Hahó, spanok, új nyugtató a piacon: "CSÓK NEKED DRÁGA". Könnyed, mint a Vivan pusszantása Vchris arcocskáján, mint a papi Rose-t köszöntve elszálló paszulygőze a Mátra szírtjei fölött, mint Tom lehelletfinom célzásai a zártosztály gólyabulijain, mint....Áh, legyen elég mán, emberek, itt a nyugtatócég ügynöke is: SID EKÁR...ö...ö... SŰ, DE KÁR...ö...SZID ÖKÖR...ö...ö...S' IDE SZAR...na, végre megvan, hát S I D E C A R
Jaj, spanok, baj van Köpecen! A régi kanári farktollát elemeztettem, és kisült, hogy erőst náthás volt, valami V..vagy ötös...vagyhogy mi a franccal utazott együtt a konyháig, hát elkapta.
Kérdés: akkor mostmár ki ette meg a Papinak előkészített kaját?
Kérdés: akkor mostmár ki ette meg a Papinak előkészített kaját?
Már rég kiteregettem És még magamat is megfürdettem
Szia kicsilányom (pusz)
hát hogy mennyire szerencsésen azt el se tudod képzelni A papi még nem kapott kajcsit, mert úgy tűnik eltévedt a zárt osztályon
Biztos megvigasztalódik, ha meglátja az új kanárinkat
hát hogy mennyire szerencsésen azt el se tudod képzelni A papi még nem kapott kajcsit, mert úgy tűnik eltévedt a zárt osztályon
Biztos megvigasztalódik, ha meglátja az új kanárinkat
Drága Tom, először is boldog szülinapot
Másodszor mit vársz egy zártosztályon lakó családtól? Mi sokszorosan hátrányos helyzetűek vagyunk... nekem meg még a bogyóim is elgurultak... ahhoz képest szép teljesítmény, hogy 38.ra sikerült beilleszteni a képeket de azért köszi a takarítást (pusz)
Másodszor mit vársz egy zártosztályon lakó családtól? Mi sokszorosan hátrányos helyzetűek vagyunk... nekem meg még a bogyóim is elgurultak... ahhoz képest szép teljesítmény, hogy 38.ra sikerült beilleszteni a képeket de azért köszi a takarítást (pusz)
Szia diliház látogató
Remélem szerencsével jártál a tuják alatt, és találtál valami megfelelőt... Ha nem jelentkezz maminál, majd találunk valami jó kis keveréket (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 05. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem szerencsével jártál a tuják alatt, és találtál valami megfelelőt... Ha nem jelentkezz maminál, majd találunk valami jó kis keveréket (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 05. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin
2006. 02. 05. vasárnap 13:52
Sziasztok ápoltak és ápolónak nevezettek
Jelenleg kissé univerzum-zavarban vagyok.... de nembaj,majd alkalomadtán beszerzek valami világ-távirányítót... és talán nem néznek majd rám ennyire ferde szemmel a földlakók ha slózi után érdeklődök ....Valamelyik bogyóm elgurult..na de hogy melyik?? és nem bíííírok rájönni melyik...szerintem a piros..me a rózsaszín már sz@rt se ér na mindegy.Asszem megyek tujanézőbe.Vagy alá... merthogy..ki tudja..nem csak az ápoltak és ápolók lehetnek a bukszus aljába... Gyanítom a dilibogyeszom is ott tartózkodik..lassan mág kétheti adag... hát m,indig elhagyom...na nembaj,most elhagyom magam is. de csak hogy megtalálhassam... Nincs is jobb dolog,mint magammal bújócskázni....
Jelenleg kissé univerzum-zavarban vagyok.... de nembaj,majd alkalomadtán beszerzek valami világ-távirányítót... és talán nem néznek majd rám ennyire ferde szemmel a földlakók ha slózi után érdeklődök ....Valamelyik bogyóm elgurult..na de hogy melyik?? és nem bíííírok rájönni melyik...szerintem a piros..me a rózsaszín már sz@rt se ér na mindegy.Asszem megyek tujanézőbe.Vagy alá... merthogy..ki tudja..nem csak az ápoltak és ápolók lehetnek a bukszus aljába... Gyanítom a dilibogyeszom is ott tartózkodik..lassan mág kétheti adag... hát m,indig elhagyom...na nembaj,most elhagyom magam is. de csak hogy megtalálhassam... Nincs is jobb dolog,mint magammal bújócskázni....
Ne und már annyira: ez a munkád!!!
P.S: ...Vagy lehet, hogy Tommyboy bolyong a GG sötét tornyai közt?
Úgy néz ki, Vazi szelleme kisért éppen, s a képjavításaimat az eredetiek jogos tulajának szolgáltatja vissza. De nem szól, mert az egyik bogyómat véletlenül bekapta, s megnémult egy kicsid időre:)))
Sziasztok ápoltak és ápolónak nevezettek
Szóval a mami lép le... a mai nap még nem
Na a mai most lelép, hogy fizikailag is az őrült családjával lehessen, ne csak virtuálisan, majd este re, addig is legyetek jók, a bogyókat vegyétek be
Kedves Katinka! Ez nem volt szép tőled, hogy így bebuktattál
Én csak a Kincsembe vagyok belezúgva, de őt tuti nem hívják Thumb-nak Az ápolók meg békén hagynak, mert nekik már túl őrült vagyok
De megfogadom a tanácsod, thumbot kihagyom, viszont beteszek egy másik képet, próbaképp, a gyönyörödésedre
U.i.: Remélem sikerült (pirul) Thumbot kihagytam mindenesetre (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 05. vasárnap 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak a Kincsembe vagyok belezúgva, de őt tuti nem hívják Thumb-nak Az ápolók meg békén hagynak, mert nekik már túl őrült vagyok
De megfogadom a tanácsod, thumbot kihagyom, viszont beteszek egy másik képet, próbaképp, a gyönyörödésedre
U.i.: Remélem sikerült (pirul) Thumbot kihagytam mindenesetre (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 05. vasárnap 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 05. vasárnap 12:17
Kedves Mami, ha nem zúgtál volna bele abba a tagbaszakadt ápolóba, a Thumb nevezetűbe, hogy nevét még az URL-be is beszúrtad, sikeredett volna. Máskor ne hagyd benn a thumb-ot:))))
Tudod, figyelnek ám ezek: van egy kis lyuk a plafonon, nézz csak fel, és ha látják, hogy a képhez még dumát is csatolsz, azonnal átírják az URL-et:))))Saját tapasztalat a kepfeltoltes.hu-s képbeszúrásoknál:)
Kedves Mami, ha nem zúgtál volna bele abba a tagbaszakadt ápolóba, a Thumb nevezetűbe, hogy nevét még az URL-be is beszúrtad, sikeredett volna. Máskor ne hagyd benn a thumb-ot:))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 05. vasárnap 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 02. 05. vasárnap 12:13
Köszi
Ehhez még béna vagyok (pirul) Mit rontottam el?
Én már bevettem, és ...hurrá:)))
Köszi
De akkor mégis... mert lehet hogy mégse ott fogtuk ki (470 és 471-es képek is ezek voltak)
Hát a nyughatatlanságot tőlem örökölted...
Úgyhogy én sem nyugszom, míg meg nem mutatom, hol fogtuk ki az aranyhaladat papival
Úgyhogy én sem nyugszom, míg meg nem mutatom, hol fogtuk ki az aranyhaladat papival
Ja majd megint rendezünk kézműves vásárt De örülnék, ha most nem úgy művelnéd a kezed, ahogy a múltkor..