Mi tuggyuk... vagy mégse? mé? te józan vagy???
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Ti tuggyŕtok eszt kovetni?? (jňzanul persze konnyu)
Én nagyon ügyesen forgatom...
Csak kicsit veszélyes... ha túl nagyot ütök...
Csak kicsit veszélyes... ha túl nagyot ütök...
Így jártál.... Próbálkozz mással
A Tavaly mŕr lementem helyettetek,irtam is a topikban,idčn gyertek ti is! (remčlem elhiszik)
Te csak ne fenyegesd az én topikomat
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálam csak a kőbunkó van most épp.... Az nem lesz jó?
Ha,rosszalkodtok torlom a topikot:) (rohog magŕban)
Itt mindenki be vagy dilibogyózva, úgyhogy senki sem erőszakoskodik
Nem ŕrulta el,lehet,hogy meg kell nčznem szemčlyesen:) (swingerklub)
Szia
Már hiányoltalak. Végre kedves emberek látogatnak meg minket... Asszem elgurult ma valamelyik gyógyszerem, mert rémálmaim voltak, hogy ebből is egy veszekedős szoba lesz a végén (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Már hiányoltalak. Végre kedves emberek látogatnak meg minket... Asszem elgurult ma valamelyik gyógyszerem, mert rémálmaim voltak, hogy ebből is egy veszekedős szoba lesz a végén (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 31. kedd 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Hagyd magad, elobb szabadulsz:) (irigykedik)
Jň Estčt Mindenkinek!!!(intgeto szmŕjli)
Drága én nem úgy megyek el... hanem autóval De ha odaértem, majd elmegyek másképp is (pirul) és reménykedik
Na most aztán már végleg Addams family tag lettél, ha eddig lett volna kétség már nincs
Már csak azt kell eldöntened, hogy jó-e ez neked
A veszekedést meg ki nem állhatom még szerencse, hogy ilyen okos kis "családom" van (Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Már csak azt kell eldöntened, hogy jó-e ez neked
A veszekedést meg ki nem állhatom még szerencse, hogy ilyen okos kis "családom" van (Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 01. 31. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 18:41
Anyós csak óvatosan adagold a nekem szánt hajfestéket, mert sokáig szeretnék okos maradni
Amúgy betartom rose21 kérését, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már némítottam is azt akit kell
Ja, meg az is van itten, hogy én annyira örültem neki, hogy véééégre van egy olyan topik amiben nincs veszekedés. És ahogy a "családot" ismerem, nem is lesz. Úgyhogy csitt polgár!
Amúgy betartom rose21 kérését, nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már némítottam is azt akit kell
Ja, meg az is van itten, hogy én annyira örültem neki, hogy véééégre van egy olyan topik amiben nincs veszekedés. És ahogy a "családot" ismerem, nem is lesz. Úgyhogy csitt polgár!
Anyós csak óvatosan adagold a nekem szánt hajfestéket, mert sokáig szeretnék okos maradni
Az nekem is, még mindig dolgozom ... holnap reggel meg mennénk...
Látod meg van ennek a szépsége is... legalább lélekben velem lehetsz
Látod meg van ennek a szépsége is... legalább lélekben velem lehetsz
Arra én is kiváncsi lennék
És veled mi van?
És veled mi van?
Szia Drága!
Ki végez ki kit????
Ki végez ki kit????
Bíztam benned kislányom
A papi úgyis a feketére bukik és legalább tartós is lesz
A papi úgyis a feketére bukik és legalább tartós is lesz