Drága smasszerkám, mitől gyorsabban hat, merthogy én próbáltam, de mindig gyorsabban egy, később kettő, maj' három s asziszem most lassan hat. Még számolni se tudsz, de ha Rose nagyanyó itthagyta volna a vegyinggombjait, lehetne segíteni rajtad. Még a hatvanhat is bejönne, ha a nagypapi fecskendőjét vennéd kezelés alá, lehet, hogy tényleg gyorsabban lenne hatszázhatvanhat...Amúgy előbb mosni, főzni, takarítani kell a Krisztára, majd lehet injekció formád is:)
Mi az a skizofrčn?
En vagyok čn, te vagy te! Ki a bogyňs čn vagy te?
Hoppŕ, itt valami nem smakt
Szerintem borítsuk ki az összeset egy asztalra és mindenki vegye el a magáét emlékezetből. Nagyanyósék a magukét elvitték, tehát az már tuti hogy az összeset be kell vennünk.
Kedves Addams Family és szobalátogató barátok!
Mi a papival (gyk. nagypapival, sőt nagyapóssal ) most kicsit megszöktünk a zártosztályról, kipihenjük a brutális ápolókat,és a sok bogyót (amit meg nem vettünk be,azt visszük magunkkal, hogy jó pénzé értékesítsük ) Ne gyertek utánunk, mert úgyse találtok meg minket Viszont vigyázzatok a szobára, hogy továbbra is infantilis társaságunk gyülekezete maradjon, újabb ápoló jelöltek be ne tehessék a lábukat
Puszi mindenkinek!
U.i.: Azért teljesen ne szabaduljatok el, mert a mami lehet, hogy távolból is figyel
Mi a papival (gyk. nagypapival, sőt nagyapóssal ) most kicsit megszöktünk a zártosztályról, kipihenjük a brutális ápolókat,és a sok bogyót (amit meg nem vettünk be,azt visszük magunkkal, hogy jó pénzé értékesítsük ) Ne gyertek utánunk, mert úgyse találtok meg minket Viszont vigyázzatok a szobára, hogy továbbra is infantilis társaságunk gyülekezete maradjon, újabb ápoló jelöltek be ne tehessék a lábukat
Puszi mindenkinek!
U.i.: Azért teljesen ne szabaduljatok el, mert a mami lehet, hogy távolból is figyel
Hallo hallo. Bogyót vegyenek itt a bogyóárúúúúússss. Van kék piros sárga, és halálfejes azt speciel én szedem. De meg ne mondjátok a dokink hogy kéz alól van!!!
Na de Doki.... Már megent ez az elektomosssokkk??????
Na de Doki.... Már megent ez az elektomosssokkk??????
Oké Tied ma a kék enyém a sárga, és holnap cserélünk. De psszt a csúnya nagy ápoló előtt
(Ez egy válasz joki üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Lassan megtelik az oldal
Teeeeeeee. #crazya]én a kéket veszembe jó?
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:46
Azért annyira mégse vagyunk a diliházban, olybá tűnik hogy a véres valósághoz mégiscsak kell ragaszkodnunk. Avagy anyós porhanyós?
Najóóóó, legyen az hogy meghunyászkodom, mégiscsak Te vagy az aki. Meghát eszem vesztem a fiad miatt
Najó ez volt a gizda
A frankó az hogy kérek egy pirosat meg egy sárgát :-)
Najóóóó, legyen az hogy meghunyászkodom, mégiscsak Te vagy az aki. Meghát eszem vesztem a fiad miatt
Najó ez volt a gizda
Oké, ha eljön az idő úgy lesz. Majdan hetven év múlva . Addig boldogítsd a kiscsaládod.
Azért annyira mégse vagyunk a diliházban, olybá tűnik hogy a véres valósághoz mégiscsak kell ragaszkodnunk. Avagy anyós porhanyós?
Najó ez volt a gizda
Najó ez volt a gizda
jó ez a szoba az tuti de amiotta van hanyagol adrienn //10
Hát ha a képet nézzük, akkor mindenképp
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:29
Tramplee Királylány öregebb mint Tom1019 dédapjának a barátnői???
Majd kapol rá fogszabályozót
Akkor ez amolyan dícséret féle, nem? :-)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Van olyan parancsszó is hogy: Fahéj! Szégyelli magát!-----
Na erre a kutyus egyik mancsával eltakarja az orrát
Kéész, olyan ééédik
Na erre a kutyus egyik mancsával eltakarja az orrát
Kéész, olyan ééédik
és irni? de nem baly van valy
:))))))))) Ha eszt holnap olvassa Tom:)
(Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 21:29
Tramplee Királylány öregebb mint Tom1019 dédapjának a barátnői???