölted... na:S Nem én, te.
2006. 01. 19. csütörtök 14:02  #29
Törölt felhasználó (38040)
És persze értem is miért töröltem a topicot, pont ezért másoltam be az első figyelmeztetésedet.
2006. 01. 19. csütörtök 14:01  #28
Törölt felhasználó (38040)
Meg azzal ami az alatt a kép alatt van semmi bajom nem is volt. Sőt. Ami engem zavart az nem számot tevő, mindössze alig néhány, de mostmár értem, ezt is csak példának írtam be. És úgy kellet keresni.
2006. 01. 19. csütörtök 13:59  #27
Törölt felhasználó (38040)
Romeonak félig igaza van, mert ha nem visztek bele szexet, akkor törlöm a topicot a picsuba! Itt nincs műbalhé, veszekedés, anyázás stb. CSAK SZEX és SZEX, Jeromossal v. nélküle. Tölem meg is b*szhatjátok a kutyátokat, de NE egymást.
R: Második sorod téves!!!

Klubtagok! Ha nem nyugszotok rátok úszítom a kutyikat:
Azért másoltam be az egészet, hogy nehogy azt hidd, csak belemagyarázni akarok. De... Eből a részből, nekem, a "tőlem meg is b..szhatjátok a kutyátokat" zavar például, mostmár! Eddig nem zavart., de most visszaolvasva igen. 1. ez nem fanyar humor, hanem sokkal inkább alpári. Ez az a stílus amit te a ksmalacosokra ráfogsz, közben téged sem kerül annyira el. 2. Elég általánosító ez a mondat is, mert azokhoz szólt, akik a témában írtak oda . Ez nem baj. Csak az, hogy később is ez az általánosítás a jellemző. Elég nehéz így nem magamra venni, ha nekem is van címezve. És azért zavar, mert igen, tudom én is, hogy sok kis pöcs van aki csak nagyzol és direkt bemegy "keménykedni". És semilyen szín alatt nem szeretném, hogy az olyanokkal azonosítson be engem bárki. Az lehet, hogy te mondjuk nem ezt hiszed, lehet hogy én sem ezt hiszem, de ha valaki elolvassa, ő hiheti azt hogy én is ilyen tapló vagyok. Vanolyan, ezt nem tagadom, de mindenki lehet olyan néhga egy kicsit. Nem vitát akartam ezzel kezdeni, hanem tisztázni. És köszönöm a válaszokat. Minden téren ki lett elégítve érdeklődésem. Danke
2006. 01. 19. csütörtök 06:19  #26
ZENO1 ZENO1
eljen
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2006. 01. 17. kedd 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 15:05
A Kis Herceg és a Programozó





