Lovi 111
Igen csak a VIp tagok tudják ,,,
Igen csak a VIp tagok tudják ,,,
Sajnos igy nehéz ,mert a Por nép nem nyerhet betekintést a filmekbe ,ez valahol a Demokrácia megnyirbálása ,de már oly sokszor tötrténk hazánkban ,hogy hozzá szoktunk...Ha igazán gondoljátok ,hogy szavazás legyen akkor tessék emgedni bárki hozzáférhetőséghez ,hohy a "mozikat"megnézzék ,és akkor egy valosabb döntés születhet.Szerintem nem kéne ebből is üzlete csinálni ,de lehet ,hoyg a váleményemmel egyedül maradok ,mit már annyiszor ,van már megoldás ,hogy pénzt keressen a Weblap.........
Na látjátok pont erről beszéltem,lehet bírálni csak meg van annak a módja...Ha vki paraszt módon bírál akkor ahhoz vállalja az arcát is...
Amúgy meg ne foglalkozzatok vele...
Amúgy meg ne foglalkozzatok vele...
A filmeket megnézni is csak a VIP tagok tudják?
Nekem nem sikerült. :(
Nekem nem sikerült. :(
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!
Lion74: mert egyébként befolyásolható lenne a szavazás, sima regisztrációból bármennyit tudnak "gyártani". A hamis képekre nem adunk ki VIP tagságot! A VIP tagok nagy része egyébként sem a beküldők közül kerül ki.
GRUPPÁR: a verseny oldal tetején töltsd le a DIVX-et, és telepítsd fel!
GRUPPÁR: a verseny oldal tetején töltsd le a DIVX-et, és telepítsd fel!
Sziasztok! Nem tud valaki segíteni abban, hogy amikor elkezdi a filmet lejátszani a gépem, 5 másodperc után a kép lefagy és a hang tovább megy, mindeggyik filmnél! Mi lehet a baj??
Nem sértegettelek, hanem megmondtam az igazat. Teljesen mindegy, hogy engem dicsértél, ha a többieknek olyan dolgokat írtál, ami elfogadhatatlan. Ugye milyen rosszul esik, ha valaki kendőzetlenül mondja el a véleményét? Mondhatni bárdolatlanul? Gondolkozz el ezen kérlek! Másrészt pedig, ha a férjemet sértegete, azzal engem is bántasz...
Miért csak a VIP-esek szavazhatnak azt nem értem, főleg hogy minig van aki lopott képeket rak föl csak hogy VIP legyen
Tudom, mondtátok, hogy ne törődjünk kretén emberekkel, akik összevissza írkálnak minden hülyeséget, de ezt most nem bírom magamban tartani:
BBéci: Elolvastam a filmekhez írt hozzászólásaidat. Hát tudod, te nagyobb tapló vagy, mint gondoltam!!!! Hogy lehet így megalázni embereket, akik gátlásikat félretéve büszkén merik vállalni magukat! Szégyellhetnéd magad! A negatív kritikát intelligens módon is lehet közölni. Tudod egyáltalán, hogy mi az?! Mindenkitől bocsánat a kirohanásért, az illetőt kivéve.
További szép napot! :-)))
BBéci: Elolvastam a filmekhez írt hozzászólásaidat. Hát tudod, te nagyobb tapló vagy, mint gondoltam!!!! Hogy lehet így megalázni embereket, akik gátlásikat félretéve büszkén merik vállalni magukat! Szégyellhetnéd magad! A negatív kritikát intelligens módon is lehet közölni. Tudod egyáltalán, hogy mi az?! Mindenkitől bocsánat a kirohanásért, az illetőt kivéve.
További szép napot! :-)))
Tiszteletben tartjuk a döntésedet, de arra is gondolj, hogy hány gépen van már a film elmentve..
(Ez egy válasz mazsomka üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
itt egyéni vélemények vannak ugy is a szavazatok döntenek:)
Kedves Aiming !
Ne foglalkozz(atok) a negatív véleményekkel,csupán az irigység beszél belőlük.Sokunk véleménye h igenis jók vagytok és bízunk benne,h lesz folytatás :)
Úgyhogy hajrá-hajrá :)
Ne foglalkozz(atok) a negatív véleményekkel,csupán az irigység beszél belőlük.Sokunk véleménye h igenis jók vagytok és bízunk benne,h lesz folytatás :)
Úgyhogy hajrá-hajrá :)
hát levettem magam,bizonyos okok miatt.
ennyi....
sorry
ennyi....
sorry
Ehhez nincs mit hozzáfűzzek. :)
Azt azért majd tényleg írjátok meg mi lett Mazsomkával.
Azt azért majd tényleg írjátok meg mi lett Mazsomkával.
Aiming!
Te vagy a kedvencem.
Igényes a film akárcsak a fotoid!
Te vagy a kedvencem.
Igényes a film akárcsak a fotoid!
Tényleg sokat dolgoztunk rajta. Mindenféle értelemben...;-)))
Köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 12. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 12. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (31859)
VIP
2006. 04. 12. szerda 19:20
Jazzman-ék videójában a hölgy remegő orgazmusa egyértelmű első helyezetté teszi őket az én listámon... még mindig a szemem előtt lebeg:)
Aiming-ék videója pedig tényleg ügyes munka. Látszik, hogy igényesek, és nem kevés időt rászánva foglalkoztak a szerkesztéssel
És persze mindenkinek gratulálok!
Aiming-ék videója pedig tényleg ügyes munka. Látszik, hogy igényesek, és nem kevés időt rászánva foglalkoztak a szerkesztéssel
Jazzman-ék videójában a hölgy remegő orgazmusa egyértelmű első helyezetté teszi őket az én listámon... még mindig a szemem előtt lebeg:)
Aiming!
Szerintem az anyag nagyon ütős!;) ha megosztanád esetleg a nyersanyagot hosszabb verzióban, zene nélkül, feltétlenül szólj:))))
Szerintem az anyag nagyon ütős!;) ha megosztanád esetleg a nyersanyagot hosszabb verzióban, zene nélkül, feltétlenül szólj:))))
koub gratulálok engem fel izgatott,bánom hogy én nem vagyok ott.