Jňest!
Az a baj, csak akkor tudom mit jelent mikor mŕr beirom.
Az a baj, csak akkor tudom mit jelent mikor mŕr beirom.
ahŕ, ez a gůnyos, nem lehetne mellčjukirni a gyengčbbek kedvččrt??? (prňba)
Sajnos csak most ismerkedek a bogyňkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10061)
VIP
Admin
2006. 02. 09. csütörtök 15:21
szóval én egy vagyok? na szép
Hahó, én találtam két véraláfutáskék ovális "bogyó"-t itt a szögesdrótos kerítés tövében, be akartam szolgáltatni a főnővérnek, mert hallottam itt, hogy gazdája, az biza' lenne , de amikor megragadtam, szomorúan kellett tapasztalnom, hogy csatolt áru esete forog fenn: a bogyók valami nyivákoló hang nyúlványainak bizonyultak, amely mind csak azt hajtogatta, hogy " ZÁjec! Nu,págágyíííí!"
Hajjaj.... Közben megtaláltad a kékeket is? Hát ez gáz... ugye nem vetted be őket?
Drága a kék oválisakat nem láttam, de a rózsaszín kerekeket kikészítettem az asztalra, rögtön a sörös kriglid mellé
Neked bármit bármikor,tudod
szóval én egy vagyok? na szép
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 12:00
Te ismered az illetčkes-nčt?
Mert szerintem o nem Jakartŕban čl, bŕr ha kčt gombňc (bogyň) utŕn vagy akkor mind1.(most mirol van itt szň?)
Mert szerintem o nem Jakartŕban čl, bŕr ha kčt gombňc (bogyň) utŕn vagy akkor mind1.(most mirol van itt szň?)
Katinka! Hányszor mondtam már, hogy vigyázz az inggombokra és pláne a hupikékekre nagy nehezen kibánysztam őket a postaládából és galambfordultával vissza is küldtem őket remélem most már vigyázol rájuk
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 09. csütörtök 13:33
Anyuuuus! Bevettem a nekem kikészített színes inggombokat, de egy danivörös meg egy hupikék messzegurult, s asszem az ablakból egyenest a postafiókodba pottyant! Kérlek, anyuuuus, kotorászd ki nekem, mert hideglelésem lesz, ha nem vehetem be őket forralt vörösborral!
Anyuuuus! Bevettem a nekem kikészített színes inggombokat, de egy danivörös meg egy hupikék messzegurult, s asszem az ablakból egyenest a postafiókodba pottyant! Kérlek, anyuuuus, kotorászd ki nekem, mert hideglelésem lesz, ha nem vehetem be őket forralt vörösborral!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 02. 09. csütörtök 12:13
Szia!
Akkor most biztos jól átfagytál, igyál egy pohár forralt bort, és vedd be hozzá a bogyókat Utána már tuti nem lesz hideged
Akkor most biztos jól átfagytál, igyál egy pohár forralt bort, és vedd be hozzá a bogyókat Utána már tuti nem lesz hideged
Szia!
Koszi, de mŕr megmelegedtem, :)
Sajnos lassan mennem kell a vŕrosba intčzkednem.
Hŕt ezekkel a bogyňkkal nem boldogulok, mindig valami mŕsmilyen jon be:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Koszi, de mŕr megmelegedtem, :)
Sajnos lassan mennem kell a vŕrosba intčzkednem.
Hŕt ezekkel a bogyňkkal nem boldogulok, mindig valami mŕsmilyen jon be:) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2757)
2006. 02. 09. csütörtök 12:13
Szia!
Szia!
Akkor most biztos jól átfagytál, igyál egy pohár forralt bort, és vedd be hozzá a bogyókat Utána már tuti nem lesz hideged (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor most biztos jól átfagytál, igyál egy pohár forralt bort, és vedd be hozzá a bogyókat Utána már tuti nem lesz hideged (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 09. csütörtök 11:46
Jňnapot! Bejottem a hňlapŕtolŕsbňl!
Aszem elpusztultam, 100 mčter a garidzsbňl az utcŕig.
Te ismered az illetčkes-nčt?
Mert szerintem o nem Jakartŕban čl, bŕr ha kčt gombňc (bogyň) utŕn vagy akkor mind1.(most mirol van itt szň?) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Mert szerintem o nem Jakartŕban čl, bŕr ha kčt gombňc (bogyň) utŕn vagy akkor mind1.(most mirol van itt szň?) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2006. 02. 09. csütörtök 09:11
Szaasztok ápoltaknakvalók Reggel bogyók tömkelege várt a zassztalon gyanítom a tegnap esti diliházasdizás végeredményeképp kaptam egy jószándékú ételtárstól...(aki elárulom nektek hamarosan bogyótárs is lesz,me megetetem vele a zösszeset,amit kipakúlt nékem.) aaaaz bisssztos!! oszt lesz ám vigyorgás .. cépen lecc,mire végzek véle.. mongyuk hogy ép elmét lel-e a fejében a kúúúra végére,aztat nem tudom na minnnegy.Őjakarta. aztán panaszkodhat a zösszes illetékesné
Mondom én hogy itthon vagyoook
Szia te önkéntes ápolt
Itt ép elméjű nincs, úgyhogy jó helyen jársz (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt ép elméjű nincs, úgyhogy jó helyen jársz (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 09. csütörtök 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
2006. 02. 09. csütörtök 09:11
Szaasztok ápoltaknakvalók Reggel bogyók tömkelege várt a zassztalon gyanítom a tegnap esti diliházasdizás végeredményeképp kaptam egy jószándékú ételtárstól...(aki elárulom nektek hamarosan bogyótárs is lesz,me megetetem vele a zösszeset,amit kipakúlt nékem.) aaaaz bisssztos!! oszt lesz ám vigyorgás .. cépen lecc,mire végzek véle.. mongyuk hogy ép elmét lel-e a fejében a kúúúra végére,aztat nem tudom na minnnegy.Őjakarta. aztán panaszkodhat a zösszes illetékesné
Jňnapot! Bejottem a hňlapŕtolŕsbňl!
Hát neked is kanárifüttyös, aranyhaltátogós, havaspálmás, autóvalszánkózós szép jó reggelt
A bogyókat meg beszedni, mert még gyógyult leszel a végén, és akkor tuti nem értjük majd meg egymást
A bogyókat meg beszedni, mert még gyógyult leszel a végén, és akkor tuti nem értjük majd meg egymást
Dehonnem Az uncsikám majd segít... látta ő, hogy milyen gyorsan is megy ez Csak összeszeded a hozzávalókat, beleöntöd egy tálba, összegyúrod, megkeleszted, megfonod, megsütöd és má kész is
Ha meg nem megy, az uncsi majd vezeti a kezed (Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 02. 08. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha meg nem megy, az uncsi majd vezeti a kezed (Ez egy válasz .adrienn. üzenetére (2006. 02. 08. szerda 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudtam, hogy te megértesz drágaság
És köszi a figyelmeztetést, szerintem ha véletlenül, valami csoda folytán normálissá válnék, még lehet, hogy végzetes is lenne
Bár lehet, hogy te örülnél, mer több hely jutna a dikón
És köszi a figyelmeztetést, szerintem ha véletlenül, valami csoda folytán normálissá válnék, még lehet, hogy végzetes is lenne
Bár lehet, hogy te örülnél, mer több hely jutna a dikón