Az utazásai során a Kis Herceg egy furcsa, kocka alakú bolygóra ért. A bolygón drótok, telefirkált papírok, félig telt kávéscsészék voltak szétszórva. A szeméthalmok közepén egy borostás, szemüveges alak ült.
- Szia. Hát te ki vagy? - kérdezte a Kis Herceg
- Pill, rögtön - válaszolta a férfi.
- Mi a neved? - folytatta a Kis Herceg, ugyanis ha egyszer valamire kíváncsi volt, azt nem hagyta annyiban.
- A programozó vagyok. Mindjárt beszélhetünk, csak most egy hibát keresek a logban. - felelte az ember.
- Mi az a log? - kérdezte a Kis Herceg. Körbenézett, de sehol se látott semmit, amire ez a szó illett volna.
-Mi az a log? Ismerem a szemétkupacot, látom a kávéscsészét és a drótokat is, de nem látok logot. Hol van?
A férfi hitetlen arccal fordult a jövevény felé.
- Te ugye a javításért jöttél? - kérdezte, és beletúrt egy paksamétába. - Mindjárt megnézem a
listát, szerintem a következo patch már tartalmazni fogja - és elkezdett a körülötte heverő papírok közt kotorászni.
A Kis Herceg elbizonytalanodva nézte a Programozót, ahogy az az egyik halom legaljáról kihalászott egy színes filctollal összefirkált szöveget, és hümmögni kezd felette.
- Mi az a log? - kérdezte megint.
A Programozó nagy levegőt vett:
- Nem tudom rendesen elmagyarázni egy felhasználónak, de a program a hibáit egy naplóállományba írja, amit csak az írás idejére zárol. Ezért aztán ha a rutin
elszáll, akkor a logban az abortálás elotti utolsó bejegyzésből tudjuk kitalálni a hiba pontos
helyét, és ez segít a javításban. De ennek semmi köze nincs a patchhez, amiért jöttél.
- Te nagyon furcsán beszélsz - felelte a Kis Herceg. - Mi az a felhasználó?
- Az emberek két részre oszthatók - válaszolta a programozó, miközben lehajtott egy fél csésze hideg, állott tejeskávét.
- Azok, akik írják a programot, azok a programozók. Akik csak használják őket, azok a
felhasználók. Én is egy programozó vagyok, és - mivel nem tudtad, mi a log - Te valószínű felhasználó vagy. Milyen programot használsz?
- Nem használok programot. Van egy rózsám, és három vulkánom. Ezek programok? - kérdezte a Kis Herceg.
- Nem, nem ezekre gondoltam. Tudod, mikor leülsz a gép elé, és elindítasz valami szövegszerkesztot, levelezőt, vagy ilyesmit. A munkahelyeden, az irodában például.
- Nincs irodám. Egyszer találkoztam egy Hivatalnokkal, de eljöttem a bolygójáról. Unalmas alak volt - felelte a Kis Herceg.
- OK, akkor otthon, mikor szabadidődben benyomsz egy játékot, az egy program. - magyarázott türelmetlenül a Programozó.
- Szabadidomben szeretem megnézni a napfelkeltét. Mindig úgy húzom a székemet, hogy épp lássam - felelte Kis Herceg. - De az én bolygóm kerek, nem ilyen négyzet alakú. Milyen itt a napfelkelte? - kíváncsiskodott tovább.
- Nem négyzet, kocka. A négyzet az síkidom, a bolygóm meg test. - mondta a programozó. - Az ilyen fogalmi zavarok miatt kevernek mindent össze a felhasználók, mert képtelenek a legalapvetőbb szakk
2006. 01. 18. szerda 21:27  #25
Törölt felhasználó (9148)
worship worship worship
(Ez egy válasz q.more.d üzenetére (2006. 01. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 15:06
szakkifejezéseket is megjegyezni. Meg hogy kockás füzetnek hívjátok a négyzethálósat, az agyam száll szét ettől is.
- Milyen itt a napfelkelte? - kérdezte újra a Kis Herceg, mert nem szokott eltérni a tárgytól.
- Mit tudjam én? - válaszolta a Programozó. - Nem szoktam látni, én olyankor dolgozom. Mondd meg a GL-ednek, hogy a patch az esti upgrade-ban benne lesz, addig meg hagyjanak békén, mert a debug magasabb priorítású taszk, mint a support. - és visszafordult a munkájához.

Milyen barátságtalan figura - gondolta a Kis Herceg, és otthagyta a bolygót. Út közben azon tunodött, vajon el tudná-e magyarázni a Programozónak, hogy ő nem használ semmilyen programot és mégis normálisan él, vagy hogy a Programozó képes lenne-e elmondani neki, mi
az a log úgy, hogy megértse. Valószínuleg nem -summázta végül. A felnőttek nagyon nagyon furcsák tudnak lenni.



Látjátok ezek a Infesterek milyen kis furcsák :)
2006. 01. 18. szerda 21:26  #24
Törölt felhasználó (9148)
Pont ilyen válaszra számítottam Töled ...................hm......
audrey
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 01. 17. kedd 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
2006. 01. 17. kedd 18:16
Kedves Audrey!

Tehát-rendbontás nélkül-hogyan választod ki pl. a bankodat, a pártodat, az új barátaidat?
Az elég karcsú válasz, hogy Te jónak tartod őket, mert nemhogy egymást nem ismerik, de Te sem ismered őket...
Előre szólok, a hsz-em nem áskálódás és ha válaszolsz olyan hangnemben ahogy én tettem (egyszer legalább orrfelhúzás/fikázás helyett válaszolhatnál is a feltett kérdésre)

Válaszodat előre köszönöm,
iNfeSter
2006. 01. 18. szerda 20:13  #23
Törölt felhasználó (38040)
Nem mű felháborodás, hanem egyszerűen elolvastam amit írtál. Nem akinek inge ne vegye magára, hanem amit írsz azt kinek címzed? Ha nekem válaszolsz, akkor ne rajtam keresztül üzenj a tömegnek, akkor csak egyszerűen odaírod. Ezt most neked címzem, neked szól. Ne nekem kelljen már értelmezgetnem a nekem küldött üzenetet, és utána még az én felháborodásom a mű. Olvasd vissza. Te egyszerűen egy kalap alá veszel mindenkit és ezt ott le is írod.
2006. 01. 18. szerda 16:30  #22
Törölt felhasználó (38040)
Nem mint hogyha eddig lett volna bármilyen nemű problémám veled, vagy az admini munkáddal. De immáron nem ez lesz az első alkalom, hogy általánosítassz és mereven butának, neveletlennek nevezed az ÖSSZES embert aki tartósabban ír a kismalacban. Tény és való, hogy én is írtam párszot "személyeskedő" üzenetet másoknak. Megszólítottam őket, de ha végigolvasod, akkor abban nem sok kivetnivalót találhatnál. Azthiszem, ha valamire asszociálok a kép alapján, vagy bárki más kommentje alapján, talán még nem fogja teljes káoszba dönteni magát a rovatot. Az, hogy mások belefutnak az obszcenitásba, az nem jelenti, hogy mindenki,folyamatosan így is nyilvánul meg, mint ahogy azt te folyamatosan állítod. Volt rá alkalom, hogy én is használtam nem fedhetetlen formájú szavakat, de azthgiszem, hogy soha nem tévedtem bele olyan témákba, mint pl: az etnikai hovatartozás gyalázása. Sőt! Olvass vissza messzebre is, meglátod, hogy pont én nem vagyok az, aki ebben a témában negatívan nyilvánulna meg. Ugyanakkor, nem hiszem azt sem, hogy eleddig olyan nagy problémákat okozott volna, ha egy kép elindított egy beszélgetést, vagy vitát. Ami nem egyszer színvonalas is volt. Természetes velejárója, az egyszeri, rendezetlen , cenzúrázatlan hozzászólás is, de azthiszem, hogy ezzel tisztában van az oldal üzemeltetője is. Ugyanakkor a jeromos téma is egy kép alapján kezdődött el, és ha annyira negatív lett volna a hatása, akkor miért került be a szavazás jelöltjei közé? Úgy beszélsz az ottani emberekről, mintha egyetlen kép mellet sem lene komment. Akkor tüzetesebben olvasd végig. Van komment, és nem csak állandó személyek részéről. Sokan kommentelnek, akárcsak én is ha van normális ötletem, vagy legalábbis tetszésemet/nem tetszésemet fejezem ki. Hozzászólok. Volt egy időszak, amikor ténylegesen kezdet elfajulni az ottani helyzet, és az akkori megvnyilvánulásaid, tevékenységed nem is lehetett volna ésszerűbb és racionálisabb. Ezzel együtt járt a nemtetszés előidézése is, kiváltképpen az érintettek részéről, én ugyanakkor akkor sem reagáltam sem így, sem úgy. Van olyan, hogy több képhez nem reagálok semmit. Egyetlen alkalommal írtam töb helyre egymás után, de azthiszem ez éppen kedv fűggő. Ha bárkit megzavart lelki nyugalmában itt kérnék elnézést. De az az általánosítás amit már te csinálsz, kezd sértő lenni. Nem magamat különítem el a kismalacos közösségtől, hanem ha már abba tartozom, akkor azt vedd figyelembe, hogy több ember, egymástól különböző stílusban és módon képviselteti magát ott! Szerintem nem nagy kérés, hogy egy oldal adminisztrátorától annyit elvár az ember, hogy nem fogja legaljaként kezelni. Kiváltképpen, hogy nem egyszer említettem benne, a kismalacban egy közös msn-t, hogy minden áttereleődjön oda. A kismalac pedig csak a céljának megfelelően működjön. És sokszor kértem az embereket, hogy óvatosan, ne durván és célnak megfelelően kommenteljen és ne térjen el lényegileg a kismalac célkitűzéseitől. Enyit szerettem volna az általánosításodról.
2006. 01. 18. szerda 11:35  #21
blueman6 blueman6
Sziasztok! Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de régen a filmekért lehetett fizetni pl. neophone kártyával. Ez miért szűnt meg?
2006. 01. 17. kedd 21:06  #20
bonba bonba
moncy worship worship worship
2006. 01. 17. kedd 19:26  #19
Moncy Moncy
2 napig nincs gépem és már Inféket is ölik?? confused
Tehát kussolok mert nem tom mi a gyűlölködés tárgya, viszont tény: ha nincsenek Infék akkor valahol más oldalon lenne szúrka-piszka?
Én itt jól érzem Magam, bár néha kinyílik a bicska a zsebemben de hát istenem alacsony a kerítés és hát ilyen és olyan emberkék élnek itt és ott is... wink wave
2006. 01. 17. kedd 19:23  #18
Törölt felhasználó (7767)
P.S: ...Vagy esetleg tévedtem volna?
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 17. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 19:12
iNfeSter[VIP][ADMIN]

Szomorúan észlelem hogy a GG-re "felrakott" képeim direkt meghívása nem működik!
Arra gondolok, hogy a poén rovatban elhelyezett #641-es, általam barkácsolt képemmel megbántottam valakit.
Ha ez így van, BOCSÁNATOT kérek!
Poénnek szántam, nem állt szándékomban senkit megbántani!
Ha sértő, töröljétek!

Tisztelettel! ZENO1
2006. 01. 17. kedd 19:18  #17
Törölt felhasználó (7767)
Ugyanígy jártam a képeimmel én is: képtelenek lettek. De rájöttem, ha újra beszúrom őket egy más képfeltöltőről, újra, - igaz, most már duplán -, láthatóvá válnak. Szerintem nem a GG hibája, hanem a kepfeltoltes.hu-é...
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 17. kedd 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 17. kedd 19:12
iNfeSter[VIP][ADMIN]

Szomorúan észlelem hogy a GG-re "felrakott" képeim direkt meghívása nem működik!
Arra gondolok, hogy a poén rovatban elhelyezett #641-es, általam barkácsolt képemmel megbántottam valakit.
Ha ez így van, BOCSÁNATOT kérek!
Poénnek szántam, nem állt szándékomban senkit megbántani!
Ha sértő, töröljétek!

Tisztelettel! ZENO1
2006. 01. 17. kedd 19:12  #16
ZENO1 ZENO1
iNfeSter[VIP][ADMIN]

Szomorúan észlelem hogy a GG-re "felrakott" képeim direkt meghívása nem működik!
Arra gondolok, hogy a poén rovatban elhelyezett #641-es, általam barkácsolt képemmel megbántottam valakit.
Ha ez így van, BOCSÁNATOT kérek!
Poénnek szántam, nem állt szándékomban senkit megbántani!
Ha sértő, töröljétek!

Tisztelettel! ZENO1
2006. 01. 17. kedd 18:57  #15
Törölt felhasználó (38040)
Én kedvellek iNfeSter:DD (slupp) Ezt soha ne felejtsd el:D Én mindig kiállok melletted:D (slupp) És igazat adok neked:DD(slupp) Amúgy csak azt akartam kérezni, hogy ez a topic a moderátorok üzenik helyet van ugye? Azaz enek ugyanaz a funciója? És miért nincsen jeromosos topic? Most megint kezd elszabadulni a pokol a kismalacban:S Annak meg csak a kitiltás meg törlés a vége...:S Szerintem jó ötlet volt azt megnyitni. Mint mondjuk amit vazelinator csinált az animalossal. Szerintem sikerült oda beszorítani egy részét az animalos topicban lévő zargásoknak:) Vagy legalábbis gondolom..:) Na mindegy:) A válaszokat epedve várom:)
2006. 01. 17. kedd 18:32  #14
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Barmennyiszer meg lehet nezni, csak az elso inditaskor kell aktivalnod. A vip tagsag ettol fuggetlen dolog, de vannak gyengebb minosegu VIP ajandek filmek minden honapban.
2006. 01. 17. kedd 18:31  #13
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
http://www.goldengate.hu/segitseg/
2006. 01. 17. kedd 18:16  #12
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Kedves Audrey!

Tehát-rendbontás nélkül-hogyan választod ki pl. a bankodat, a pártodat, az új barátaidat?
Az elég karcsú válasz, hogy Te jónak tartod őket, mert nemhogy egymást nem ismerik, de Te sem ismered őket...
Előre szólok, a hsz-em nem áskálódás és ha válaszolsz olyan hangnemben ahogy én tettem (egyszer legalább orrfelhúzás/fikázás helyett válaszolhatnál is a feltett kérdésre)

Válaszodat előre köszönöm,
iNfeSter
/ 57